![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| Не був упевнений, який форум в цю посаду в так просто вирішив тут. Я почну з самого початку Близько 6 місяців тому мій БП вибухнув. Іскр і диму. Я отримав одного замінити його, і все було чудово, поки що близько 5 тижнів тому .. Комп'ютер зупинилися на ніч настане ранок по завантаженню він може зробити одне з трьох речей. Більш популярним є екрані будуть замикатися і графіка спотвореної тобто вертикальна сломанной чорні й сірі лінії на екрані. Наступний популярний один комп'ютер буде чобіт і на половині шляху перезавантаження свого самоврядування. Останнє було б завантаженні, а потім повернути собі вимкніть і знову не буде запускатися на всіх. Останній з них, якщо я змінюю запобіжник влади призведе він прийде знову. У всіх цих ситуаціях 2 замаху на перезавантаження, комп'ютер прийде на штраф, і я можу використовувати комп'ютер протягом 12 годин поспіль робить те, що коли-небудь я хочу, будь то грав WoW або просто browing Мережі. Останнє, що я хотів би додати, щодо зміни запобіжник працює нормально, але я також виявив, що покласти в запобіжник, що я з іншого приводу прийнятих в якості підірваний. Будь-який консультувати б оцінив. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Причина його роботи після зміни влади призводить відбувається тому, що ви відключення машини від мережі і влада стоків з неї і все скинути.
У майбутньому просто відключіть його протягом 5 хвилин, зміна призведе не має значення. Вам 99% мають апаратний провини, перевірити всі вентилятори, щоб переконатися, що нічого не перегрівається. Як у вас БП туди і я був би впевнений воно здійснюється вашої материнської плати та / або процесор. Час спробувати інший БП новий, якщо це не те платі процесора. Моя система: Hybr! D
|
![]() |
|
| Закладки |
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| Boot-Up проблема - Windows XP Home або XP Media Edition не завантажується | elanorbreton | Операційні системи Windows | 3 | 2 жовтня 2009 15:10 |
| Шлюз завантаження проблема - не TPM або TPM має проблема | rajank | Ноутбуки, КПК & Mobiles | 0 | 17 червня 2009 22:35 |
| Проблеми завантаження | canyonnehastings | Генеральний обладнання чат | 22 | 6 грудня 2007 02:18 |
| Проблеми завантаження | jemes | Процесори, материнські плати RAM & | 3 | 1 жовтня 2007 05:46 |
| Потрібна допомога з дивною проблемою завантаження | rizse | Генеральний обладнання чат | 3 | 29 серпня 2007 12:09 |
| Різьба Інструменти | |
| |