![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| Привіт, я тут новий і хотів би отримати деяку допомогу. Надіславши моїй системі повернутися до Mesh Великобританії в кінці минулого року 08, я був звинувачений також більш £ 250 на ремонт, що я вважав, повинно було бути, охопленого моїм Gold (3 роки) гарантія. Кілька місяців, я вважаю, те ж питання знову сталося з машиною. ПК, при включеному починає свою вентилятор, але не завантажується далі? Контроль світла і звуку світла і працює, але система відмовляється йти далі, і вентилятор залишається на повну потужність. Я тільки завантажений пакет безпеки і гра з комп'ютером повернувся до мене і Windows XP Media Center майже незайманої у своїй роботі. Я був обурений заряду сітки для ремонту в минулому році після оплати завжди на місці, гарантія пов'язано з тим, я прописаний сліпих і страждають від ущелини хребта Occulta. Зараз я знайти комп'ютер зламався ще раз, і я знаходжу це гідно жалю. Вони просто перевстановити операційну систему і заявила нічого було неправильно. На щастя, у мене є ноутбук теж так що я не відрізані від усього світу, але, бачачи ПК Let Me Down Я повинен ще раз сказати, що я знайду рівня Mesh's технічного обслуговування огидно. Не зміг зайти всередину себе справі у зв'язку з порушеннями зору мого я сподіваюся, хто-то тут може допомогти діагностувати цю проблему, щоб я міг отримати або його відремонтувати на місці або взяти питання з Mesh комп'ютери Великобританії. PC завантажується штрафом у ранок, і я можу, у разі необхідності, залиште його на весь день без питання. Якщо я відключити його він не буде перезавантажена, поки я не увімкніть його знову чисте ранок, хоча, іноді, як сьогодні, він не буде завантажуватися-рано вранці небудь. Блакитний вогник влада іноді приходить на а іноді ні. Вентилятор запускається ОК, але не заспокоїться, якщо операційна система не завантажується. Я сподіваюся, що це робить сенс? Я здогадуючись про це може бути одна з наступних але цінуємо ваше введення / порад: Материнські плати Харчування Вимикач живлення Вентилятор Велике спасибі всім, хто допомагає. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Моєю першою думкою було б несправний БП.
| |||
| |||
| Спасибі за вашу відповідь SWIFT Філ, я ціную це. Чи є ці важко підігнати? Якщо я отримаю його завантаженні-знову, ви можете рекомендувати які-небудь програмне забезпечення, яке буде перевірити блок живлення? Спасибо |
|
| |||
| |||
| Чи не particualrly важко підігнати, але це важливе джерело для достойного моделлю. БП Corsair хороші і відомі своєю надійністю. Погляньте тут і Прокрутіть вниз до секції харчування. Існує не будь-яке програмне забезпечення, яке може перевірити блок живлення, хоча існують апаратні тестери доступні як це одне . Сказавши, що кращий спосіб перевірити БП під навантаженням, яка може бути трохи складніше. |
|
| |||
| |||
| Ще раз велике спасибі Phil |
|
| |||
| |||
| UPDATE: комп'ютер завантажиться діяльність за останні два дні, але увійшов сьогодні знову в середині гри. Дивна річ, коли я включити харчування тепер вона приходить без натискання на вимикач живлення на ПК? |
|
| |||
| |||
| Сьогоднішнє оновлення: Я завантажив метрів процесором тепло який сьогодні показав 40c при завантаженні, але, коли я спробував її запустити Crysis ПК просто пішла. Він працює старі ігри, як Wolfenstein весь день, але, очевидно, не буде обслуговувати важкі графіка ігор, як Crysis? |
![]() |
|
| Закладки |
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| Windows XP не завантажується, навіть в безпечному режимі - Hard Drive вина | політичні | Знімні накопичувачі І ЗМІ | 27 | 4 вересня 2008 13:31 |
| ПК не буде завантажуватися, материнська плата або процесор винен? Терміново | MJM | Процесори, материнські плати RAM & | 4 | 7 січня 2008 03:44 |
| Я підозрюю, я що мають проблеми з обладнанням | Роботнік | Генеральний обладнання чат | 5 | 13 листопада 2007 01:54 |
| Проблема завантаження з можливістю збою обладнання | theoyah | Генеральний обладнання чат | 2 | 10 серпня 2007 10:27 |
| Різьба Інструменти | |
| |