kisebb-sajáttőke

Magazine
Go Back   Számítógép Juice > Számítógép hardver > Általános fémáru Chat

Register

Boot probléma. Gyanús hardver hiba

Reply

Téma eszközök
Old Június 13 2009, 06:11
Új tag Csoport

Default Boot probléma. Gyanús hardver hiba

Szia, én vagyok itt és új méltányolná egy kis segítség.

Miután elküldte rendszerbe vissza Hálószembőség UK tavaly év végén, 08, I-ben több mint 250 £ a javításról, hogy úgy kellett volna fedezni az én Gold (3 év) garancia. Néhány hónappal később, úgy az azonos probléma lépett fel újra a gépet.

A PC-hez, amikor a bekapcsolt elindul a ventilátor, de nem boot tovább? A monitor könnyű és egészséges fény egyaránt dolgozó, de a rendszer nem hajlandó menni tovább, és a rajongó marad a teljes hatalmat.

Csak rakománnyal a Security Suite és a játékot, mert a számítógép jött vissza hozzám, és a Windows XP Media Center szinte szűz a műveletet.

Én voltam a felháborodott Hálószembőség a díjat a javítás után az elmúlt évben mindig fizet a helyszíni garancia az az oka, én vagyok vak és nyilvántartásba szenved Spina bifida Occulta. Most keresse meg a számítógép lebontva még egyszer, és én ezt kihallgatásban. Csak újratelepíteni az operációs rendszert, és kijelentette, semmi más nem volt baj.

Szerencsére, én már egy laptop is ennyire nem vagyok vágva a külvilágtól teljesen, de látva a számítógép orromnál még egyszer meg kell mondanom, úgy Hálószembőség szintje műszaki szolgálat undorító.

Nem tudott menni az esetben én magam miatt látáskárosodási Én remélő valaki tud segíteni diagnosztizálják ezt a problémát annak érdekében, hogy akár el megjavíttatja helyben, vagy a kérdés fel Hálószembőség Computers UK.

A PC csizma ki bírságot, a reggeli és én is, ha szükséges, hagyjuk, hogy minden nap a kérdés. Ha viszont ki nem fogja újraindítani, amíg nem kapcsolja be ismét a net reggel, bár néha, mint ma, akkor nem boot-ig, reggel sem.

A kék fény erő néha jön, és néha nem. A ventilátor elindul OK, de nem megnyugtat, ha a Windows nem indul el. Remélem van értelme?

I am guessing is lehetne egy a következő de nem érték el a bemeneti / tanács:

Alaplap
Tápegység
Power Switch
Rajongó

Köszönjük mindenkinek, aki segít.
Old Június 13 2009, 06:44
Donor Group

Az első gondolat lenne a hibás tápegység.
Lehetne egy túlfűtést kérdés, de ha marad minden nap utáni első boot up in the morning, hangzik valószínű.

My System: Home Testfelépítés

Processzor (ok):
AMD 64 x 2 Dual Core 5200 + 2.60GHz
Alaplap:
Asus M2V Rev 1.
RAM memória:
4GB (3.25gb látható)
Grafikus kártya (k):
NVIDIA GeForce 7300 GS
Hangkártya:
5,1 Reatek On-Board
Merevlemez (ek):
250 GB SATA és 400gb SATA
Optikai meghajtó (k):
Pioneer 110 x 2
Case / tápegység:
Raktár / 550W Silent
Hűtés:
Állomány
Hálózat / Internet:
10/100 Nic / 20MB Virgin Cable
Monitor (ok):
Fujitsu Siemens 22 "TFT WS
Operációs rendszer (ek):
Vista Ultimate x32/Windows 7 x64
Old Június 13 2009, 07:37
Új tag Csoport

Köszönöm a gyors válasz: Phil, én értékelem.

Ezek azok nehezen fér?

Ha én értem házipapucs-ig ismét tud ajánlani olyan szoftver, amely próbára teszi a tápegység?

Köszönöm
Old Június 13 2009, 09:53
Donor Group

Nem particualrly nehezen találja, de fontos forrása a tisztességes modellt.
Corsair PSUs jó hírű és a megbízhatóság. Érdemes megnézni itt és lépjünk le a tápegység részben.

Nincs olyan szoftver, amely képes a vizsgálati PSU, bár, mint a rendelkezésre álló hardver-tesztelők ez egy . Miután azt mondta, hogy a legjobb módja annak, hogy a tápegység a vizsgálati terhelés alatt, ami egy kicsit trükkös.
Old Június 13 2009, 11:12
Új tag Csoport

Köszönet újra Phil
Old Június 17 2009, 07:14
Új tag Csoport

UPDATE: A számítógép nem indítható, melyek az elmúlt két nap lement, de ma ismét félúton keresztül játszik egy játékot. Fura dolog, mikor kapcsoljuk be a készüléket most van szó nélkül nyomja meg a bekapcsoló gomb a számítógépen?
Old Június 18 2009, 02:52
Új tag Csoport

Mai frissítés: Letöltöttem egy CPU hő-mérő ma, ami azt mutatja, 40c a bootup, de amikor megpróbáltam kezdve a PC Crysis csak elment.

Ezért fennáll a régi játékok, mint a Wolfenstein egész nap, de nyilvánvalóan nem kezelhető grafikus nehéz játékok, mint a Crysis?
Reply

Register

Könyvjelzõk

Hasonló szálak
Szál Thread Starter Fórum Válaszok Utolsó hozzászólás
A Windows XP nem indul, még csökkentett módban - Merevlemez hiba politikai Drives & Removable Media 27 4. Sep 2008 13:31
PC nem indul, vagy az alaplap CPU hibája? Sürgős MJM Processzorok, alaplapok és RAM 4 7. január 2008 03:44
Gyanítom, van egy hardver probléma EggMan Általános fémáru Chat 5 13. november 2007 01:54
Boot probléma esetleges hardver hiba theoyah Általános fémáru Chat 2 10. augusztus 2007 10:27
Téma eszközök

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Számítógép Juice.