![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| |||
| |||
| Здраво, ја сам нови овде па би неки помоћ. Имајући послао мој систем леђа за мреже крајем прошле године, Велика Британија, 08, био сам добро наплаћено преко 250 £ за поправку да сам веровао је требало покривени мојим Голд (3 године) Гаранција. Неколико месеци, мислим да исто питање опет се догодила са машине. ПЦ, када се пребацили на покреће своју навијач, али не било какве даље боот? Монитор светло светло и звук су обоје раде, али се систем одбије да иде даље и вентилатора остаје пуном снагом. Имам само лоадед безбедносни суите и игре од ПЦ је вратила к мени и Уиндоус КСП Медиа Центер је готово девице у свом раду. Био сам побјеснио на месх-а задужен за поправку прошле године након што увек плаћати за он-сите гаранција због чињенице сам регистрован слепе и пате од спина бифида Оццулта. И сада наћи ПЦ оборио је још једном и нађем овај јадан. Они су једноставно реинсталлед оперативни систем и проглашен је ништа друго промашено. Срећом, ЈА донт имати превише лаптоп па нисам одсечен од света, него уопце, кад рачунар има нека ми се још једном морам рећи ћу пронаћи мреже нивоу техничких услуга одвратно. Није била у стању да оду у случају мене због моје визуелни умањења сам надајући неко овде може помоћи у дијагностицирање овај проблем тако да сам може добити поправљао локално или проблем са испреплетеност Рачунари у Великој Британији. ПЦ чизме се фино ујутро и могу, ако је потребно, оставите га на цијели дан без проблема. Ако сам га искључује неће поново покренути све док не укључите га поново нето ујутро, иако, понекад као и данас, неће се боот-ујутру било. Плаве снаге понекад долази на светлост, а понекад не. Вентилатора креће се ок, али не смирити се, ако систем Уиндоус не покрене. Надам се да ово има смисла? Ја сам да је могао бити један од следећих али би вредности ваше улазно / савет: Матична плоча Напајање Поуер Суитцх Обожаватељи Хвала врло много за све оне који помажу. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Мој први помислио би био погрешан псу.
| |||
| |||
| Хвала на брзом одговору Пхил, ЈА донт ценимо то. Јесу ли ове тврди да стане? Ако сам га добијете боотед-уп опет, може ли ми препоручити било који софтвер који ће тестирати псу? Хвала |
|
| |||
| |||
| Није партицуалрлы тешко уклапају, али важно је извор пристојан модел. Гусар ПСУс су добра и позната њихова поузданост. Имају изглед овде и померите се доле до Напајање одељку. Ту није било који софтвер који може тестирати псу, иако постоје хардвера тестерс доступан као овај . Након што је рекао да је најбољи начин за тестирање псу је под оптерећењем, што може бити мало препреден. |
|
| |||
| |||
| Многобројан захвалност опет Пхил |
|
| |||
| |||
| УПДАТЕ: ПЦ-уп има боотед последња два дана, али данас поново сиђе централни кроз играње игара. Чудна ствар, кад сам се пребацити на снагу сада долази на власт без притиском на прекидач на ПЦ? |
|
| |||
| |||
| Данашњем Упдате: ја скинути један метар ЦПУ топлоте који је данас показао 40ц на боотуп, али кад сам покушао почевши Црысис ПЦ праведан је отишао офф. Она прометују старе игре попут Уолфенстеин цео дан, али очигледно се неће руковати тешких графику игре као што су Црысис? |
![]() |
|
| Боокмаркс |
Сличне теме | ||||
| Нит | Тему започео | Форум | Одговори | Задњи Пост |
| Уиндоус КСП неће Боот, чак ни у Сафе Моде - Хард диск грешка | политичке | Дривес & Измјењиви медији | 27 | 4. Сеп 2008 13:31 |
| ПЦ неће боот, матичне плоче и ЦПУ грешка? Хитно | МЈМ | ЦПУ, Матичне плоче и РАМ | 4 | 7 јануар 2008 03:44 |
| ЈА сумњати ЈА имати Хардуаре Проблем | ЕггМан | Генерал Хардуаре Цхат | 5 | 13 новембар 2007 01:54 |
| Боот проблем са могући квар склоповске опреме | тхеоыах | Генерал Хардуаре Цхат | 2 | 10 аугуст 2007 10:27 |
| Тхреад Тоолс | |
| |