![]() |
| |||||||
|
![]() |
| | Εργαλεία Θέματος |
|
| |||
| |||
| Γεια σας, είμαι νέος εδώ και θα εκτιμούσα κάποια βοήθεια. Αφού μου έστειλε πίσω στο σύστημα ματιών UK τέλη του περασμένου έτους, 08, ήμουν φορτισμένη πάνω από £ 250 για επισκευή Πίστευα ότι θα πρέπει να καλυφθεί από χρυσό μου (3 χρόνια) Εγγυήσεων. Αρκετούς μήνες μετά, να βρω το ίδιο θέμα έχει παρουσιαστεί και πάλι με τη μηχανή. Η / Υ, όταν ανάβουν-ανεμιστήρα για την εκκίνηση, αλλά δεν θα εκκίνησης κάθε περαιτέρω; Η παρακολούθηση της φως και ήχο φως που εργάζονται και οι δύο, αλλά το σύστημα που αρνείται να προχωρήσει περισσότερο και ο ανεμιστήρας παραμένει σε πλήρη ισχύ. Έχω φορτωθεί μόνο μία σουίτα ασφαλείας καθώς και ένα παιχνίδι στον υπολογιστή μου ήταν να επιστραφούν και τα Windows XP Media Center είναι σχεδόν παρθένο στη λειτουργία του. Είχα εξοργιστεί σε ματιών του τέλους για την επισκευή του περασμένου έτους μετά την καταβολή πάντα για την on-site εγγύηση, λόγω του γεγονότος είμαι τυφλός και είναι νηολογημένα υποφέρουν από spina bifida Occulta. Τώρα βρείτε το PC διαλύθηκε για μια ακόμα φορά και θεωρώ λυπηρό το γεγονός αυτό. Απλώς επανεγκατάσταση του λειτουργικού συστήματος και τίποτα άλλο δεν είχε δηλωθεί πάει καλά. Ευτυχώς, έχω ένα φορητό υπολογιστή και εγώ δεν είμαι τόσο αποκομμένοι από τον κόσμο συνολικά, αλλά να βλέπουμε το PC έχει επιτρέψτε μου να καθορίζονται για άλλη μια φορά πρέπει να πω θεωρώ ματιών του επιπέδου τεχνικής υπηρεσίας αηδιαστική. Δεν ήταν σε θέση να προχωρήσει στο εσωτερικό της υπόθεσης εμένα μου οφείλεται σε προβλήματα όρασης ελπίζω κάποιος εδώ μπορεί να βοηθήσει τη διάγνωση αυτού του προβλήματος, ώστε να μπορώ να το αποκτήσουν είτε τοπικά επισκευαστεί ή να λάβει το θέμα με Mesh Computers ΗΒ. Η PC μπότες πρόστιμο μέχρι το πρωί και μπορώ, εάν απαιτείται, αφήστε το για όλη την ημέρα χωρίς πρόβλημα. Αν μου την απενεργοποιήσετε δεν θα επανεκκινήσει μέχρι να ενεργοποιήσετε ξανά το καθαρό πρωί αν και, μερικές φορές όπως και σήμερα, δεν θα boot-up, είτε το πρωί. Το μπλε φως εξουσία ενίοτε έρχεται σε μερικές φορές και μη. Ο ανεμιστήρας ξεκινά μέχρι ok ήσυχο αλλά δεν προβλέπεται αν τα Windows δεν ξεκινούν. Ελπίζω ότι αυτό το νόημα; Είμαι μαντέψουν θα μπορούσε να είναι μία από τις ακόλουθες αξία, αλλά θα σας εισροών / συμβουλές: Motherboard Τροφοδοτικά Power Switch Ανεμιστήρας Ευχαριστώ πολύ για όλους όσους βοηθήσουν. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Η πρώτη μου σκέψη είναι ελαττωματική PSU.
| |||
| |||
| Ευχαριστούμε για την άμεση απάντηση Phil, εγώ εκτιμώ. Αυτά είναι δύσκολο να ταιριάζει; Αν έχω αυτό εκκίνηση-και πάλι, μπορεί να σας συστήσει οποιοδήποτε λογισμικό που θα δοκιμάσει το PSU; Ευχαριστώ |
|
| |||
| |||
| Δεν particualrly σκληρά για να ταιριάζει, αλλά είναι σημαντικό να προμηθεύονται ένα αξιοπρεπές πρότυπο. Corsair PSUs είναι καλό και φημίζεται για την αξιοπιστία τους. Ρίξτε μια ματιά εδώ και μετακινηθείτε προς τα κάτω στην Τροφοδοτικών τμήμα. Δεν υπάρχει κανένα λογισμικό που μπορεί να δοκιμάσει ένα PSU, αν και υπάρχουν διαθέσιμα δοκιμαστές υλικού όπως αυτό . Αφού ανέφερε ότι ο καλύτερος τρόπος για να δοκιμάσει ένα PSU είναι υπό φορτίο, το οποίο μπορεί να είναι λίγο δύσκολο. |
|
| |||
| |||
| Ευχαριστώ πολύ και πάλι Phil |
|
| |||
| |||
| ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ: Το PC έχει ξεκινήσει από τις δύο τελευταίες ημέρες, αλλά μειώθηκε και πάλι σήμερα στα μέσα παίζοντας ένα παιχνίδι. Περίεργο πράγμα είναι, όταν ο διακόπτης για την εξουσία, τι αφορά τώρα στις ΧΩΡΙΣ το πάτημα του διακόπτη ισχύος στον υπολογιστή; |
|
| |||
| |||
| Η σημερινή Ενημέρωση: I κατεβάσει μία CPU θερμότητας μετρητή που έδειξε σήμερα 40c για εκκίνησης, αλλά όταν προσπάθησα Crysis ξεκινώντας τον υπολογιστή μόνο εκπυρσοκρότησε. Είναι αντίθετη παλιά παιχνίδια όπως Wolfenstein όλη την ημέρα, αλλά, προφανώς, δεν θα χειρίζονται βαριά γραφικά παιχνίδια όπως το Crysis; |
![]() |
|
| Σελιδοδείκτες |
Παρόμοια νήματα | ||||
| Νήμα | Thread Starter | Φόρουμ | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Τα Windows XP δεν θα εκκίνησης, δεν είναι καν ασφαλούς λειτουργίας - βλάβης του σκληρού δίσκου | πολιτική | Δίσκοι και αφαιρούμενα μέσα | 27 | 4ο Σεπ 2008 13:31 |
| PC δεν θα εκκίνησης, μητρική πλακέτα CPU ή βλάβης; Επείγουσες | MJM | Επεξεργαστές, Μητρικές & RAM | 4 | 7 Ιαν 2008 03:44 |
| Υποψιάζομαι ότι έχω ένα πρόβλημα υλικού | EggMan | Γενική Συζήτηση Hardware | 5 | 13 Νοε 2007 01:54 |
| Boot πρόβλημα με πιθανή βλάβη υλικού | theoyah | Γενική Συζήτηση Hardware | 2 | 10 Αυγ 2007 10:27 |
| Εργαλεία Θέματος | |
| |