![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||
| |||
| Здравейте, аз съм нов тук и ще ценим помощ. Като прати ми системата обратно към Мрежести Великобритания края миналата година, 08, аз бях заредена над £ 250 за ремонт, че повярваха е трябвало да бъдат обхванати от моя Gold (3 години) гаранция. Няколко месеца, да намеря същия проблем се е появила отново с машината. В персонален компютър, когато премине-он стартира своята фен, но няма да обувка някакви допълнителни? Мониторът светлина и звук светлината са работещи, но системата отказва да отиде всяко по-нататъшно и фен остава при пълна мощност. Имам само натоварени със сигурността и собствена игра, тъй като компютърът е бил върнат при мен и Windows XP Media Center е почти девствена в своята работа. Аз бях изнасилена в Мрежести на такса за ремонт през миналата година, след винаги плащат на място гаранция се дължи на факта, аз съм регистриран незрящи и страдат от Spina Bifida Occulta. Сега намерите PC има разбити още веднъж и не намирам този плачевен. Те просто reinstalled операционната система и нищо друго беше обявена сбърквам. За щастие, имам лаптоп също така не съм отсека от света, но като цяло, тъй като в компютъра е нека ме още веднъж, че трябва да кажа, че намери Мрежести нивото на техническата служба, отвратително. Не е могъл да отиде в случая се дължи на моите зрителни увреждания се надявам някой тук да помогне диагностицира този проблем, така че може да го поправи на място, или да е проблем с Мрежести Computers Великобритания. Компю ботуши до глоба на сутринта и не мога, ако е необходимо, да я оставите за цял ден без проблем. Ако аз го включи тя няма да се рестартира, докато не го включите отново в мрежата сутринта, макар че понякога като днес, то няма да обувка-горе на сутринта също. Синият мощност светлината понякога идва и понякога не. Вентилатора започва горе ОК, но не утихне, ако Windows не се стартира. Надявам се това да има смисъл? Аз съм се познае, че може да бъде един от следните, но ще ви стойност вход / съвети: Дънни платки Захранване Power Switch Вентилатор Благодаря много за всички, които помагат. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Моята първа мисъл ще бъде повреден PSU.
| |||
| |||
| Благодарим ви за бързия отговор Фил, аз оценявам това. Това ли са трудно да се поберат? Ако аз го booted-нагоре пак, може ли да препоръчате някоя софтуер, който ще тества PSU? Благодарности |
|
| |||
| |||
| Не е трудно да се поберат particualrly, но е важно да се снабди приличен модел. Корсар PSUs са валидни и признати за тяхната надеждност. Да разгледаме тук и превъртете надолу до Захранване раздел. Там не е софтуер, който може да тествате PSU, въпреки че там са хардуерните тестери достъпни като това . Като каза, че най-добрият начин да тествате PSU е под товар, който може да бъде доста труден. |
|
| |||
| |||
| Много благодаря отново Фил |
|
| |||
| |||
| Update: Компю е booted-нагоре в последните два дни, но слезе отново днес средата играе играта. Странно нещо е, когато превключвате властта сега тя идва без натискане на мощност включите компютъра? |
|
| |||
| |||
| Today's Update: Свалих един CPU топломер днес, което показва, 40c върху зареждащата но, когато се опитах начална Crysis компютъра просто отиде. Той е в действие старите игри като Wolfenstein цял ден, но явно няма да се справя тежкотоварни графика игри като Crysis? |