![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Imam HP računalo. Obraćam se na comp i to samo zaustavlja na hp zaslon se učiniti i nešto drugo ... ja pokušao Internet na ostavljajući za jedan sat, ali još uvijek ništa dogodilo. Ja unpluged hard disk i dalje ista stvar se dogodilo. Također sam dobio 3 opcija kada se počinje gore (boot menu, setup i nešto drugo) kad sam ga i pritisnite tipku ući u setup, on kaže na donjoj lijevoj entereing da njegov setup nego jednostavno ne radi ništa i prestane, isto za ostale 2 opcije. Alsso sam otišao na kampiranje izleta kao što su 13 dana prije, a ja lijevo na moj comp za 9 dana (znam glupo IM ). JA ponovno pokretanje Internet našto JA je dobio leđa i ona je mnogo više proći kroz hp zaslon od B4 sam otišao na izlet. Im ni financijski položaj odmah moći kupiti drugu matičnu ploču ili bilo što drugo . |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Otvori ga i provjeriti svi fanovi su čisti od prašine i predenje ispravno.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| 9 dana bez isključen svibanj imati ispunjavanja neke štete na vašem tvrdom disku, ili mabe procesor.
|
| Bookmarks |
Slične teme | ||||
| Nit | Temu Započeo | Forum | Odgovori | Zadnji Post |
| Boot Up problem. Osumnjičenog Hardware Fault | runedog | General Hardware Chat | 6 | 18. lipnja 2009 02:52 |
| Boot Failure. Moje računalo ima svoje vlastite misli: ( | Marie111 | Windows Operating Systems | 2 | 19. studeni 2007 13:57 |
| NTDLR nestalo diskete NEPOŠTIVANJA | Alantrini | Windows Operating Systems | 9 | 16. studeni 2007 20:38 |
| Prvo XP Install; Disk Boot Failure. SATA HDD | mosseye | Windows Operating Systems | 3 | 21. Ruj 2007 04:59 |
| Thread Tools | |
| |