![]() |
|
| |||
| |||
| Γεια σου είναι μια στιγμή δεδομένου ότι i βάλει μαζί έναν υπολογιστή για gaming έτσι ήλπιζα για μερικές συμβουλές. Τι είδους επεξεργαστή, κάρτα γραφικών, κάρτα ήχου και τέτοια θα πρέπει να είναι θέλει να αγοράσει; έχουν πάρει ήδη την παρακολούθηση μου διευθετηθεί και έχουν 2MB των ΑΤΜ μνήμης RAM που ενδέχεται να προκαλέσουν αύξηση έως και 4. Μπορεί κάποιος να με βοηθήσει με τα άλλα πράγματα όμως; TY εκ των προτέρων |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Σας παρακαλώ, μην αρχίσετε διπλές κλωστές, να ζητήσει από τα συναφή ζητήματα σε αυτό, ευχαριστώ.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
|
"Αγαπούσα τον P182 τόσο πολύ που, όταν η γυναίκα μου και το σύστημα είχε όλα τα θορυβώδη και τα οποία είναι απαραίτητα όλα τα είδη καθαρισμού, έχω αγοράσει το ένα. Έπειτα, όταν ήθελα μια γάτα, εγώ αγόρασα ένα P182. Το P182 δεν είναι από μόνη της μια γάτα, αλλά εξακολουθεί να είναι μια εξαιρετική αγορά. " Το σύστημά μου: 日夏子
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ναι, όλα σε αυτό το νήμα, όμως αν χρειάζεστε περισσότερες συμβουλές που δεν είναι σε αυτό το νήμα, ή θέλουν να ελέγχουν κατά τη διάρκεια της κατασκευής μόλις είχατε μια ματιά σε αυτό το κολλώδες, να κάνω μια θέση.