![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||
| |||
| Ей това е било известно време, тъй като аз, взети заедно компютър за игри, така се надявах за няколко съвета. Какъв процесор, видео карта, звукова карта и такива трябва да се търси да купи? вече са придобили моя монитор, подредени и са 2MB оперативна памет банкомат може да тласък, че до 4. Може ли някой да ми помогне с други неща, че? TY предварително |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Моля, не започвайте дублират теми, да зададете всички въпроси, свързани с това, благодаря.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
|
"Аз обичам P182 толкова много, че когато жена ми система е всички шумни и всички необходими видове почистване, Купих си един. Тогава, когато аз искам котка, аз купих P182. За P182 не е котката по себе си, но той все още е една отлична покупка. " Моята система: 日夏子
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Да, всички в тази тема, но ако имате нужда от повече съвети, че не е на тази тема, или искате да проверите за изграждане веднъж сте имали разгледаме по-лепкава, просто направете една публикация.
|
| Маркери |
Подобни Конци | ||||
| Нишка | Нишка Начално | Форум | Отговори | Последно мнение |
| Имате нужда от Помощ за изграждането на нови PC Gaming | gabbotts | Общи Хардуер Чат | 3 | 1-во Юни 2009 16:36 |
| Изграждане на собствени игрални компютър ... | jscott398 | Общи Хардуер Чат | 17 | 1-во Фев 2008 09:35 |
| Изграждане на компютърни Gaming | KCTheGreat | Общи Хардуер Чат | 1 | 31 Jan 2008 23:06 |
| Изграждане на Gaming издокарвам | MarBug | Общи Хардуер Чат | 5 | 11 ноември 2007 21:55 |
| Изграждане на игрални издокарвам | marxr87 | Общи Хардуер Чат | 10 | 22 Юли 2007 20:28 |
| Нишка Инструменти | |
| |