![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| Ahoj, jsem tady nový a vážíme si pomoct. S mým systémem odeslána zpět do Mesh UK koncem minulého roku, 08, byl jsem nabitá více než £ 250 za opravu, že jsem věřil, by byly podle mého Gold (3 roky) Záruka. Několik měsíců jsem najít stejný problém došlo opět k počítači. PC, při přepnutí-on začne jeho fanda, ale nebude boot dalšího? Monitoru světla a zvuk světla jsou oba pracují, ale systém odmítá jít dále a ventilátor pobyty na plný výkon. Mám jen nahráli Security Suite a hry na PC, protože byl se vrátil ke mně a Windows XP Media Center je téměř panenského v jeho provozu. Byl jsem pobouřený Mesh je poplatek za opravu v loňském roce poté, co vždy platit za on-site záruku s ohledem na skutečnost, jsem registrovaná slepý a trpí rozštěp páteře Occulta. I nyní najít PC má rozepsanou ještě jednou a najít tento žalostný. Právě přeinstalovat operační systém, a prohlásil, nic jiného se mýlit. Naštěstí mám notebook taky tak nejsem odříznuty od světa, ale vůbec, poněvadž PC má ať mě ještě jednou musím říct najít Mesh úroveň technické služby nechutné. Nebyl schopen jít dovnitř případě jsem díky mé zrakovým postižením jsem doufal, že někdo zde může pomoci diagnostikovat tento problém tak můžu dostat buď opraví na místě nebo mít problém s Mesh Počítače UK. PC boty pokutu až do rána a mohu, je-li třeba, nechat ho na celý den bez problému. Pokud jsem to vypnout to nebude až do restartu jsem znovu ji zapněte čistá rána, i když někdy, jako dnes, to nebude boot-up in the morning buď. Modrého světla moc někdy přijde a někdy ne. Ventilátor začne až v pořádku, ale není klidná, pokud Windows nelze spustit. Doufám, že toto má smysl? Jsem odhad by mohl být jeden z následujících ale bude hodnota vaší vstupní / rad: Základní desky Napájení Power Switch Větrák Díky moc všem, kteří pomohli. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Moje první myšlenka bude chybná PSU.
| |||
| |||
| Díky za vaše rychlé odpovědi Phile, já oceňuji. Jsou tyto těžké vejít? Kdybych ho nastartoval-opět můžete doporučit jakýkoli software, který bude zkouškou PSU? Díky |
|
| |||
| |||
| Ne particualrly těžko zapadají, ale je to důležitý zdroj pro slušný model. Corsair PSUs jsou dobré a proslulý pro jejich spolehlivost. Nahlédněte tady a přejděte ke Napájení oddílu. Není žádného softwaru, který dokáže testovat PSU, ačkoliv existují hardware testerů k dispozici, jako tahle . Který uvedl, že nejlepším způsobem, jak otestovat PSU je při zatížení, což může být trochu složitější. |
|
| |||
| |||
| Děkuji opět Phil |
|
| |||
| |||
| UPDATE: Na PC je spuštěn-až poslední dva dny, ale šel ještě dnes uprostřed přes hrát hry. Podivné je, když jsem přepínat napájecí hned na to přichází bez stisknutí vypínače na PC? |
|
| |||
| |||
| Dnešní aktualizace: I staľené CPU metr dnes teplo, které by prokázaly, 40c na bootup, ale když jsem se pokusil počínaje Crysis PC právě odešli. Provozuje starých her jako je Wolfenstein celý den, ale nebude samozřejmě zvládnout těžké grafika her jako je Crysis? |
![]() |
|
| Záložky |
Podobná témata | ||||
| Nitka | Thread Začátečnickou | Fórum | Odpovědi | Poslední příspěvek |
| Windows XP nebude Zavádecí, ani v nouzovém režimu - Pevný disk chyba | politické | Drives & Removable Media | 27 | 4. Září 2008 13:31 |
| PC nebude boot, desky nebo CPU chyba? Urgent | MJM | Procesory, základní desky & RAM | 4 | 7. ledna 2008 03:44 |
| Mám podezření, I Have A Problem Hardware | EggMan | Obecné Hardware Chat | 5 | 13. listopadu 2007 01:54 |
| Zavádecí problém s možným selháním hardware | theoyah | Obecné Hardware Chat | 2 | 10. srpen 2007 10:27 |
| Thread Nástroje | |
| |