![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| Ей це було якийсь час, тому що я зібрав комп'ютер для ігор такого сподівався на кілька порад. Який процесор, відеокарта, звукова карта і такі я повинен купити? вже отримали мій монітор з'ясовував і мають 2 Мб ОЗУ банкомат може штовхнути, що до 4. Чи можна мені допомогти з іншими речами, хоча? TY заздалегідь |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Будь ласка, не починайте дублікат теми, задавати будь-які питання, пов'язані у цьому, спасибо.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
|
"Я любив P182 настільки, що, коли система моєї дружини всі галасливі і потребують всі види прибирання, я купив їй одній. Потім, коли я хотіла кішку, я купив P182. P182 це не кіт, як такої, але він все ще відмінний купити ". Моя система: 日夏子
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Так, все в цьому потоці, проте, якщо Вам потрібно більше рад, які не на що нитка, або хочете, щоб перевірити по створенню раз ви були подивитися, що липка, просто посаду.
|
| Закладки |
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| Потрібна допомога Будівництво Нові ігрові пристрої | gabbotts | Генеральний обладнання чат | 3 | 1 червня 2009 16:36 |
| Будівництво мої власні комп'ютерні ігри ... | jscott398 | Генеральний обладнання чат | 17 | 1 лютого 2008 09:35 |
| Створення ігрового комп'ютера | KCTheGreat | Генеральний обладнання чат | 1 | 31 січня 2008 23:06 |
| Будівництво Gaming Ріг | MarBug | Генеральний обладнання чат | 5 | 11 листопада 2007 21:55 |
| Створення ігор Ріг | marxr87 | Генеральний обладнання чат | 10 | 22 липня 2007 20:28 |
| Різьба Інструменти | |
| |