менше справедливості

Magazine
Go Back   Комп'ютерні Сік > Комп'ютери, комплектуючі > Генеральний обладнання чат

Register

Проблеми завантаження

Reply

Різьба Інструменти
Old 3 серпня 2007, 03:51
Нові члени групи

Default Проблеми завантаження

Не був упевнений, який форум в цю посаду в так просто вирішив тут.

Я почну з самого початку
Близько 6 місяців тому мій БП вибухнув. Іскр і диму.
Я отримав одного замінити його, і все було чудово, поки що близько 5 тижнів тому ..
Комп'ютер зупинилися на ніч настане ранок по завантаженню він може зробити одне з трьох речей.
Більш популярним є екрані будуть замикатися і графіка спотвореної тобто вертикальна сломанной чорні й сірі лінії на екрані.
Наступний популярний один комп'ютер буде чобіт і на половині шляху перезавантаження свого самоврядування.
Останнє було б завантаженні, а потім повернути собі вимкніть і знову не буде запускатися на всіх.

Останній з них, якщо я змінюю запобіжник влади призведе він прийде знову.

У всіх цих ситуаціях 2 замаху на перезавантаження, комп'ютер прийде на штраф, і я можу використовувати комп'ютер протягом 12 годин поспіль робить те, що коли-небудь я хочу, будь то грав WoW або просто browing Мережі.

Останнє, що я хотів би додати, щодо зміни запобіжник працює нормально, але я також виявив, що покласти в запобіжник, що я з іншого приводу прийнятих в якості підірваний.

Будь-який консультувати б оцінив.
Old 3 серпня 2007, 04:06
Адміністратор групи

Default Проблеми завантаження

Причина його роботи після зміни влади призводить відбувається тому, що ви відключення машини від мережі і влада стоків з неї і все скинути.

У майбутньому просто відключіть його протягом 5 хвилин, зміна призведе не має значення.

Вам 99% мають апаратний провини, перевірити всі вентилятори, щоб переконатися, що нічого не перегрівається.

Як у вас БП туди і я був би впевнений воно здійснюється вашої материнської плати та / або процесор.

Час спробувати інший БП новий, якщо це не те платі процесора.

Моя система: Hybr! D

Процесор (и):
AMD Turion 64 X2 TL-64 2.2GHz
Материнська плата:
HP NForce 560
ОЗУ:
2GB DDR2 PC2-5300
Графічна карта (и):
Nvidia 7150M Бортові Комплексна
Звукова карта:
5.1 Бортові Комплексна
Жорсткий диск (и):
250GB 5400RPM SATA300
Оптичний привід (и):
18x CD / DVDRW-DL ATA
Діло / PSU:
Фондовий HP
Охолодження:
Фондовий HP
Мережі / Інтернет:
10/100 NIC / 10 Мб Віргінські Кабельні
Монітор (и):
17 "WXGA + HD BrightView Widescreen
Операційна система (и):
Windows 7 Ultimate 32bit
Reply

Register

Закладки

Аналогічні нитки
Нитка Різьба для початківців Форум Відповіді Останнє повідомлення
Boot-Up проблема - Windows XP Home або XP Media Edition не завантажується elanorbreton Операційні системи Windows 3 2 жовтня 2009 15:10
Шлюз завантаження проблема - не TPM або TPM має проблема rajank Ноутбуки, КПК & Mobiles 0 17 червня 2009 22:35
Проблеми завантаження canyonnehastings Генеральний обладнання чат 22 6 грудня 2007 02:18
Проблеми завантаження jemes Процесори, материнські плати RAM & 3 1 жовтня 2007 05:46
Потрібна допомога з дивною проблемою завантаження rizse Генеральний обладнання чат 3 29 серпня 2007 12:09
Різьба Інструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Комп'ютер соку.