![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| Jmenuji se Clinton a jsem budování vlastní počítač. Vedu vlastní společnosti (Jackson Flagg Ent.) A já to video marketing produkce. I hádat lepší způsob, jak říct, je, že jsem začínající mé podnikání. Mám zkušenosti v této oblasti, nicméně vím, se vztahuje i na software, nikoli hardware. Jsem vybudoval počítačích v minulosti, ale nikdo na specifikace, že potřebuju tenhle. Předpokládám, že bych měl říct jedinou neotřesitelnou hardware Zjistil jsem, že je Sapphire ATI Radeon HD2900XT 1GB. DDR4 2DVI/VIVO HDCP PCI-Express Grafická karta. Kromě toho jsem opravdu na rozpacích, co potřebuji. Myslel jsem, že na provoz arial, Helvetica, sans-serif] Intel Core 2 Quad Q6600 Kentsfield 2.4GHz 2 x 4 MB L2 Cache LGA 775 Procesor (Myąlenky? Jak o AMD?) A pokud zvukové karty Sound Blaster X-Fi XtremeMusic. Pokud jde o motherboad to jsem úplně ztratila. Jsem udělal výzkum, ale všichni měřítek jim hraní a já opravdu nejsem jistý, jak to promítá do mé průmyslu. Já jsem chtěl mít možnost zhasili HD kvalitě výrobků, ale většina mých věcí je prostě bude místní společnosti, které mi manipulovat již zachycených video. I don't nahrávat video sám, já jen upravit stávající spolupracuje. Velmi dobrým příkladem je to film přívěsy. Nemám obří rozpočet, ale já jsem pracovní druhou práci uložte do počítače. Nechci, aby někdo jiný ji spolu opravdu jsem chtěl znát můj počítač dovnitř a ven. Ne jen nastupovat na to a tlačítka. Výzva je blázen, ale já mám vždycky pocit, že když dáš čas a úsilí na cokoliv, budete sklízet mnohem lépe odměnit z výrobků vám uhasit. Nevztahuje se snaží zvuk ZEN tady, ale dává vám vztah přesahující jen klávesnice s počítačem. Mimochodem, nějak pomoct, že vás všechny můžeme dát bude velmi ocenila. Pokud někdo z vás by chtěla mne kontaktovat a nabídnout radu nebo jen tak pozdravit můj email je Odebraná ** ** Děkujeme všem ještě jednou a mají velký den. Clint |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Dobře, je-li hlavní použití bude pro střih videa / produkce. Pak budete vyžadovat hodně úložného prostoru, tím víc ram je lepší, čtyř-jádrové procesory vám nedává žádnou výhodu v současné době jako já nevím jakékoli editační software, který používá 4 jádra současnosti. Na GPU je velmi přezbrojení, i pro hráče. Dokonce až jedna z res 1920x1200 1GB RAM, je směšné. Pokud jde o 2900XT, jděte na 512mb verzi, i když váš monitor má výše uvedené usnesení. Vy nejste hráč, tak i na 2900XT (bez ohledu na to, jakou verzi) je přezbrojení. Ale je to samozřejmě vaše volba. Jak jste neuvedené rozpočet celkově bych se podíváme na tento spec: Core 2 E6750/E6850. 4 GB DDR2 6400 (800MHz) RAM, nebo pokud by si koupíte základní desku, která uznává, 1066MHz RAM pak, že by bylo lepší. Čím větší šířku pásma pro lepší být upřímný zvažuje vaše uvedl používání. Budu předpokládat, že jste vaše streamování videa na nejvyšší možnou kvalitu tak bych se podíváme na 2 nebo 3 500GB disky. Náklady na gb, když ve srovnání s 1TB hdd 750gb, nebo je mnohem lepší. Pokud nechcete zachovat tištěné to bych si také myslí o nastavení dvou z hdd se děje na RAID 1 (zrcadlo) formát. Také pokud jde o grafickou kartu bych se podíváme na to Nvidia Quadro série karet jako architektura z nich je více zaměřena na váš citovaný použití.
