![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| Я л.с. шт. Я переходжу на Comp і він просто зупиняється на екрані і HP doesn't роблять що-небудь ще ... Я намагався залишити його на годину, але все ще нічого не сталося. Я unpluged жорсткого диска, а все те ж саме. Також я отримав 3 сторінку при запуску (меню завантаження, установки і щось інше), коли я переходжу це я натиснути на кнопку, щоб іти в налаштуванні, вона каже, в лівому нижньому куті, що його entereing настройку, ніж просто нічого не робить і зупиняється, те ж саме для 2 інших варіантів. Alsso я вирушив у похід, як 13 днів тому, і я залишив Comp протягом 9 днів (я знаю, їм нерозумно ). Я перезапустіть Коли я повернувся, і вона займає набагато більше часу, щоб пройти крізь екран HP B4, ніж я вийшов на дорогу. Їм ні у фінансовому становищі прямо зараз, щоб мати можливість купити іншу материнську плату або що-небудь ще . |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Відкрийте його і перевірити всі вентилятори очистити від пилу і спінінг правильно.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| 9 днів без виключення може бути зроблено деяке пошкодження жорсткого диска або Mabe процесора.
|
| Закладки |
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| Boot Up завдання. Підозрюваний несправності обладнання | runedog | Генеральний обладнання чат | 6 | 18 червня 2009 02:52 |
| Boot Failure. Мій комп'ютер має вигляд своєї власної: ( | Marie111 | Операційні системи Windows | 2 | 19 листопада 2007 13:57 |
| NTDLR відсутній Boot Disk FAILURE | Alantrini | Операційні системи Windows | 9 | 16 листопада 2007 20:38 |
| Встановити XP перше, нездатність завантажувального диска. SATA HDD | mosseye | Операційні системи Windows | 3 | 21 вересня 2007 04:59 |
| Різьба Інструменти | |
| |