![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
| Ei, tai buvo, o kadangi aš kartu kompiuterių žaidimų taip tikėjosi keletą patarimų. Kokios procesoriaus, vaizdo plokštės, garso plokštės ir tokių turėčiau būti ieškote pirkti? jau įsigijo mano monitorius išspręstos ir yra 2MB RAM ATM gali stumti, kad iki 4. Can anyone help me su kita ko nors? TY anksto |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Please don't start dubliuoti temas, užduoti klausimus, susijusius su šiuo vienu, ačiū.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
|
"Man patiko P182 tiek daug, kad, kai mano žmona sistemą visų triukšmo ir reikalingi visų rūšių valymo, aš ją įsigijo viena. Tada, kai aš norėjau katės, nusipirkau P182. P182 ne katė per se, bet vis dar puikiai pirkti. " Mano sistema: 日夏子
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Yep, visi toje temoje, tačiau, jei jums reikia daugiau patarimų, tai ne tą temą, ar nori mus patikrinti, kaip kurti, kai jums jau tuo prisegta, tiesiog po išvaizdą.
|
| Bookmarks |
Panašios Temos | ||||
| Siūlas | Thread Starter | Forumas | Atsakymai | Last Post |
| Need help Statybos naują žaidimų PC | gabbotts | General Hardware Chat | 3 | 1 birželis 2009 16:36 |
| Statybos savo žaidimų kompiuterio ... | jscott398 | General Hardware Chat | 17 | 1 vasaris 2008 09:35 |
| Statyba Žaidimų kompiuteris | KCTheGreat | General Hardware Chat | 1 | 31 sausis 2008 23:06 |
| Statyba Gaming Rig | MarBug | General Hardware Chat | 5 | Lapkritis 11, 2007 21:55 |
| Statyba žaidimų platformą | marxr87 | General Hardware Chat | 10 | 22 liepa 2007 20:28 |
| Temos įrankiai | |
| |