![]() |
| |||||||
|
![]() |
| | Konu Araçları |
|
| |||
| |||
| Merhaba, ben burada yaşıyorum ve yeni bir yardımcı olur. Geri Mesh İngiltere'ye geçen yıl, 08 benim sistem gönderildi alarak, ben de 250 YTL üzerinde Benim Altın (3 yıl) Garanti kapsamında gereken inanılan bir onarım için suçlanıyor. Birkaç ay, ben de aynı sorunu tekrar makine ile oluştu bulabilirsiniz. PC zaman açık-on, ancak önyükleme daha fazla onun hayranıyım başlar? Monitörün ışık ve ses ışık sistemi ve herhangi bir fan daha tam güç kalır gitmek reddeden her iki çalışma ama. Çünkü PC yaz ve Windows XP Media Center geri dönülen yalnızca neredeyse onun operasyonda bakir bir güvenlik paketi ve bir oyun yüklü olması gerekmektedir. Ben onarıma Mesh's ücret ödemeden geçen yıl her zaman için ödeme yerinde garanti Ben kör ve nöral tüp defektli Occulta muzdarip kayıtlı pm gerçeği nedeniyle sonra çileden oldu. Artık bilgisayar bir kez daha yıkılmış ve bu acıklı Bul. Sadece işletim sisteminin yeniden yüklenmesi ve başka hiçbir şeyin yanlış olduğunu ilan etti. Neyse ki, ben de bu yüzden dünyanın tamamen kesmek değil ama, bir kez daha Ben iğrenç teknik servis Mesh düzeyi bulmak söyleyebilirim beni hayal kırıklığına sahip PC görmeye bir dizüstü var. Yok edilmiş durumda içinde kendimi burada ben ya yerel tamir veya Mesh Bilgisayar İngiltere ile tavır almak bu sorunu tanımlamamıza yardımcı olabilirsiniz birisi umut pm benim görsel bozulması nedeniyle gitmek mümkün. Sabah ince kadar PC botlar ve ben için, gerekirse, tüm gün kimsesiz bırakmak. Eğer kadar Bugün bazen gibi her ne kadar net sabah, tekrar, bu won't açıldıktan sabah ya geçiş bu yeniden doğmuş won't dışı açın. Mavi ışık bazen güç ve bazen değil gelir. Fan kadar tamam ama Windows başlangıç değil susmak değildir başlar. Bu mantıklı umut? Bunu biri olabileceğini tahmin am ama şu sizin giriş / tavsiye değeri olacaktır: Anakart Güç Kaynağı Power Switch Fan Çok teşekkürler tüm yardım. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| İlk düşünce hatalı PSU olacaktır.
| |||
| |||
| Için hızlı cevap Phil için teşekkürler, ben teşekkür eder bu. Bu uygun zor mu? Eğer bu boot-up tekrar, bu PSU testi herhangi bir yazılım tavsiye ederim mı? Teşekkürler |
|
| |||
| |||
| Değil particualrly uyacak şekilde sert, ama kaynak bir modeli önemlidir. Korsan gemisi PSUs iyi ve tanınmış ve güvenilirlik. Bir göz atın burada ve Güç Kaynağı bölümünde aşağıya ilerleyin. Gibi kullanılabilir ancak bu donanım test vardır bir PSU test edebilirsiniz herhangi bir yazılım, değildir Bu bir . Bir PSU test etmek için en iyi yolu yük altında, bu biraz yanıltıcı olabilir söyledi olmak. |
|
| |||
| |||
| Çok teşekkürler tekrar Phil |
|
| |||
| |||
| GÜNCELLEME: PC boot sahip son iki gün kadar ama yine oyun oynarken aracılığıyla bugün yarıda gitti. Garip bir şey, ben şimdi üzerindeki PC'de güç düğmesi basılarak olmadan gelir üzerindeki güç düğmesi? |
|
| |||
| |||
| Bugünün Güncelleme: Bugün hangi açılışında üzerinde 40C gösterdi ama, ben sadece gitti PC Crysis başlayan denenmiş bir işlemci ısı ölçer indirilmiş. Bu, Wolfenstein gibi eski oyunlar bütün gün çalıştığı açıkça Crysis gibi ağır grafik oyunlar ele değil mi? |