![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| |||
| |||
| Имам ХП рачунар. Обраћам се на цомп и то само зауставља на хп екран се учинити и нешто друго ... ја суђен то на остављајући за један сат, али још увек ништа догодило. Ја унплугед хард диск и даље иста ствар се догодило. Такође сам добио 3 опција када се почиње горе (боот мену, сетуп и нешто друго) кад сам га и притисните тастер ући у сетуп, он каже на доњој левој ентереинг да његов сетуп него једноставно не ради ништа и престане, исто за остале 2 опције. Алссо сам отишао на камповање излета као што су 13 дана пре, а ја лево на мој цомп за 9 дана (знам глупо ИМ ). ЈА поново покретање Интернет нашто ЈА добивен леђа и она је много више проћи кроз хп екран од Б4 сам отишао на излет. Им ни финансијски положај одмах моћи купити другу матичну плочу или било шта друго . |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Отвори га и проверити сви фанови су чисти од прашине и предење исправно.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| 9 дана без искључен мај имати испуњавања неке штете на вашем тврдом диску, или мабе процесор.
|
| Боокмаркс |
Сличне теме | ||||
| Нит | Тему започео | Форум | Одговори | Задњи Пост |
| Боот Уп проблем. Осумњиченог Хардуаре? Тите | рунедог | Генерал Хардуаре Цхат | 6 | 18. јуна 2009 02:52 |
| Боот Фаилуре. Моје рачунар има своје сопствене мисли: ( | Марие111 | Уиндоус Оператинг Сыстемс | 2 | 19 новембар 2007 13:57 |
| НТДЛР нестало дискете Непоштовање | Алантрини | Уиндоус Оператинг Сыстемс | 9 | 16 новембар 2007 20:38 |
| Прво КСП Инсталл; Диск Боот Фаилуре. САТА ХДД | моссеые | Уиндоус Оператинг Сыстемс | 3 | 21. сеп 2007 04:59 |
| Тхреад Тоолс | |
| |