![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
| Turiu HP vnt. Įjungti comp ir ji tiesiog sustoja HP ekranas ir doesnt do anything else ... Bandžiau palikti jį už valandą, bet dar nieko neatsitiko. Aš unpluged kietąjį diską ir vis tas pats atsitiko. Taip pat aš turiu 3 galimybes, kai ji pradėjo veikti (įkrovos meniu, nustatymus ir kažkas kitas), kai aš savo ruožtu tai aš spauskite mygtuką pereiti į konfigūracija, ji sako, apačioje kairėje, kad jos entereing setup nei jis tiesiog nieko nedaro, ir sustoja, dėl kitų 2 variantai vienodi. Alsso nuėjau į Camping Trip kaip 13 dienų prieš ir aš paliko mano KOMP dėl per 9 dienas (I know im stupid ). Aš vėl ją kai aš gavau atgal ir jis užima daug daugiau laiko pereiti per HP ekranas nei B4 I išvyko į kelionę. IM ne finansinė padėtis jau dabar būtų galima pirkti kitą plokštę ar dar ką nors . |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Atidarykite ją ir patikrinti, ar visi ventiliatoriai valyti dulkių ir verpimo teisingai.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| 9 dienas be išjungus, gali būti padaryta žala kai į kietąjį diską arba mabe procesorius.
|
| Bookmarks |
Panašios Temos | ||||
| Siūlas | Thread Starter | Forumas | Atsakymai | Last Post |
| Įkrauti problema. Įtartini Hardware Fault | runedog | General Hardware Chat | 6 | Birželis 18, 2009 02:52 |
| Boot Failure. Mano kompiuteris turi savo galvoje: ( | Marie111 | Windows "operacinės sistemos | 2 | Lapkritis 19, 2007 13:57 |
| NTDLR trūksta įkrovos diską NEVEIKIA | Alantrini | Windows "operacinės sistemos | 9 | Lapkritis 16, 2007 20:38 |
| Pirmasis XP įdiegimas; Disk Boot Failure. SATA HDD | mosseye | Windows "operacinės sistemos | 3 | 21 rugsėjis 2007 04:59 |
| Temos įrankiai | |
| |