![]() |
|
|||||||
| Zarejestruj się | Strona Spy | Lista Użytkowników | Darowizna | Szukać | Dzisiejsze Posty | Mark Forums Read | Regulamin forum |
|
![]() |
|
|
Narzędzia wątku |
|
|
|||
|
|||
|
Mam HP PC. I włącz komp i tylko zatrzymuje się na ekranie KM i doesnt zrobić cokolwiek innego ... Próbowałem pozostawiając na godzinę, ale nadal nic się nie stało. I unpluged twardy dysk i nadal to samo stało. Również mam 3 opcje, gdy zaczyna się (boot menu setup i coś jeszcze), kiedy ją i naciśnij przycisk, aby przejść do konfiguracji, to mówi na dole po lewej, że jego entereing konfiguracji niż po prostu nic nie robi i przystanków, to samo w odniesieniu do 2 pozostałych opcji. Alsso wyjechałem na camping trip jak 13 dni temu opuściłem mój komp na 9 dni (i know im stupid
). I ponownie, gdy mam go z powrotem i to miało wiele już przejść przez KM ekranie niż b4 i lewo na drogę. Im sytuacja finansowa nie teraz, aby móc kupić kolejne płyty głównej lub cokolwiek innego .
|
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Otwórz go i sprawdź wszystkie wentylatory oczyścić z kurzu i przędzenia poprawnie.
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
9 dni bez wyłączony może zrobić pewne uszkodzenia dysku twardego lub mabe procesora.