mazāku kapitāla

Magazine
Go Back   Computer Sulas > Computer Hardware > General Hardware Čats

Register

Boot problēma. Suspect Hardware Fault

Reply

Thread Tools
Old Jūnijs 13, 2009, 06:11
New Member Group

Default Boot problēma. Suspect Hardware Fault

Sveiki, es esmu jauna šeit un labprāt palīdzēs.

Ņemot nosūtīts manu sistēmu atpakaļ Mesh UK vēlu pagājušajā gadā, 08, man bija jāmaksā arī pārsniedz GBP 250 par remontu, ka es uzskatīju, būtu uz mana Gold (3 gadu) garantija. Vairākus mēnešus, man to pašu jautājumu ir noticis atkal ar mašīnu.

PC, ja ieslēgtos sāk ventilatoru, bet nav boot kādi? Kontrolēt gaismas un skaņas gaismas ir gan darba, bet sistēma atsakās iet kādi un ventilators paliek ar pilnu jaudu.

Man ir tikai ielādes Security Suite un spēli, jo PC bija atpakaļ pie manis un Windows XP Media Center ir gandrīz neapstrādātas savā darbībā.

Es biju sašutumu par Mesh ir atbildīgs par remontam pagājušajā gadā pēc tam, vienmēr ir jāmaksā par uz vietas garantija, jo patiesībā es esmu reģistrēts neredzīgajiem un cieš no Spina Bifida Occulta. Es tagad atrast PC izirusi vēlreiz un es uzskatu, ka tas nožēlojami. Viņi tikai pārinstalēta, operētājsistēma un paziņoja, nekas cits bija nelaikā.

Par laimi, man ir klēpjdators arī tāpēc es neesmu nogriezts no pasaules vispār, bet, redzot PC ir ļaujiet man noteikti vēlreiz man jāsaka, man Mesh līmenim tehniskā dienesta pretīgi.

Nav iespējams doties iekšā ja pats dēļ manas redzes traucējumiem es ceru kāds šeit var palīdzēt diagnosticēt šo problēmu, lai es varētu vai nu iegūt remontēt uz vietas, vai arī izdot līdzi Acu Datori UK.

PC zābaki līdz naudas soda rīta un varu, ja vajadzīgs, atstājiet to uz visu dienu bez jautājums. Ja es to izslēgtu tas nav reboot, kamēr es ieslēdziet to atkal neto rīta, lai gan dažkārt, piemēram, šodien, tas nav boot-up in rīta vai nu.

Blue jauda gaismas dažreiz iedegas, un dažreiz nē. Ventilatora palaišanas ok, bet nav kluss nosaka, ja operētājsistēma Windows nestartējas. Es ceru, ka šis ir jēga?

I am guessing tas varētu būt viens no šādiem bet vērtība your input / konsultācijas:

Motherboard
Power Supply
Power Switch
Ventilators

Thanks very much visiem, kas palīdz.
Old Jūnijs 13, 2009, 06:44
Donors Group

Mana pirmā doma būtu kļūdains PSU.
Tas varētu būt pārkaršana jautājums, bet, ja tas ir ieslēgts visu dienu pēc sākotnējas sāknēšanas izveidota no rīta, tas izklausās ticama.

Mana sistēma: Home Build

Processor (s):
AMD 64 x 2 Dual Core 5200 + 2.60GHz
Motherboard:
Asus M2V Rev 1.
RAM Operatīvā atmiņa:
4GB (3.25gb redzams)
Graphics Card (s):
NVIDIA GeForce 7300 GS
Sound Card:
5,1 Reatek On-Board
Hard Drive (s):
250 gb SATA & 400GB SATA
Optical Drive (s):
Pioneer 110 x 2
Case / PSU:
Akciju / 550W Silent
Dzesēšana:
Stock
Tīkla / Internets:
10/100 NIC / 20MB Virgin Cable
Monitor (s):
Fujitsu Siemens 22 "TFT WS
Operating System (s):
Vista Ultimate x32/Windows 7 x64
Old Jūnijs 13, 2009, 07:37
New Member Group

Paldies par ātru atbildi Phil, I do appreciate that.

Vai šie grūti, lai ietilptu?

If I get it booted-atkal, vai varat ieteikt jebkādu programmatūru, kas ļaus pārbaudīt, PSU?

Pateicība
Old Jūnijs 13, 2009, 09:53
Donors Group

Nav particualrly grūti uzstādīt, bet ir svarīgi avots cienīgu modeli.
Corsair PSUs ir labi un slaveni ar to ticamību. Vai meklēt šeit un ritiniet uz leju, lai Power Supply sadaļā.

Nav jebkura programmatūra, ka var pārbaudīt PSU, lai gan ir datortehnikas testētāji pieejams kā this one . Ņemot sacīja, ka labākais veids, kā pārbaudīt PSU ir ar slodzi, kas var būt mazliet sarežģīta.
Old Jūnijs 13, 2009, 11:12
New Member Group

Many thanks atkal Phil
Old Jūnijs 17, 2009, 07:14
New Member Group

UPDATE: PC ir booted-up pēdējo divu dienu laikā, bet atkal samazinājās šodien pusceļā ar spēlējot spēli. Dīvaina lieta ir, kad es slēdzis jauda tagad ir runa par bez nospiežot varu ieslēgt datoru?
Old Jūnijs 18, 2009, 02:52
New Member Group

Šodienas Update: Es lejupielādēt CPU siltumenerģijas skaitītāju šodien, kas liecināja 40c par bootup, bet, kad es mēģināju sākot Crysis PC tikko aizgāja.

Tā darbojas vecās spēles, piemēram Wolfenstein visu dienu, bet nepārprotami nedrīkst apstrādāt smagā grafikas spēles kā Crysis?
Reply

Register
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Sulas.