![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| |||
| |||
| Szia, én vagyok itt és új méltányolná egy kis segítség. Miután elküldte rendszerbe vissza Hálószembőség UK tavaly év végén, 08, I-ben több mint 250 £ a javításról, hogy úgy kellett volna fedezni az én Gold (3 év) garancia. Néhány hónappal később, úgy az azonos probléma lépett fel újra a gépet. A PC-hez, amikor a bekapcsolt elindul a ventilátor, de nem boot tovább? A monitor könnyű és egészséges fény egyaránt dolgozó, de a rendszer nem hajlandó menni tovább, és a rajongó marad a teljes hatalmat. Csak rakománnyal a Security Suite és a játékot, mert a számítógép jött vissza hozzám, és a Windows XP Media Center szinte szűz a műveletet. Én voltam a felháborodott Hálószembőség a díjat a javítás után az elmúlt évben mindig fizet a helyszíni garancia az az oka, én vagyok vak és nyilvántartásba szenved Spina bifida Occulta. Most keresse meg a számítógép lebontva még egyszer, és én ezt kihallgatásban. Csak újratelepíteni az operációs rendszert, és kijelentette, semmi más nem volt baj. Szerencsére, én már egy laptop is ennyire nem vagyok vágva a külvilágtól teljesen, de látva a számítógép orromnál még egyszer meg kell mondanom, úgy Hálószembőség szintje műszaki szolgálat undorító. Nem tudott menni az esetben én magam miatt látáskárosodási Én remélő valaki tud segíteni diagnosztizálják ezt a problémát annak érdekében, hogy akár el megjavíttatja helyben, vagy a kérdés fel Hálószembőség Computers UK. A PC csizma ki bírságot, a reggeli és én is, ha szükséges, hagyjuk, hogy minden nap a kérdés. Ha viszont ki nem fogja újraindítani, amíg nem kapcsolja be ismét a net reggel, bár néha, mint ma, akkor nem boot-ig, reggel sem. A kék fény erő néha jön, és néha nem. A ventilátor elindul OK, de nem megnyugtat, ha a Windows nem indul el. Remélem van értelme? I am guessing is lehetne egy a következő de nem érték el a bemeneti / tanács: Alaplap Tápegység Power Switch Rajongó Köszönjük mindenkinek, aki segít. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Az első gondolat lenne a hibás tápegység.
| |||
| |||
| Köszönöm a gyors válasz: Phil, én értékelem. Ezek azok nehezen fér? Ha én értem házipapucs-ig ismét tud ajánlani olyan szoftver, amely próbára teszi a tápegység? Köszönöm |
|
| |||
| |||
| Nem particualrly nehezen találja, de fontos forrása a tisztességes modellt. Corsair PSUs jó hírű és a megbízhatóság. Érdemes megnézni itt és lépjünk le a tápegység részben. Nincs olyan szoftver, amely képes a vizsgálati PSU, bár, mint a rendelkezésre álló hardver-tesztelők ez egy . Miután azt mondta, hogy a legjobb módja annak, hogy a tápegység a vizsgálati terhelés alatt, ami egy kicsit trükkös. |
|
| |||
| |||
| Köszönet újra Phil |
|
| |||
| |||
| UPDATE: A számítógép nem indítható, melyek az elmúlt két nap lement, de ma ismét félúton keresztül játszik egy játékot. Fura dolog, mikor kapcsoljuk be a készüléket most van szó nélkül nyomja meg a bekapcsoló gomb a számítógépen? |
|
| |||
| |||
| Mai frissítés: Letöltöttem egy CPU hő-mérő ma, ami azt mutatja, 40c a bootup, de amikor megpróbáltam kezdve a PC Crysis csak elment. Ezért fennáll a régi játékok, mint a Wolfenstein egész nap, de nyilvánvalóan nem kezelhető grafikus nehéz játékok, mint a Crysis? |
![]() |
|
| Könyvjelzõk |
Hasonló szálak | ||||
| Szál | Thread Starter | Fórum | Válaszok | Utolsó hozzászólás |
| A Windows XP nem indul, még csökkentett módban - Merevlemez hiba | politikai | Drives & Removable Media | 27 | 4. Sep 2008 13:31 |
| PC nem indul, vagy az alaplap CPU hibája? Sürgős | MJM | Processzorok, alaplapok és RAM | 4 | 7. január 2008 03:44 |
| Gyanítom, van egy hardver probléma | EggMan | Általános fémáru Chat | 5 | 13. november 2007 01:54 |
| Boot probléma esetleges hardver hiba | theoyah | Általános fémáru Chat | 2 | 10. augusztus 2007 10:27 |
| Téma eszközök | |
| |