![]() |
|
|||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
|
|
Thread Tools |
|
|
|||
|
|||
|
Ahoj, jsem tady nový a vážime si pomoct.
S mojím systémom odoslaná späť do Mesh UK koncom minulého roka, 08, bol som nabitá viac ako £ 250 za opravu, že som veril, by boli podľa môjho Gold (3 roky) Záruka. Niekoľko mesiacov som nájsť rovnaký problém došlo opäť k počítaču. PC, pri prepnutí-on začne jeho fanda, ale nebude boot ďalšieho? Monitoru svetla a zvuk svetla sú obaja pracujú, ale systém odmieta ísť ďalej a ventilátor pobyty na plný výkon. Mám len nahráli Security Suite a hry na PC, pretože bol sa vrátil ku mne a Windows XP Media Center je takmer panenského v jeho prevádzky. Bol som pobúrenie Mesh je poplatok za opravu v minulom roku potom, čo vždy platiť za on-site záruku s ohľadom na skutočnosť, jsem registrovaná slepý a trpí rozštiepi chrbtice occult. I teraz nájsť PC má rozpísanú ešte raz a nájsť tento žalostný. Práve preinštalovať operačný systém, a vyhlásil, nič iného sa mýliť. Našťastie mám notebook taky tak nejsem odrezané od sveta, ale vôbec, pretože PC má nech ma ešte raz musím povedať nájsť Mesh úroveň technickej služby nechutné. Nebol schopný ísť dovnútra prípade som vďaka mojej zrakovým postihnutím som dúfal, že niekto tu môže pomôcť diagnostikovať tento problém tak môžem dostať buď opraví na mieste alebo mať problém s Mesh Počítače UK. PC topánky pokutu až do rána a môžem, ak je potrebné, nechať ho na celý deň bez problému. Ak som to vypnúť to nebude až do reštarte som znova ju zapnite čistá rána, aj keď niekedy, ako dnes, to nebude boot-up in the morning buď. Modrého svetla moc niekedy príde a niekedy nie. Ventilátor začne až v poriadku, ale nie je pokojná, ak Windows nedá spustiť. Dúfam, že toto má zmysel? Som odhad by mohol byť jeden z nasledujúcich ale bude hodnota vašej vstupné / rad: Základné dosky Napájanie Power Switch Větrák Díky moc všetkým, ktorí pomohli. |
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Moja prvá myšlienka bude chybná PSU.
|
|||
|
|||
|
Vďaka za vaše rýchle odpovede Phil, já oceňuji.
Sú tieto ťažké vojsť? Kdybych ho nastartoval-opäť môžete odporučiť akýkoľvek softvér, ktorý bude skúškou PSU? Vďaka |
|
|
|||
|
|||
|
Nie particualrly ťažko zapadajú, ale je to dôležitý zdroj pre slušný model.
Corsair PSUs sú dobré a proslulý pre ich spoľahlivosť. Nahliadnite tady a prejdite ku Napájanie oddielu. Nie je žiadneho softvéru, ktorý dokáže testovať PSU, hoci existujú hardware testerov k dispozícii, ako tahle . Ktorý uviedol, že najlepším spôsobom, ako otestovať PSU je pri zaťažení, čo môže byť trochu zložitejšia. |
|
|
|||
|
|||
|
Děkuji opäť Phil
|
|
|
|||
|
|||
|
UPDATE: Na PC je spustený-až posledné dva dni, ale išiel ešte dnes uprostred cez hrať hry. Podivné je, keď som prepínať napájací hneď na to prichádza bez stlačení vypínača na PC?
|
|
|
|||
|
|||
|
Dnešná aktualizácia: I stiahnuty CPU meter dnes teplo, ktoré by preukázali, 40c na bootup, ale keď som sa pokúsil počnúc Crysis PC práve odišli.
Prevádzkuje starých hier ako je Wolfenstein celý deň, ale nebude samozrejme zvládnuť ťažké grafika hier ako je Crysis? |