![]() |
|
| |||
| |||
| יש לי Hp PC. אני פונה על comp והוא פשוט מפסיק בבית Hp המסך ואת doesn't לעשות משהו אחר ... ניסיתי לעזוב אותה במשך שעה, אבל עדיין שום דבר לא קרה. אני unpluged את הכונן הקשיח ועדיין אותו דבר קרה. כמו כן יש לי 3 אפשרויות כאשר היא מתחילה מעלה (תפריט האתחול, תוכנית ההתקנה או משהו אחר), כאשר אני פונה אני לדחוף את הלחצן להיכנס ההתקנה, כתוב על צד שמאל למטה, כי את תוכנית ההתקנה מ entereing זה פשוט לא עושה כלום ואת מפסיק, באותו עבור 2 אפשרויות אחרות. Alsso הלכתי על טיול קמפינג כמו 13 ימים לפני יצאתי comp עבור 9 ימים (IM טיפשי אני יודע ). אני מחדש את זה כשחזרתי וזה לקח הרבה יותר לעבור את המסך יותר B4 Hp יצאתי עבור הנסיעה. Im פיננסיים לא עמדה עכשיו יוכלו לקנות עוד לוח האם, או כל דבר אחר . |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| פתח את זה ולבדוק את כל המעריצים הם נקי של אבק ואתה מסתובב כהלכה.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| 9 ימים בלי החלפת off עשוי עשו כמה נזק בכונן הקשיח, או mabe המעבד.
|
| סימניות |
פתילים דומים | ||||
| חוט | Thread Starter | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
| אתחול למעלה הבעיה. החשוד חומרה אשם | runedog | כללי חומרה צ 'אט | 6 | 18 יוני 2009 02:52 |
| אי אתחול. המחשב שלי יש נפש משל עצמו: ( | Marie111 | מערכות ההפעלה Windows | 2 | 19th נובמבר 2007 13:57 |
| NTDLR חסר דיסק אתחול כישלון | Alantrini | מערכות ההפעלה Windows | 9 | 16th נובמבר 2007 20:38 |
| ראשון XP התקן; דיסק אתחול אי. SATA HDD | mosseye | מערכות ההפעלה Windows | 3 | 21 ספטמבר 2007 04:59 |
| שרשרת כלים | |
| |