по-малко капитал

Magazine
Go Back   Компютърна сок > Компютърен хардуер > Общи Хардуер Чат

Register

Изграждане на моя компютър

Reply

Нишка Инструменти
Old 30 Август 2007, 11:58
Член Група

Моето име е Клинтън и съм изграждането на моя компютър. Пускам моята собствена фирма (Джаксън Flagg вх.) И да направя видео пазарна продукция. Аз, предполагам по-добър начин да го кажа е, че аз съм се започне моя работа. Имам опит в тази област, обаче, моите познания се разпростира върху софтуер не хардуер. Аз построих компютри и в миналото, но никой до спецификациите, че ми трябва това. Аз предполагам, че трябва да кажа единственият траен хардуер аз открих е Сапфир ATI Radeon HD2900XT 1GB DDR4 2DVI/VIVO HDCP PCI-Express Видео карта. Освен това аз наистина съм в недоумение за това, което ми трябва. Мислех си да работят за Arial, helvetica, без-сериф] Intel Core 2 Quad Q6600 Kentsfield 2.4GHz 2 X 4MB L2 кеш LGA 775 процесор (Мисли? Ами AMD?) И доколкото е звукова карта на Звук Blaster X-Fi XtremeMusic. Що се отнася motherboad на аз съм напълно загубени. Аз направих изследвания, но всеки от тях критерии за игри и аз не съм много сигурен как преобразува в моята индустрия. Аз искам да има способността да изгасне HD качество продукти, но повечето от нещата ми е просто да бъдат местни фирми, които са ме манипулират вече заловен видео. Аз не записва видео мен, аз просто редактирате съществуващи произведения заедно. Много добър пример за това е филм ремаркета. Аз не притежават огромен бюджет, но аз работя втора работа за да запазите за компютър. Аз не искам да има някой друг да я тури заедно наистина, аз искам да знам в моя компютър вътре и навън. Не само, определени в него и натиснете бутона. Наречи го луд, но аз винаги чувствах, че когато поставите време и усилия в нещо, можете да пожъне много по-добро възнаграждение от продукта ви изгасне. Не се опитвам да звучи на Дзен тук, но това ти дава връзка отвъд само с клавиатурата на компютъра. Както и да е, от помощ, която може да даде всичко ще бъде много оценявам. Ако някой от вас би искал да се свърже с мен и да предложи консултация или просто за да кажа здравей моя имейл Премахнато е ** **

Благодаря ви още веднъж, и имат голям ден.
Клинт
Old 30 Август 2007, 12:46
Номер на групата

Добре, ако основната употреба ще бъдат видео редактиране и производство. След това ще изисква много багаж, толкова по-овен толкова по-добре, четворни ядрото на процесора, няма да ви дам никаква полза в момента, както аз не зная на кой да редактирате софтуер, който използва 4 ядра в момента.

В gpu е много overkill, дори за Gamer. Дори и до една от ВЕИ 1920x1200 1GB на овен е нелепо.

Ако става за 2900XT, отидете за 512MB версия, дори и ако вашият монитор е гореспоменатата резолюция. Вие не Gamer, така че дори и 2900XT (независимо от това коя версия) е overkill. Но очевидно това е ваш избор.

Тъй като не сте споменати бюджет, като цяло, че искате да се търси в този спецификационен:

Core 2 E6750/E6850.
4GB DDR2 6400 (800mhz) овен, или трябва да закупите дънната че признава 1066mhz овен това, че би било по-добре. Колкото по-бърза толкова по-добре да се обмисля Франк ви заяви ползване.
Аз ще поема сте Вашата стрийминг видео в най-високото възможно качество, така ли искате да се търси на 2 или 3 500gb дискове. Цената за GB, в сравнение с 750gb или 1TB HDD е много по-добре. Ако не се поддържа трудно копие на Бих също мислят за определяне на два от HDD става на RAID 1 (огледален) формат.

Също така, по отношение на графични карти Бих се търси най-NVidia Quadro на поредица от карти, както с архитектурата на тези е по-насочена към цитирания ползването.

-Kanoakavirus

Моята система: Zoomy

Процесор (и):
E8400@3.6ghz (400x9) @ 1.15v
Дънната платка:
Asus P5K Premium
RAM памет:
2GB Dominator 8500
Графична карта (и):
BFG 8800GT
Звукова карта:
Xfi Extremegamer
Hard Drive (и):
3.35TB вътр съхранение. 2TB INT багаж
Оптично устройство (а):
LG GGC H20L
Дело / PSU:
Enermax 720 вата
Охлаждане:
AC7
Мрежа / Интернет:
Монитор (и):
245B, 931B (Samsung)
Операционна система (и):
Изглед 32P
Old 30 Август 2007, 12:51
Член Група

Цитат:
Първоначално Публикувано от Алекс View Post
Също така, по отношение на графични карти Бих се търси най-NVidia Quadro на поредица от карти, както с архитектурата на тези е по-насочена към цитирания ползването.

