![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||
| |||
| Имам HP бр. Аз включване на COMP и тя просто спира на екран и HP doesn't направя нещо друго ... Опитах оставяйки я за един час, но все още нищо не е станало. Аз unpluged на твърдия диск и все едно и също нещо се случи. Също така имам 3 възможности, когато тя започва нагоре (начално меню, настройка и нещо друго), когато съм я и натиснете бутона, за да отидат в настройката, той казва на дъното вляво, че нейните entereing настройка, отколкото просто не прави нищо и спира, Същевременно за другите 2 опции. Alsso отидох на къмпинг пътуване като 13 дни назад и си тръгнах си COMP продължи 9 дни (Знам Im глупава ). Аз го възобновява, когато се върнах и тя взе едно много дълго да мине през к.с. екран, отколкото b4 Оставих за пътуване. Im в никакъв финансовото състояние веднага да може да се купи друга дънна платка, или нещо друго . |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Отворете го и проверете всички фенове са чисти от прах и се върти правилно.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| 9 дни, без да бъде изключен, може да направи някои повреди на твърдия диск, или mabe преработвателя.
|
| Маркери |
Подобни Конци | ||||
| Нишка | Нишка Начално | Форум | Отговори | Последно мнение |
| Обувка Горе проблем. Заподозрян за грешката Хардуер | runedog | Общи Хардуер Чат | 6 | 18 Юни 2009 02:52 |
| Обувка Неспазването. Моят компютър е с ума на собствения си: ( | Marie111 | Windows операционни системи | 2 | 19 ноември 2007 13:57 |
| NTDLR липсващи BOOT диск FAILURE | Alantrini | Windows операционни системи | 9 | 16-то ноември 2007 20:38 |
| Първо XP Инсталирайте; диск Обувка Неспазването. САТАНА HDD | mosseye | Windows операционни системи | 3 | 21-ви септември 2007 04:59 |
| Нишка Инструменти | |
| |