|
| |||
| |||
| Citace:
Awesome děkuju mockrát. Je jediný důvod, proč jsem si vybrala, že grafická karta byla z důvodu recenze, že jsem musel číst. Já jsem chtěla stream videa v nejvyšší, že můžu. Nicméně jsem rád učí a je-li třeba změnit svoje myšlení pak všemi prostředky radit dál. Budu kontrolovat do tohoto Nvidia ten, který jste mluvil. Díky znovu. |
|
| |||
| |||
| Citace:
Pokud máte velké soubory (budu předpokládat, že jste se), pak E6850 je nejlepší sázkou. 1066MHz (PC 8500) ram je nejlepší sázkou, ale kontrolovat desce to spec to, že se díváte na potvrzení bude výchozí této rychlosti ram na 1066MHz a ne 800MHz nebo 667MHz. Pro ram, jděte na A-Data ve vaší značky, některé z nejlepších 1066MHz ram tam venku. A nejlepší jsem viděl cenu. To by mohlo změnit i když s ohledem na DDR3 se na své cestě palců Pokud jde o to, že nechodí pro DDR3, latence se zabít a je to také stále velice drahý na to, co to je a je to (prý) dávky v současné době více než DDR2.
__________________ Slyšel wow je lepší pak antikoncepční pilulky, žádný vtip jsem hrál rs na 2-3 roky a 2 týdny poté, co jsem se zastavil i ztratila panenství. -Kanoakavirus |
|
| |||
| |||
| Dobrá, tato grafická karta má vypadat, co budu pro. . . nemůže věřit jsem neslyšel o tom. Hádat jsem byl oslepen, které docela plameny na druhou hahahaha. Takže v pohodě, procesor vypadá skvěle, a taky jsem šel po základní desky a zdá se, že ASUS P5K-VM LGA 775 Intel G33 uATX Základní deska Intel (http://www.newegg.com/Product/Produc...82E16813131187), By pro mě velkou práci. Avšak to, co si o tom myslíte? |
|
| |||
| |||
| Každý, kdo mají jakékoli myšlenky na tomto matka palubě? |
|
| |||
| |||
| Asus P5-K? Každá revize. Yup. .Moje zkušenost z této série mobo to (zatím) není nic nedosahuje Superb. Velmi stabilní a snadno postavit off.
__________________ Slyšel wow je lepší pak antikoncepční pilulky, žádný vtip jsem hrál rs na 2-3 roky a 2 týdny poté, co jsem se zastavil i ztratila panenství. -Kanoakavirus |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Mám P5K-E. Byl jsem poprvé zjistil, že je stavitel a velký desky do práce, a měl prakticky žádné problémy. Je overclocks příliš snadno. celkově můžu říct, že jsem šťastná s ním.
Několik lidí mělo problémy s touto sérií souvisejících s SATA portů a kabelů, i když jsem neměla žádné zkušenosti. Tyto desky také spustit žhavější než většina z důvodu umístění na desce senzor. jeho není problém, ale jen aby jste si vědom. Když jsem se dostal na palubu temps byli blízko k cpu temps a tak jsem trochu strach o to, když jsem na asus fóru jsem se dozvěděl o snímač polohy. Můj systém: Slona
|
|
| |||
| |||
| Díky moc za radu a informace. To je úžasné, že jste je bomba! |
|
| |||
| |||
| OK, tak jsem se podíval na vysokou a nízkou 1066 2 GB paměti a musí přijít s pouze balení dvou 1gb čipy. Jsem opravdu chtěla více než 4 GBS paměti, protože já se systémem Vista a grafickou kartu, bude trvat až jeden koncert je napsáno. Tak že by opustit svůj systém, který běží na 2 gb, ale pak zase jsem vždy snažit být chlapec skaut a dostanete více, než jsem opravdu potřebují. I just don't want to vybudovat pěkný počítač a potom podvádět sám na výkon, protože jsem skimped na paměti. Jakýkoliv návrhy? |