![]() |
| |||||||
| Inregistrare | Site-ul Spy | Lista de stat | Doneaza | Căuta | Posturi de azi | Marchează forumurile citite | Forum Regulamentul |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Hei acesta a fost un timp de când am pus împreună un calculator pentru jocuri, astfel a fost sperând într-o câteva sfaturi. Ce fel de procesor, placa video, placa de sunet şi ar trebui să i se caută să cumpere? au ajuns deja monitorul sortata si-au 2MB de ATM-uri memorie RAM s-ar putea împinge că până la 4. Poate cineva să mă ajute cu alte lucruri desi? TY în avans |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Vă rugăm să nu înceapă fire de dublu exemplar, adresaţi-vă orice intrebari legate de prezenta o, multumesc.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
|
"Te-am iubit atât de mult de P182 că, atunci când soţia mea a sistemului a fost nevoie de toate zgomotos şi tot felul de curăţenie, am cumpărat-o ei. Apoi, cand am dorit o pisica, am cumparat o P182. De P182 nu este o pisică în sine, dar este încă o excelenta cumpere. " Sistemul meu: 日夏子
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Da, tot în acest fir, cu toate acestea, dacă aveţi nevoie de orice sfat care nu mai este pe acest fir, sau ca noi pentru a verifica peste construi o dată pe care le-aţi avut o privire la faptul că lipicios, chiar a face un post.