μικρότερο μετοχοποίηση

Magazine
Go Back   Computer Juice > Εξοπλισμός Υπολογιστών > Γενική Συζήτηση Hardware

Register

Boot πρόβλημα με πιθανή βλάβη υλικού

Reply

Εργαλεία Θέματος
Old 10 Αυγούστου 2007, 08:13
Νέο Μέλος Ομάδα

Default Boot πρόβλημα με πιθανή βλάβη υλικού

Έχω ένα hp τεμ. Έρχομαι για την ΜΥΔ και σταματά μόνο στο hp και οθόνη doesn't κάνουμε τίποτε άλλο ... Προσπάθησα αφήνοντας για μία ώρα, αλλά ακόμα δεν έγινε τίποτα. I unpluged το σκληρό δίσκο και ακόμα το ίδιο πράγμα συνέβη. Επίσης, έχω 3 επιλογές κατά την εκκίνηση (boot μενού, εγκατάσταση και κάτι άλλο) όταν ενεργοποιήσετε i πιέστε το κουμπί για να υπεισέλθω σε setup, λέει στην κάτω αριστερή entereing ότι η εγκατάσταση από αυτό που απλά δεν κάνει τίποτα και τις στάσεις, το ίδιο και για τις άλλες 2 επιλογές. Alsso πήγα σε μια κατασκήνωση σαν ταξίδι και 13 μέρες πριν φύγω για comp μου για 9 ημέρες (i know im ηλίθια ). I επανεκκίνηση όταν πήρα πίσω και πήρε πολύ χρόνο για να περάσουν από την οθόνη hp από β4 έφυγα για το ταξίδι. Im δεν οικονομικής θέσης τη στιγμή να είναι σε θέση να αγοράσει μια άλλη μητρική πλακέτα ή οτιδήποτε άλλο .
Old 10 Αυγούστου 2007, 09:18
Διαχειριστής Ομάδα

Ανοίξτε την και έλεγχος όλων των οπαδών της σκόνης είναι καθαρές και είναι κλώση σωστά.

Ήχοι αρέσει υπερθέρμανσης.

Επίσης, αφήνοντας για χρονικό διάστημα θα τηγανίζουμε μέχρι να μην το κάνουμε αυτό.

Το σύστημά μου: Hybr! Δ

Processor (s):
AMD Turion 64 x2 TL-64 2.2GHz
Motherboard:
HP nForce 560
Μνήμες:
2GB DDR2 PC2-5300
Κάρτα γραφικών (ες):
Nvidia 7150M Εποχούμενες Ολοκληρωμένη
Κάρτα Ήχου:
5,1 Εποχούμενες Ολοκληρωμένη
Hard Drive (s):
250GB 5400RPM SATA300
Optical Drive (s):
18x CD / DVDRW DL-ATA
Υπόθεση / PSU:
Stock HP
Ψύξη:
Stock HP
Network / Internet:
10/100 Nic / 10MB Virgin Cable
Monitor (ες):
17 "WXGA + HD BrightView Widescreen
Operating System (s):
Windows 7 Ultimate 32Bit
Old 10 Αυγούστου 2007, 10:27
Ομάδα Δωρητών

9 ημερών, χωρίς να διακόπτεται μπορεί να έχει γίνει κάποια ζημιά στο σκληρό σας δίσκο, ή mabe τον μεταποιητή.

Είμαι μαντέψουν την συντρίβεται όταν είναι σε θέση να έχουν πρόσβαση στο HD.

Το σύστημά μου: Custom Built v1.2

Processor (s):
Inter Dual Core E2160@3.02Ghz
Motherboard:
Asus P5PL2-Ε
Μνήμες:
2 x 1GB DDR2 533MHz PC4200
Κάρτα γραφικών (ες):
Nvidia Geforce 7600GS 512MB
Κάρτα Ήχου:
Εποχούμενες
Hard Drive (s):
Western Digital Sata 160GB HDD
Optical Drive (s):
LG DVD-Rom και LiteOn 20x DVD-RW
Υπόθεση / PSU:
Cooler Master υπόθεση και Antec PSU
Ψύξη:
2x Antec Ανεμιστήρες
Network / Internet:
BT Broadband
Monitor (ες):
Samsung SyncMaster 931cw 19 "
Operating System (s):
XP Pro, Vista Ultimate, Ubuntu
Reply

Register

Σελιδοδείκτες

Παρόμοια νήματα
Νήμα Thread Starter Φόρουμ Απαντήσεις Τελευταίο μήνυμα
Μέχρι Πρόβλημα εκκίνησης. Ύποπτα Hardware Fault runedog Γενική Συζήτηση Hardware 6 18 Ιουν 2009 02:52
Αποτυχία εκκίνησης. Ο υπολογιστής μου έχει υπόψη του τις δικές του: ( Marie111 Λειτουργικά συστήματα Windows 2 19 Νοε 2007 13:57
NTDLR λείπουν BOOT DISK FAILURE Alantrini Λειτουργικά συστήματα Windows 9 16 Νοε 2007 20:38
Πρώτη Εγκατάσταση XP? Boot Disk αποτυχία. HDD SATA mosseye Λειτουργικά συστήματα Windows 3 21η Σεπ 2007 04:59
Εργαλεία Θέματος

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Juice.