![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Hej je to dlho, čo som dal dohromady počítač pre hranie hier, takže bolo dúfal, že za pár tipov. Aký typ procesora, grafickej karty, zvukové karty a tak by som mal mať záujem kúpiť? sa už dostala mi monitor vytriediť a má 2 MB RAM atm môže tlačiť, že až 4. Pocínovat niekto pomôcť mne s ďalšie veci, aj keď? TY vopred |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Please Nechcem štart duplicitné témy, klásť akékoľvek otázky súvisiace s týmto jeden, vďaka.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
|
"Miloval som na P182 toľko, že pri mojej manželky bol systém všetkých hlučných a potrebné najrôznejšie čistenie, kúpil som jej jeden. Potom, keď som chcela mačku jsem koupil P182. K P182 nie je mačka sama o sebe, ale je to stále vynikajúca kúpiť. " Môj systém: 日夏子
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Áno, všetci v tom vlákno, ale ak budete potrebovať ďalšiu radu, ktorý nie je na toto vlákno, alebo chcete, aby sme kontrolu nad stavať, akonáhle sme mali pozrieť na to lepkavá, stačí urobiť miesto.
|
| Záložky |
Podobné témy | ||||
| Nitka | Thread Odľahčenú | Fórum | Odpovede | Posledný príspevok |
| Need Help Budovanie nové herné PC | gabbotts | Všeobecné Hardware Chat | 3 | 1. jún 2009 16:36 |
| Budovanie vlastné herné počítače ... | jscott398 | Všeobecné Hardware Chat | 17 | 1. februára 2008 09:35 |
| Vybudovanie počítačovej hry | KCTheGreat | Všeobecné Hardware Chat | 1 | 31. január 2008 23:06 |
| Budovanie Gaming Rig | MarBug | Všeobecné Hardware Chat | 5 | 11. novembra 2007 21:55 |
| Budovanie herné plošinu | marxr87 | Všeobecné Hardware Chat | 10 | 22. júla 2007 20:28 |
| Thread Tools | |
| |