manji kapital -

Magazine
Go Back   Computer soka > Computer Hardware > General Hardware Chat

Register

Boot Up problem. Osumnjičenog Hardware Fault

Reply

Thread Tools
Old 13. lipnja 2009, 06:11
Novi član grupe

Default Boot Up problem. Osumnjičenog Hardware Fault

Bok, ja sam novi ovdje i bi neki pomoć.

Imajući poslao moj sistem leđa to mrežaste koncem prošle godine, Velika Britanija, 08, bio sam dobro naplaćeno preko 250 £ za popravak da sam vjerovao je trebalo pokriveni mojim Gold (3 godine) Garancija. Nekoliko mjeseci, mislim da isto pitanje opet se dogodila sa stroja.

PC, kada se prebacili na pokreće svoju navijač, ali ne bilo kakve daljnje boot? Monitor svjetlo svjetlo i zvuk su oboje rade, ali se sustav odbije da ide dalje i ventilatora ostaje punom snagom.

Imam samo loaded sigurnosni suite i igre od PC je vratila k meni i Windows XP Media Center je gotovo djevice u svom radu.

Bio sam pobjesnio na mesh-a zadužen za popravak prošle godine nakon što uvijek plaćati za on-site jamstvo zbog činjenice sam registriran slijepe i pate od Spina Bifida Occulta. I sada naći PC oborio je još jednom i nađem ovaj jadan. Oni su jednostavno reinstalled operacijski sustav i proglašen je ništa drugo promašeno.

Srećom, JA dont imati previše laptop pa nisam odsječena od svijeta, nego uopce, kad računalo ima neka mi se još jednom moram reći ću pronaći mrežaste razini tehničkih usluga odvratno.

Nije bila u stanju da odu u slučaju mene zbog moje vizualni umanjenja sam nadajući netko ovdje može pomoći u dijagnosticiranju ovaj problem tako da sam može dobiti popravljao lokalno ili problem sa isprepletenost Računala u Velikoj Britaniji.

PC čizme se fino ujutro i mogu, ako je potrebno, ostavite ga na cijeli dan bez problema. Ako sam ga isključuje neće ponovo pokrenuti sve dok ne uključite ga ponovno neto ujutro, iako, ponekad kao i danas, neće se boot-ujutru bilo.

Plave snage ponekad dolazi na svjetlo, a ponekad ne. Ventilatora kreće se ok, ali ne smiriti se, ako sustav Windows ne pokrene. Nadam se da ovo ima smisla?

Ja sam da je mogao biti jedan od sljedećih ali bi vrijednosti vaše ulazno / savjet:

Matična ploča
Napajanje
Power Switch
Obožavatelj

Hvala vrlo velik dio za sve one koji pomažu.
Old 13. lipnja 2009, 06:44
Donatorska Grupa

Moj prvi pomislio bi bio pogrešan PSU.
To bi mogao biti problem pregrijavanja, ali ako ona ostaje na cijeli dan, nakon početnog boot ujutru, ovo zvuči malo vjerojatno.

My System: Početna Build

Procesor (i):
64 x 2 AMD Dual Core 5200 + 2.60GHz
Matične ploče:
Asus M2V Rev 1.
RAM memorija:
4GB (3.25gb vidljivo)
Grafička kartica (e):
NVIDIA GeForce 7300 GS
Sound Card:
5,1 Reatek On-Board
Tvrdi disk (i):
250 GB SATA & 400gb SATA
Optički pogon (e):
Pioneer 110 x 2
Case / PSU:
Stock / 550w Nečujni
Hlađenje:
Stock
Network / Internet:
10/100 NIC / 20MB Djevice Cable
Monitor (e):
Fujitsu Siemens 22 "TFT BILA
Operacijski sustav (e):
X32/Windows 7 Vista Ultimate x64
Old 13. lipnja 2009, 07:37
Novi član grupe

Hvala na brzom odgovoru Phil, JA dont cijenimo to.

Jesu li ove tvrdi da stane?

Ako sam ga dobijete booted-up opet, može li mi preporučiti bilo koji softver koji će testirati PSU?

Hvala
Old 13. lipnja 2009, 09:53
Donatorska Grupa

Nije particualrly teško uklapaju, ali važno je izvor pristojan model.
Gusar PSUs su dobra i poznata njihova pouzdanost. Imaju izgled ovdje i pomaknite se dolje do Napajanje odjeljku.

Tu nije bilo koji softver koji može testirati PSU, iako postoje hardvera testers dostupan kao ovaj . Nakon što je rekao da je najbolji način za testiranje PSU je pod opterećenjem, što može biti malo prepreden.
Old 13. lipnja 2009, 11:12
Novi član grupe

Mnogobrojan hvala opet Phil
Old 17. lipnja 2009, 07:14
Novi član grupe

UPDATE: PC-up ima booted zadnja dva dana, ali danas ponovo siđe središnji kroz igranje igara. Čudna stvar, kad sam se prebaciti na snagu sada dolazi na vlast bez pritiskom na prekidač na PC?
Old 18. lipnja 2009, 02:52
Novi član grupe

Današnjem Update: ja skinuti jedan metar CPU topline koji je danas pokazao 40c na bootup, ali kad sam pokušao počevši Crysis PC pravedan je otišao off.

Ona prometuje stare igre poput Wolfenstein cijeli dan, ali očito se neće rukovati teških grafiku igre kao što su Crysis?
Reply

Register
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer soka.