![]() |
| |||||||
| Zarejestruj się | Strona Spy | Lista Użytkowników | Darowizna | Szukać | Dzisiejsze Posty | Mark Forums Read | Regulamin forum |
|
![]() |
| | Narzędzia wątku |
|
| |||
| |||
| Cześć, jestem tu nowy i doceniłby pomocy. Po wysłany z powrotem do mojego systemu Mesh UK późno w zeszłym roku, 08, byłem za ponad £ 250 za naprawy, które powinny uwierzyli zostały objęte mój Gold (3 lata) gwarancji. Kilka miesięcy uważam, że ten sam problem wystąpił ponownie z maszyną. PC, gdy zaczyna przełączony na jego fanem, ale nie będzie żadnych dalszych boot? Monitor światło i dźwięk światło zarówno pracy, ale system odmawia się jakichkolwiek dalszych i wentylator pozostaje w pełnej mocy. Mam tylko jeden załadowany Security Suite i gry, ponieważ komputer został zwrócony do mnie i Windows XP Media Center jest prawie dziewicze w jego funkcjonowaniu. Byłem oburzony na Mesh jest opłata za naprawę w zeszłym roku po zawsze płaci za gwarancję na miejscu ze względu na fakt, jestem zarejestrowany niewidomych i cierpią Spina Bifida Occulta. I teraz znaleźć komputer uległ awarii jeszcze raz i znaleźć deplorable. Oni po prostu ponownie zainstalować system operacyjny i nic innego nie zostało zgłoszone amiss. Na szczęście, Mam laptopa za tak nie jestem odcięta od świata całkowicie, ale skoro komputer posiada niech mnie jeszcze raz muszę powiedzieć znaleźć Mesh poziomu służby techniczne obrzydliwe. Nie był w stanie przejść wewnątrz przypadku siebie z powodu mojego wzroku mam nadzieję, że ktoś tu może pomóc zdiagnozować ten problem, więc może uzyskać jego naprawy na miejscu lub problem z Mesh Komputery Wielkiej Brytanii. Komputer ładuje się do grzywny w godzinach porannych i może, jeśli jest to wymagane, należy pozostawić na cały dzień bez problemu. Jeśli go wyłączyć nie będzie restarcie aż włącz ją ponownie netto rano, choć czasami jak dziś, nie będzie rozruchu albo w nocy. Niebieska moc światła czasami się i czasami nie. Wentylator uruchamia, ale nie uspokajać się, jeśli system Windows nie uruchamia się. Mam nadzieję, że ma to sens? I am guessing mógłby być jedną z następujących wartości, ale Twoje wejście / porad: Motherboard Zasilanie Włącznik zasilania Wentylator Dziękujemy bardzo za wszystkich, którzy pomogą. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Moja pierwsza myśl byłaby wadliwa PSU.
| |||
| |||
| Dziękujemy za szybką odpowiedź Phil, mam wdzięczny. Czy te trudno dopasować? If I get it uruchomić się ponownie, można polecić żadnego oprogramowania, które będą badania PSU? Dzięki |
|
| |||
| |||
| Nie particualrly trudno dopasować, ale ważne jest, aby źródła przyzwoity model. Corsair PSUs dobrze znane i ich niezawodności. Zajrzyj tu i przejść do sekcji zasilania. Nie ma żadnego oprogramowania, które mogą przetestować PSU, chociaż istnieją sprzętu testerów dostępne jak ten jeden . Mimo, że najlepszym sposobem na sprawdzenie PSU jest pod obciążeniem, co może być trochę skomplikowane. |
|
| |||
| |||
| Many thanks again Phil |
|
| |||
| |||
| UPDATE: PC ma uruchomić się w ostatnich dwóch dni, ale poszedł jeszcze dziś połowie gry gry. Dziwne jest, kiedy przełącznik zasilania teraz chodzi bez naciśnięcie przycisku zasilania na komputerze? |
|
| |||
| |||
| Dzisiejsze aktualizacja: Ściągnąłem CPU licznika ciepła, które dziś wykazało 40c na bootup, ale przy próbie począwszy Crysis PC tylko poszedł off. Prowadzi starych gier jak Wolfenstein cały dzień, ale oczywiście nie będzie obsługiwać ciężkich grafika gry jak Crysis? |