![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Mám hp PC. Já zase na comp a to len sa zastaví na obrazovke hp a doesnt robiť niečo iné ... Snažil som sa, že sa ponechá po dobu jednej hodiny, ale stále sa nič nestalo. I unpluged pevný disk a pořád to samé sa stalo. Tiež mám 3 možnosti, kedy sa začne (boot menu, nastavenia a niečo iné), keď som ju aj stlačiť tlačidlo ísť do nastavení, to hovorí, v ľavom dolnom že jeho entereing nastavenie, ako to jednoducho nerobí nič a zastávok, rovnaké pre ďalšie 2 možnosti. Alsso som išiel na výlet, ako 13 dni a som opustil môj comp, na 9 dní (vím im stupidní ). I reštartovaní keď som späť, a to trvalo oveľa dlhšie prejsť hp obrazovke ako b4 i vľavo na cestu. Im v žiadnej finančnej pozícii hned aby mohli kúpiť inú dosku, alebo čokoľvek iného . |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Otvorte ho a skontrolujte všetky fanúšikmi je očistený od prachu a spriadanie správne.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| 9 dní, bez toho, aby bol vypnutý mohol urobiť nejaké škody na vašom pevnom disku, alebo Mabe procesora.