menšie majetkové --

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Počítačový hardware > Všeobecné Hardware Chat

Register

Zavádzacia problém. Podozrivý Hardware Fault

Reply

Thread Tools
Old 13. júna 2009, 06:11
Nový člen skupiny

Default Zavádzacia problém. Podozrivý Hardware Fault

Ahoj, jsem tady nový a vážime si pomoct.

S mojím systémom odoslaná späť do Mesh UK koncom minulého roka, 08, bol som nabitá viac ako £ 250 za opravu, že som veril, by boli podľa môjho Gold (3 roky) Záruka. Niekoľko mesiacov som nájsť rovnaký problém došlo opäť k počítaču.

PC, pri prepnutí-on začne jeho fanda, ale nebude boot ďalšieho? Monitoru svetla a zvuk svetla sú obaja pracujú, ale systém odmieta ísť ďalej a ventilátor pobyty na plný výkon.

Mám len nahráli Security Suite a hry na PC, pretože bol sa vrátil ku mne a Windows XP Media Center je takmer panenského v jeho prevádzky.

Bol som pobúrenie Mesh je poplatok za opravu v minulom roku potom, čo vždy platiť za on-site záruku s ohľadom na skutočnosť, jsem registrovaná slepý a trpí rozštiepi chrbtice occult. I teraz nájsť PC má rozpísanú ešte raz a nájsť tento žalostný. Práve preinštalovať operačný systém, a vyhlásil, nič iného sa mýliť.

Našťastie mám notebook taky tak nejsem odrezané od sveta, ale vôbec, pretože PC má nech ma ešte raz musím povedať nájsť Mesh úroveň technickej služby nechutné.

Nebol schopný ísť dovnútra prípade som vďaka mojej zrakovým postihnutím som dúfal, že niekto tu môže pomôcť diagnostikovať tento problém tak môžem dostať buď opraví na mieste alebo mať problém s Mesh Počítače UK.

PC topánky pokutu až do rána a môžem, ak je potrebné, nechať ho na celý deň bez problému. Ak som to vypnúť to nebude až do reštarte som znova ju zapnite čistá rána, aj keď niekedy, ako dnes, to nebude boot-up in the morning buď.

Modrého svetla moc niekedy príde a niekedy nie. Ventilátor začne až v poriadku, ale nie je pokojná, ak Windows nedá spustiť. Dúfam, že toto má zmysel?

Som odhad by mohol byť jeden z nasledujúcich ale bude hodnota vašej vstupné / rad:

Základné dosky
Napájanie
Power Switch
Větrák

Díky moc všetkým, ktorí pomohli.
Old 13. júna 2009, 06:44
Darcu Skupina

Moja prvá myšlienka bude chybná PSU.
Mohlo by to byť prehriatím problém, ale ak zostane na celý deň po počiatočnej boot do rána, to znie nepravdepodobné.

Môj systém: Domov Kompiluje

Processor (s):
AMD 64 x 2 Dvou Core 5200 + 2.60GHz
Základná doska:
Asus M2V Rev 1.
Pamäť RAM:
4 GB (3,25 gigabajt viditeľné)
Grafické karty (s):
NVIDIA GeForce 7300 GS
Zvuková karta:
5,1 Reatek On-rada
Pevný disk (y):
250 GB SATA & 400GB SATA
Optická mechanika (s):
Pioneer 110 x 2
Case / PSU:
Sklad / 550W Tichý
Chladenie:
Sklad
Sieť / Internet:
10/100 Nič / 20MB Panny Satelit
Monitor (s):
Fujitsu Siemens 22 "TFT ZS
Operačný systém (y):
Vista Ultimate x32/Windows 7 x64
Old 13. júna 2009, 07:37
Nový člen skupiny

Vďaka za vaše rýchle odpovede Phil, já oceňuji.

Sú tieto ťažké vojsť?

Kdybych ho nastartoval-opäť môžete odporučiť akýkoľvek softvér, ktorý bude skúškou PSU?

Vďaka
Old 13. júna 2009, 09:53
Darcu Skupina

Nie particualrly ťažko zapadajú, ale je to dôležitý zdroj pre slušný model.
Corsair PSUs sú dobré a proslulý pre ich spoľahlivosť. Nahliadnite tady a prejdite ku Napájanie oddielu.

Nie je žiadneho softvéru, ktorý dokáže testovať PSU, hoci existujú hardware testerov k dispozícii, ako tahle . Ktorý uviedol, že najlepším spôsobom, ako otestovať PSU je pri zaťažení, čo môže byť trochu zložitejšia.
Old 13. júna 2009, 11:12
Nový člen skupiny

Děkuji opäť Phil
Old 17. júna 2009, 07:14
Nový člen skupiny

UPDATE: Na PC je spustený-až posledné dva dni, ale išiel ešte dnes uprostred cez hrať hry. Podivné je, keď som prepínať napájací hneď na to prichádza bez stlačení vypínača na PC?
Old 18. júna 2009, 02:52
Nový člen skupiny

Dnešná aktualizácia: I stiahnuty CPU meter dnes teplo, ktoré by preukázali, 40c na bootup, ale keď som sa pokúsil počnúc Crysis PC práve odišli.

Prevádzkuje starých hier ako je Wolfenstein celý deň, ale nebude samozrejme zvládnuť ťažké grafika hier ako je Crysis?
Reply

Register
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.