менше справедливості

Magazine
Go Back   Комп'ютерні Сік > Комп'ютери, комплектуючі > Генеральний обладнання чат

Register

Boot Up завдання. Підозрюваний несправності обладнання

Reply

Різьба Інструменти
Old 13 червня 2009, 06:11
Нові члени групи

Default Boot Up завдання. Підозрюваний несправності обладнання

Привіт, я тут новий і хотів би отримати деяку допомогу.

Надіславши моїй системі повернутися до Mesh Великобританії в кінці минулого року 08, я був звинувачений також більш £ 250 на ремонт, що я вважав, повинно було бути, охопленого моїм Gold (3 роки) гарантія. Кілька місяців, я вважаю, те ж питання знову сталося з машиною.

ПК, при включеному починає свою вентилятор, але не завантажується далі? Контроль світла і звуку світла і працює, але система відмовляється йти далі, і вентилятор залишається на повну потужність.

Я тільки завантажений пакет безпеки і гра з комп'ютером повернувся до мене і Windows XP Media Center майже незайманої у своїй роботі.

Я був обурений заряду сітки для ремонту в минулому році після оплати завжди на місці, гарантія пов'язано з тим, я прописаний сліпих і страждають від ущелини хребта Occulta. Зараз я знайти комп'ютер зламався ще раз, і я знаходжу це гідно жалю. Вони просто перевстановити операційну систему і заявила нічого було неправильно.

На щастя, у мене є ноутбук теж так що я не відрізані від усього світу, але, бачачи ПК Let Me Down Я повинен ще раз сказати, що я знайду рівня Mesh's технічного обслуговування огидно.

Не зміг зайти всередину себе справі у зв'язку з порушеннями зору мого я сподіваюся, хто-то тут може допомогти діагностувати цю проблему, щоб я міг отримати або його відремонтувати на місці або взяти питання з Mesh комп'ютери Великобританії.

PC завантажується штрафом у ранок, і я можу, у разі необхідності, залиште його на весь день без питання. Якщо я відключити його він не буде перезавантажена, поки я не увімкніть його знову чисте ранок, хоча, іноді, як сьогодні, він не буде завантажуватися-рано вранці небудь.

Блакитний вогник влада іноді приходить на а іноді ні. Вентилятор запускається ОК, але не заспокоїться, якщо операційна система не завантажується. Я сподіваюся, що це робить сенс?

Я здогадуючись про це може бути одна з наступних але цінуємо ваше введення / порад:

Материнські плати
Харчування
Вимикач живлення
Вентилятор

Велике спасибі всім, хто допомагає.
Old 13 червня 2009, 06:44
Донор групи

Моєю першою думкою було б несправний БП.
Це може бути перегрів питання, але якщо вона залишається на весь день після первинного завантаження до ранку, це здається малоймовірним.

Моя система: Головна Build

Процесор (и):
AMD 64 X 2 Dual Core 5200 + 2.60GHz
Материнська плата:
Asus m2v Rev 1.
ОЗУ:
4gb (3.25gb видно)
Графічна карта (и):
NVIDIA GeForce 7300 ОВ
Звукова карта:
5.1 Reatek бортовий
Жорсткий диск (и):
250 GB SATA І 400gb SATA
Оптичний привід (и):
Pioneer 110 х 2
Діло / PSU:
Фондові / 550w немого
Охолодження:
Фондовий
Мережі / Інтернет:
10/100 Nic / 20Мб Віргінські кабелю
Монітор (и):
Fujitsu Siemens 22 "TFT БУЛО
Операційна система (и):
Vista Ultimate x32/Windows 7 x64
Old 13 червня 2009, 07:37
Нові члени групи

Спасибі за вашу відповідь SWIFT Філ, я ціную це.

Чи є ці важко підігнати?

Якщо я отримаю його завантаженні-знову, ви можете рекомендувати які-небудь програмне забезпечення, яке буде перевірити блок живлення?

Спасибо
Old 13 червня 2009, 09:53
Донор групи

Чи не particualrly важко підігнати, але це важливе джерело для достойного моделлю.
БП Corsair хороші і відомі своєю надійністю. Погляньте тут і Прокрутіть вниз до секції харчування.

Існує не будь-яке програмне забезпечення, яке може перевірити блок живлення, хоча існують апаратні тестери доступні як це одне . Сказавши, що кращий спосіб перевірити БП під навантаженням, яка може бути трохи складніше.
Old 13 червня 2009, 11:12
Нові члени групи

Ще раз велике спасибі Phil
Old 17 червня 2009, 07:14
Нові члени групи

UPDATE: комп'ютер завантажиться діяльність за останні два дні, але увійшов сьогодні знову в середині гри. Дивна річ, коли я включити харчування тепер вона приходить без натискання на вимикач живлення на ПК?
Old 18 червня 2009, 02:52
Нові члени групи

Сьогоднішнє оновлення: Я завантажив метрів процесором тепло який сьогодні показав 40c при завантаженні, але, коли я спробував її запустити Crysis ПК просто пішла.

Він працює старі ігри, як Wolfenstein весь день, але, очевидно, не буде обслуговувати важкі графіка ігор, як Crysis?
Reply

Register

Закладки

Аналогічні нитки
Нитка Різьба для початківців Форум Відповіді Останнє повідомлення
Windows XP не завантажується, навіть в безпечному режимі - Hard Drive вина політичні Знімні накопичувачі І ЗМІ 27 4 вересня 2008 13:31
ПК не буде завантажуватися, материнська плата або процесор винен? Терміново MJM Процесори, материнські плати RAM & 4 7 січня 2008 03:44
Я підозрюю, я що мають проблеми з обладнанням Роботнік Генеральний обладнання чат 5 13 листопада 2007 01:54
Проблема завантаження з можливістю збою обладнання theoyah Генеральний обладнання чат 2 10 серпня 2007 10:27
Різьба Інструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Комп'ютер соку.