פחותה-equity

Magazine
Go Back   מחשב מיץ > חומרת המחשב > כללי חומרה צ 'אט

Register

אתחול למעלה הבעיה. החשוד חומרה אשם

Reply

שרשרת כלים
Old יוני 13 2009, 06:11
קבוצת חברות חדשות

Default אתחול למעלה הבעיה. החשוד חומרה אשם

היי, אני חדש כאן, היו מעריכים קצת עזרה.

לאחר שנשלח לראש שלי מערכת mesh בריטניה בסוף השנה שעברה, 08, אני גם חויב מעל 250 £ עבור תיקון האמין שאני צריך להיות מכוסה על ידי הזהב שלי (3 שנים) אחריות. על כמה חודשים, אני מוצא את אותה בעיה התרחשה שוב עם מכונה.

המחשב, כאשר המעבר שלה מתחיל ב-מעריץ אתחול אך לא יותר? לנטר את אור קול שעה שניהם עובדים אבל המערכת מסרבת ללכת יותר ואת המאוורר נשאר במלוא העוצמה.

יש לי רק חבילת אבטחה טעון ומשחק מאז המחשב הוחזר לי ו-Windows XP Media Center הוא כמעט בתול באופן הפעולה.

הייתי בבית outraged לסבך של תשלום עבור תיקון אשתקד לאחר תמיד משלם עבור אחריות באתר עקב העובדה שאני עיוור רשומים ו סובל spina Bifida Occulta. עכשיו אני מוצא את המחשב יש שבר למטה שוב ואני מוצא את זה מצער. הם פשוט מחדש את מערכת ההפעלה ואת הכריז amiss היה שום דבר אחר.

למזלנו, יש לי מחשב נייד, כך גם אני לא מנותקת מהעולם אבל בסך הכל, יש לראות את המחשב תן לי פעם אחת יותר למטה אני חייב לומר שאני מוצא לסבך של רמת השירות הטכני מגעיל.

לא הצלחתי להיכנס המקרה עצמי עקב פגם Visual שלי אני מקווה שמישהו כאן יכול לעזור לאבחן את הבעיה אז אני יכול לקבל אותה באופן מקומי או לקחת לתיקון הבעיה עם רשת מחשבים בבריטניה.

המגפיים של המחשב בסדר לפנות בוקר ואני יכול, אם נדרש, להשאיר את זה כל היום בלי בעיה. אם אני לבטל אותה זה לא אתחול מחדש עד שאני לעבור את זה שוב את נטו למרות בוקר, לפעמים כמו היום, הוא לא boot-up באחת לפנות בוקר.

עוצמת האור הכחול מגיע לעתים על ולפעמים לא. המאוורר מופעל על אישור, אבל לא להניח את הדעת אם Windows אינה מופעלת. אני מקווה שזה הגיוני?

אני מנחש שזה יכול להיות אחד מהבאים אלא ערך את קלט / עצות:

לוח האם
החשמל
מתג הפעלה
מאוורר

תודה רבה לכל מי עזרה.
Old יוני 13 2009, 06:44
קבוצת תורמים

המחשבה הראשונה שלי תהיה פגומה PSU.
זה יכול להיות overheating בעיה, אבל אם היא נשארת כל יום אחרי האתחול הראשוני של לפנות בוקר, זה נשמע לא סביר.

המערכת שלי: בניית הבית

מעבד (ים):
AMD 64 X 2 Dual Core 5200 + 2.60GHz
לוח האם:
ASUS M2V סבוב 1.
זיכרון RAM:
4GB (3.25gb גלויים)
כרטיס מסך (S):
NVIDIA GeForce 7300 GS
כרטיס קול:
5.1 Reatek On-Board
Hard Drive (s):
250 GB SATA & 400gb SATA
כונן אופטי (S):
חלוץ 110 x 2
Case / PSU:
מניות / 550w שותק
Cooling:
מניות
רשת / אינטרנט:
10/100 NIC / 20MB הבתולה כבל
צג (S):
Fujitsu Siemens 22 "TFT היה
מערכת הפעלה (S):
Vista Ultimate x32/Windows 7 x64
Old יוני 13 2009, 07:37
קבוצת חברות חדשות

תודה על תגובה מהירה פיל, אני כן מעריך את זה.

האם אלה קשה בכושר?

אם אני מקבל את זה booted-שוב, האם אתה יכול להמליץ כל תוכנה אשר PSU את הבדיקה?

תודה
Old יוני 13 2009, 09:53
קבוצת תורמים

לא מתאים particualrly קשה, אך חשוב מקור מכובד של המודל.
Corsair PSUs הם בעל שם טוב על אמינות. Have a look כאן ו למטה כדי לגלול את החשמל חלק.

אין שום תוכנה שיכולה לבדוק PSU, אם כי יש חומרה testers זמין כמו זה אחד . לאחר אמר כי הדרך הטובה ביותר לבדוק PSU הוא תחת עומס, וזה יכול להיות קצת ערמומי.
Old יוני 13 2009, 11:12
קבוצת חברות חדשות

הרבה תודה שוב פיל
Old 17 יוני 2009, 07:14
קבוצת חברות חדשות

העדכון: ה-PC-booted יש את האחרון יומיים אך ירד שוב היום בחצי הדרך באמצעות משחק משחק. מוזר הדבר הוא, כאשר אני עובר את הכוח כעת מדובר על ללא לחיצה על מתג הפעלה במחשב?
Old 18 יוני 2009, 02:52
קבוצת חברות חדשות

עדכונים של היום: אני הורדתי את החום של מעבד מטר היום אשר הראה על 40c האתחול אבל, כאשר ניסיתי Crysis הפעלת המחשב פשוט הלכו.

הוא פועל כמו Wolfenstein ישן משחקים כל היום, אך לא ברור לטפל גרפיקה משחקים כבדים כמו Crysis?
Reply

Register
שרשרת כלים

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

כל הזכויות שמורות © 2006 - 2009 מיץ המחשב.