![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||
| |||
| Моето име е Клинтън и съм изграждането на моя компютър. Пускам моята собствена фирма (Джаксън Flagg вх.) И да направя видео пазарна продукция. Аз, предполагам по-добър начин да го кажа е, че аз съм се започне моя работа. Имам опит в тази област, обаче, моите познания се разпростира върху софтуер не хардуер. Аз построих компютри и в миналото, но никой до спецификациите, че ми трябва това. Аз предполагам, че трябва да кажа единственият траен хардуер аз открих е Сапфир ATI Radeon HD2900XT 1GB DDR4 2DVI/VIVO HDCP PCI-Express Видео карта. Освен това аз наистина съм в недоумение за това, което ми трябва. Мислех си да работят за Arial, helvetica, без-сериф] Intel Core 2 Quad Q6600 Kentsfield 2.4GHz 2 X 4MB L2 кеш LGA 775 процесор (Мисли? Ами AMD?) И доколкото е звукова карта на Звук Blaster X-Fi XtremeMusic. Що се отнася motherboad на аз съм напълно загубени. Аз направих изследвания, но всеки от тях критерии за игри и аз не съм много сигурен как преобразува в моята индустрия. Аз искам да има способността да изгасне HD качество продукти, но повечето от нещата ми е просто да бъдат местни фирми, които са ме манипулират вече заловен видео. Аз не записва видео мен, аз просто редактирате съществуващи произведения заедно. Много добър пример за това е филм ремаркета. Аз не притежават огромен бюджет, но аз работя втора работа за да запазите за компютър. Аз не искам да има някой друг да я тури заедно наистина, аз искам да знам в моя компютър вътре и навън. Не само, определени в него и натиснете бутона. Наречи го луд, но аз винаги чувствах, че когато поставите време и усилия в нещо, можете да пожъне много по-добро възнаграждение от продукта ви изгасне. Не се опитвам да звучи на Дзен тук, но това ти дава връзка отвъд само с клавиатурата на компютъра. Както и да е, от помощ, която може да даде всичко ще бъде много оценявам. Ако някой от вас би искал да се свърже с мен и да предложи консултация или просто за да кажа здравей моя имейл Премахнато е ** ** Благодаря ви още веднъж, и имат голям ден. Клинт |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Добре, ако основната употреба ще бъдат видео редактиране и производство. След това ще изисква много багаж, толкова по-овен толкова по-добре, четворни ядрото на процесора, няма да ви дам никаква полза в момента, както аз не зная на кой да редактирате софтуер, който използва 4 ядра в момента. В gpu е много overkill, дори за Gamer. Дори и до една от ВЕИ 1920x1200 1GB на овен е нелепо. Ако става за 2900XT, отидете за 512MB версия, дори и ако вашият монитор е гореспоменатата резолюция. Вие не Gamer, така че дори и 2900XT (независимо от това коя версия) е overkill. Но очевидно това е ваш избор. Тъй като не сте споменати бюджет, като цяло, че искате да се търси в този спецификационен: Core 2 E6750/E6850. 4GB DDR2 6400 (800mhz) овен, или трябва да закупите дънната че признава 1066mhz овен това, че би било по-добре. Колкото по-бърза толкова по-добре да се обмисля Франк ви заяви ползване. Аз ще поема сте Вашата стрийминг видео в най-високото възможно качество, така ли искате да се търси на 2 или 3 500gb дискове. Цената за GB, в сравнение с 750gb или 1TB HDD е много по-добре. Ако не се поддържа трудно копие на Бих също мислят за определяне на два от HDD става на RAID 1 (огледален) формат. Също така, по отношение на графични карти Бих се търси най-NVidia Quadro на поредица от карти, както с архитектурата на тези е по-насочена към цитирания ползването.
|
| |||
| |||
| Цитат:
Страхотно благодаря ти така много. Единствената причина, заради която избра тази видео карта, защото е от прегледите, които трябваше чете. Аз искам да поточно видео с най-голям, че не мога. Въпреки това, аз обичам да се учат и ако трябва да си променя мисленето след това с всички възможни средства посъветва далеч. Аз ще се проверяват в тази NVidia, който говори за теб. Благодаря отново. |
|
| |||
| |||
| Цитат:
Ако имате големи файлове (Ще поеме ли са) тогава E6850 е най-добрият залог. 1066mhz (PC 8500) овен също е най-добрият залог но провери всички дънни платки на спецификационен на които търсите най да потвърди, че ще подразбиране тази скорост овен да 1066mhz, а не 800mhz или 667MHz. За овен, отивам за А-данни като търговски марки, някои от най-добрите 1066mhz овен там. И най-доброто, което сте виждали за цена. Това може да се промени, въпреки че обмисля DDR3 е по пътя си инч Що се отнася до това, да не отиде за DDR3, на латентност, ще те убия и тя също е все още много, много скъп за това, което е и е (трябваше) обезщетения в момента над DDR2.
__________________ чули уау е по-добре тогава контрацептивни хапчета, няма шега ли изигра RS за 2-3 години и 2 седмици след като спрях аз загубих девствеността си. -Kanoakavirus |
|
| |||
| |||
| Добре, тази видео карта да изглежда като това, което аз ще съм за. . . мога да повярвам, че не бях чувал за него. Мисля, че е бил заслепен от доста пламъците на другия hahahaha. Е добре, Преработвателят изглежда прекалено голям и аз бях преминавате дънни платки и то ще изглежда, че ASUS P5K-VM LGA 775 Intel G33 uATX Intel дънни платки (http://www.newegg.com/Product/Produc...82E16813131187) Ще работи много за мен. Все пак какво мислите? |
|
| |||
| |||
| Всеки, който има мнение за това на майка борда? |
|
| |||
| |||
| Asus P5-K? Всяко преразглеждане. Мда. .Опитът ми на тази серия от mobo (на досега) не е нещо кратко на превъзходни. Много стабилен и лесен за изграждане на разстояние.
__________________ чули уау е по-добре тогава контрацептивни хапчета, няма шега ли изигра RS за 2-3 години и 2 седмици след като спрях аз загубих девствеността си. -Kanoakavirus |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Имам P5K-E. Аз бях първият път строител и е установено, че голяма съвет да работи с, и почти никакви проблеми. Той overclocks твърде лесно. общото, което мога да кажа, че съм щастлива с него.
Някои хора са имали проблеми с тази поредица от свързани SATA портове и кабели, въпреки че не всеки опит. Тези съвети също тичам hotter от повечето поради разположението на дънната платка сензор. му не е проблем, но само за да те направя наясно. Когато разбрах борда на време са били в близост до процесора време така бях малко притеснен за това, когато се проверява на ASUS форуми разбрах за датчика за позициониране. Моята система: Слонът
|
|
| |||
| |||
| Благодаря много за съветите и информацията. Това е страхотно, че сте бомбата! |
|
| |||
| |||
| Добре, така че да изглежда висока и ниска за 1066 2GB памет и излезе само с пакети от две 1GB чипове. Аз наистина исках повече от 4 gbs на паметта, защото аз отивам да се изпълняват Vista и видео карти ще се създаде Концертен го казва. Така че ще си оставя система да се движат по 2 GB, но след това отново, аз винаги се опитват да бъдат boyscout и да получите повече, отколкото аз наистина се нуждаят. Просто не искам да се изгради хубав компютър и след това мамят себе си за изпълнение, защото аз skimped на паметта. Всякакви предложения? |