mažiau kapitalo

Magazine
Go Back   Kompiuterių sultys > Kompiuterinė įranga > General Hardware Chat

Register

Įkrauti problema. Įtartini Hardware Fault

Reply

Temos įrankiai
Old Birželis 13, 2009, 06:11
Naujas Narys

Default Įkrauti problema. Įtartini Hardware Fault

Hi, I'm new here, ir būtų dėkingi tam padėti.

Atsižvelgdama išsiųstas Mano sistema Atgal į Mesh UK praėjusių metų pabaigoje, 08, buvau kaltinamas daugiau nei £ 250 už remontą, kad aš maniau, turėtų būti taikoma mano aukso (3 metų) garantija. Keletą mėnesių, manau, pati problema įvyko dar su mašina.

PC, kai įjungtų pradeda savo gerbėjas, bet nebus boot bet toliau? Stebėti garso ir šviesos šviesos yra tiek darbo, bet sistema, atsisako eiti toliau ir ventiliatorius lieka visu pajėgumu.

Aš tik pakrautas Security Suite ir žaidimas, nes PC buvo grąžintas į mane ir Windows XP Media Center yra beveik grynas jo veikimą.

Buvau pasipiktinęs tuo Mesh yra atsakingas už remonto pernai po visada moka už vietoje garantija dėl to esu registruotas aklųjų ir kenčia nuo spina bifida Occulta. Dabar rasti PC iširo dar kartą ir manau, tai apgailėtina. Jie tiesiog iš naujo įdiegti operacinę sistemą ir pareiškė nieko buvo Neteisingai.

Laimei, aš turiu per nešiojamas todėl aš nesu atskirtas nuo viso pasaulio, tačiau, matydamas, PC turi Let Me Down kartą aš turiu pasakyti, manau, Mesh lygis techninių paslaugų obrzydliwe.

Negalėjo eiti viduje atveju aš dėl savo regėjimo sutrikimas Aš tikiuosi nors čia gali padėti diagnozuoti šią problemą, kad galėčiau gauti arba jos remontuojamos vietoje, arba imasi išleisti iki kurių akių Kompiuteriai JK.

PC batai iki baudos ryte, ir aš galiu, jei reikia, palikti jį visą dieną be klausimu. Jei aš jį išjungti jis nebus perkrauti tol, kol aš vėl įjunkite neto ryto, nors kartais, kaip šiandien, tai bus ne boot-up ryte arba.

Mėlynos galios šviesos kartais ateina o kartais ne. Ventiliatorius pradėjo veikti OK, bet ne nuraminti, jei Windows negali paleisti. Tikiuosi, kad tai turi prasmę?

I am guessing tai galėtų būti viena iš šių tačiau vertės įvesties / patarimai:

Motherboard
Maitinimo
Power Switch
Aistruolis

Labai ačiū visiems, kurie padeda.
Old Birželis 13, 2009, 06:44
Donorų grupės

Mano pirma mintis būtų klaidingas PSU.
Tai galėtų būti perkaitimo problema, bet jei jis išlieka visą dieną po pradinės įkrovos iki ryto, tai skamba tikėtina.

Mano sistema: Pagrindinis Modifikacija

Procesorius (-iai):
AMD 64 X 2 Dual Core 5200 + 2.60GHz
Pagrindinė plokštė:
Asus M2V REV 1.
RAM atmintis:
4GB (3.25gb matomas)
Graphics Card (-ai):
NVIDIA GeForce 7300 GS
Garso plokštė:
5,1 Reatek On-Board
Kietasis diskas (-ai):
250 GB SATA ir SATA 400GB
Optical Drive (s):
Pioneer 110 x 2
Case / PSU:
Ištekliai / 550W Silent
Aušinimas:
Ištekliai
Tinklas / Internetas:
10/100 NIC / 20MB Mergelių Kabelinė
Monitorius (-ai):
Fujitsu-Siemens 22 "TFT WS
Operacinė sistema (-os):
Vista Ultimate x32/Windows 7 x64
Old Birželis 13, 2009, 07:37
Naujas Narys

Dėkojame už Jūsų greitą atsakymą Phil, aš vertinu tai.

Ar jie sunkiai tinka?

Jeigu aš gausiu jį įkelti į viršų vėl, galite pasiūlyti programinę įrangą, kuri bus bandymas PSU?

Ačiū
Old Birželis 13, 2009, 09:53
Donorų grupės

Ne particualrly sunku prisitaikyti, bet svarbu, kad šaltinis, tinkamas modelis.
Corsair PSUs yra geros ir gerai žinomi dėl jų patikimumo. Susipažinkite čia ir pereikite prie maitinimo skyriuje.

Nėra jokios programinės įrangos, kuri gali išbandyti PSU, nors ir yra hardware testers prieinama kaip ši . Atsižvelgdama sakė, kad geriausias būdas išbandyti PSU yra apkrovos, kurios gali būti šiek tiek sudėtinga.
Old Birželis 13, 2009, 11:12
Naujas Narys

Ačiū dar kartą Phil
Old Birželis 17, 2009, 07:14
Naujas Narys

UPDATE: PC turi įkelti į viršų paskutines dvi dienas, bet atėjo dar šiandien įpusėjus žaisti žaidimą. Keista dalykas yra, kai aš galiu pakeisti galia dabar ateina be presavimo galia įjungti kompiuterio?
Old Birželis 18, 2009, 02:52
Naujas Narys

Šiandienos Update: I downloaded CPU šilumos skaitiklis, kuris parodė, šiandien 40c dėl bootup, bet kai aš bandžiau pradžia Crysis PC tiesiog nutrūko.

Ji veikia senų žaidimų, kaip Wolfenstein visą dieną, bet ne akivaizdžiai rankena sunkiųjų grafikos žaidimus kaip Crysis?
Reply

Register

Bookmarks

Panašios Temos
Siūlas Thread Starter Forumas Atsakymai Last Post
Windows XP nepavyksta parsisiųsti, net imu - Hard Drive kaltės politinis Drives & Removable Media 27 Rugsėjis 4, 2008 13:31
PC nebus paleisti, plokštėje ar CPU kaltė? Skubiai MJM CPU, Pagrindinės plokštės & RAM 4 7 sausis 2008 03:44
Įtariu I Have Hardware problema EggMan General Hardware Chat 5 Lapkritis 13, 2007 01:54
Įkėlimo problemą galima aparatūros gedimo theoyah General Hardware Chat 2 Rugpjūtis 10, 2007 10:27
Temos įrankiai

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Kompiuterių Sultys.