![]() |
|
| |||
| |||
| Έχω ένα hp τεμ. Έρχομαι για την ΜΥΔ και σταματά μόνο στο hp και οθόνη doesn't κάνουμε τίποτε άλλο ... Προσπάθησα αφήνοντας για μία ώρα, αλλά ακόμα δεν έγινε τίποτα. I unpluged το σκληρό δίσκο και ακόμα το ίδιο πράγμα συνέβη. Επίσης, έχω 3 επιλογές κατά την εκκίνηση (boot μενού, εγκατάσταση και κάτι άλλο) όταν ενεργοποιήσετε i πιέστε το κουμπί για να υπεισέλθω σε setup, λέει στην κάτω αριστερή entereing ότι η εγκατάσταση από αυτό που απλά δεν κάνει τίποτα και τις στάσεις, το ίδιο και για τις άλλες 2 επιλογές. Alsso πήγα σε μια κατασκήνωση σαν ταξίδι και 13 μέρες πριν φύγω για comp μου για 9 ημέρες (i know im ηλίθια ). I επανεκκίνηση όταν πήρα πίσω και πήρε πολύ χρόνο για να περάσουν από την οθόνη hp από β4 έφυγα για το ταξίδι. Im δεν οικονομικής θέσης τη στιγμή να είναι σε θέση να αγοράσει μια άλλη μητρική πλακέτα ή οτιδήποτε άλλο . |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ανοίξτε την και έλεγχος όλων των οπαδών της σκόνης είναι καθαρές και είναι κλώση σωστά.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| 9 ημερών, χωρίς να διακόπτεται μπορεί να έχει γίνει κάποια ζημιά στο σκληρό σας δίσκο, ή mabe τον μεταποιητή.
|
| Σελιδοδείκτες |
Παρόμοια νήματα | ||||
| Νήμα | Thread Starter | Φόρουμ | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Μέχρι Πρόβλημα εκκίνησης. Ύποπτα Hardware Fault | runedog | Γενική Συζήτηση Hardware | 6 | 18 Ιουν 2009 02:52 |
| Αποτυχία εκκίνησης. Ο υπολογιστής μου έχει υπόψη του τις δικές του: ( | Marie111 | Λειτουργικά συστήματα Windows | 2 | 19 Νοε 2007 13:57 |
| NTDLR λείπουν BOOT DISK FAILURE | Alantrini | Λειτουργικά συστήματα Windows | 9 | 16 Νοε 2007 20:38 |
| Πρώτη Εγκατάσταση XP? Boot Disk αποτυχία. HDD SATA | mosseye | Λειτουργικά συστήματα Windows | 3 | 21η Σεπ 2007 04:59 |
| Εργαλεία Θέματος | |
| |