Страхотно благодаря ти така много. Единствената причина, заради която избра тази видео карта, защото е от прегледите, които трябваше чете. Аз искам да поточно видео с най-голям, че не мога. Въпреки това, аз обичам да се учат и ако трябва да си променя мисленето след това с всички възможни средства посъветва далеч. Аз ще се проверяват в тази NVidia, който говори за теб. Благодаря отново.
Old 30 Август 2007, 13:00
Номер на групата

Цитат:
Първоначално Публикувано от clintondavidn View Post
Страхотно благодаря ти така много. Единствената причина, заради която избра тази видео карта, защото е от прегледите, които трябваше чете. Аз искам да поточно видео с най-голям, че не мога. Въпреки това, аз обичам да се учат и ако трябва да си променя мисленето след това с всички възможни средства посъветва далеч. Аз ще се проверяват в тази NVidia, който говори за теб. Благодаря отново.
В този случай, основните точки на фокус ще бъдат овена и CPU. И в по-малка степен на дънната платка.

Ако имате големи файлове (Ще поеме ли са) тогава E6850 е най-добрият залог. 1066mhz (PC 8500) овен също е най-добрият залог но провери всички дънни платки на спецификационен на които търсите най да потвърди, че ще подразбиране тази скорост овен да 1066mhz, а не 800mhz или 667MHz.

За овен, отивам за А-данни като търговски марки, някои от най-добрите 1066mhz овен там. И най-доброто, което сте виждали за цена. Това може да се промени, въпреки че обмисля DDR3 е по пътя си инч

Що се отнася до това, да не отиде за DDR3, на латентност, ще те убия и тя също е все още много, много скъп за това, което е и е (трябваше) обезщетения в момента над DDR2.

-Kanoakavirus
Old 30 Август 2007, 14:26
Член Група

Добре, тази видео карта да изглежда като това, което аз ще съм за. . . мога да повярвам, че не бях чувал за него. Мисля, че е бил заслепен от доста пламъците на другия hahahaha. Е добре, Преработвателят изглежда прекалено голям и аз бях преминавате дънни платки и то ще изглежда, че ASUS P5K-VM LGA 775 Intel G33 uATX Intel дънни платки (http://www.newegg.com/Product/Produc...82E16813131187) Ще работи много за мен. Все пак какво мислите?
Old 5-та Sep 2007, 07:00
Член Група

Всеки, който има мнение за това на майка борда?
Old 5-та Sep 2007, 07:06
Номер на групата

Asus P5-K? Всяко преразглеждане. Мда. .

Опитът ми на тази серия от mobo (на досега) не е нещо кратко на превъзходни. Много стабилен и лесен за изграждане на разстояние.

-Kanoakavirus
Old 5-та Sep 2007, 07:39
Номер на групата

Имам P5K-E. Аз бях първият път строител и е установено, че голяма съвет да работи с, и почти никакви проблеми. Той overclocks твърде лесно. общото, което мога да кажа, че съм щастлива с него.

Някои хора са имали проблеми с тази поредица от свързани SATA портове и кабели, въпреки че не всеки опит. Тези съвети също тичам hotter от повечето поради разположението на дънната платка сензор. му не е проблем, но само за да те направя наясно. Когато разбрах борда на време са били в близост до процесора време така бях малко притеснен за това, когато се проверява на ASUS форуми разбрах за датчика за позициониране.

Моята система: Слонът

Процесор (и):
Intel Core 2 Quad Q6600
Дънната платка:
Asus P5K-E/Wi-fi
RAM памет:
2GB корсар XMS
Графична карта (и):
Asus EN8600GT Тиха
Звукова карта:
Hard Drive (и):
Samsung HD501
Оптично устройство (а):
Asus DRW-1814BLT
Дело / PSU:
ANTEC P180/Corsair HX620
Охлаждане:
Thermalright Ultra-120 екстремни
Мрежа / Интернет:
Монитор (и):
Dell 2005FPW 20 инча
Операционна система (и):
Windows Vista Home Premium
Old 5-та Sep 2007, 08:13
Член Група

Благодаря много за съветите и информацията. Това е страхотно, че сте бомбата!
Old 5-та Sep 2007, 10:40
Член Група

Добре, така че да изглежда висока и ниска за 1066 2GB памет и излезе само с пакети от две 1GB чипове. Аз наистина исках повече от 4 gbs на паметта, защото аз отивам да се изпълняват Vista и видео карти ще се създаде Концертен го казва. Така че ще си оставя система да се движат по 2 GB, но след това отново, аз винаги се опитват да бъдат boyscout и да получите повече, отколкото аз наистина се нуждаят. Просто не искам да се изгради хубав компютър и след това мамят себе си за изпълнение, защото аз skimped на паметта. Всякакви предложения?
Reply

Register
Нишка Инструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Компютърни сок.

Осъществено от vBulletin ® Copyright © 2000 - 2009 Jelsoft предприятия ООД SEO от vBSEO © 2009, Crawlability, Inc