![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| Mám hp pc. Zapnu comp a to jen zastaví na hp obrazovku a doesnt dělat něco jiného ... já se snažil ponechat na hodinu, ale stále se nic nestalo. I unpluged pevný disk a pořád to samé se stalo. Také já mám 3 možnosti při spuštění (boot menu, nastavení a něco jiného), když jsem to zase já stisknout tlačítko jít do nastavení, říká v levém dolním že jeho entereing nastavení, než to prostě nic nedělá a zastávek, stejné pro další 2 možnosti. Alsso jsem šel na výlet, jako 13 dny, a nechal jsem na comp za 9 dnů (i know im hloupá ). I restarted to, když jsem se vrátil a trvalo mnohem déle, než se projít hp obrazovce b4 než jsem odjel na výlet. Im do žádné finanční pozici teď mohl koupit jinou desku, nebo cokoliv jiného . |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Otevřete ho a zkontrolujte všechny fanoušky jsou čisté prachu a spinning správně.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| 9 dnů, aniž by byl vypnutý, může udělat nějakou škodu na pevný disk, nebo Mabe procesor.
|
| Záložky |
Podobná témata | ||||
| Nitka | Thread Začátečnickou | Fórum | Odpovědi | Poslední příspěvek |
| Zavádecí problém. Podezřelý Hardware Fault | runedog | Obecné Hardware Chat | 6 | 18. června 2009 02:52 |
| Zavádecí Porucha. Můj počítač má na mysli své vlastní: ( | Marie111 | Operační systémy Windows | 2 | 19. listopadu 2007 13:57 |
| NTDLR chybí BOOT DISK SELHÁNÍ | Alantrini | Operační systémy Windows | 9 | 16. listopadu 2007 20:38 |
| První XP Instalace; Disk Zavádecí Porucha. SATA HDD | mosseye | Operační systémy Windows | 3 | 21. Září 2007 04:59 |
| Thread Nástroje | |
| |