![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| |||
| |||
| Van egy HP PC. Én viszont a kötelező, és csak megáll, a képernyő és a HP doesnt do anything else ... próbáltam hagyva az egy órát, de még mindig nem történt semmi. Én unpluged a merevlemez és még mindig ugyanaz a dolog történt. Én is kaptam 3 opciókat, ha elindul (boot menü, a telepítés és valami más), ha viszont azt i nyomja a gombot, hogy menjen be a beállítás, akkor azt mondja, a bal alsó sarokban, hogy entereing beállítás, mint éppen nem csinál semmit, és megáll, azonos, a többi 2 lehetőségeket. Alsso Elmentem a camping trip, mint 13 nap, és én hagytam a comp on 9 nap (im tudom hülye ). ÉN restarted, amikor kaptam vissza, és azt a tételt, hogy már a képernyőn, mint a HP b4 hagytam az utazást. Im semmilyen pénzügyi helyzetét, most ahhoz, hogy vásároljon egy alaplap, vagy bármi más . |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Nyissa ki és ellenőrizze az összes rajongó tiszta por és fonásra helyesen.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| 9 nap anélkül, hogy lekapcsolják lehet tenni némi károsodás merevlemezre, vagy mabe a feldolgozó.