μικρότερο μετοχοποίηση

Magazine
Go Back   Computer Juice > Εξοπλισμός Υπολογιστών > Γενική Συζήτηση Hardware

Register

Οικοδομώντας το δικό μου υπολογιστή

Reply

Εργαλεία Θέματος
Old 30, Αυγούστου 2007, 11:58
Μέλος Ομάδα

Default Οικοδομώντας το δικό μου υπολογιστή

Το όνομά μου είναι Κλίντον και είμαι κτίριο το δικό μου υπολογιστή. Να εκτελέσω τη δική μου εταιρεία (Jackson Flagg Ent.) Και να κάνω βίντεο εμπορίας της παραγωγής. I, μαντέψει ένας καλύτερος τρόπος να πω είναι ότι είμαι ξεκινώντας την επιχείρησή μου. Έχω εμπειρία στον τομέα αυτό, ωστόσο, να διευρύνει τις γνώσεις μου δεν το λογισμικό υλικό. Έχω χτισμένο υπολογιστές και στο παρελθόν, αλλά κανένας δεν με τις προδιαγραφές που πρέπει αυτή τη φορά. Υποθέτω θα πρέπει να πω η μόνη σταθερή υλικό βρήκα είναι το Sapphire ATI Radeon HD2900XT 1GB DDR4 2DVI/VIVO HDCP PCI-Express Video Card. Πέρα από αυτό είμαι πραγματικά σε μια απώλεια για αυτό που χρειάζομαι. Σκεφτόμουν της λειτουργίας της Arial, Helvetica, sans-serif] Intel Core 2 Quad Q6600 Kentsfield 2.4GHz 2 x 4MB L2 Cache LGA 775 Processor (Σκέψεις; Τι λες για την AMD;) Και όσον αφορά την κάρτα ήχου Sound Blaster X-Fi XtremeMusic. Όσο για την motherboad είμαι εντελώς χαθεί. Έχω κάνει έρευνα, αλλά σε όλους τους δείκτες αναφοράς από gaming και δεν είμαι βέβαιος πώς αυτό μεταφράζεται σε βιομηχανία μου. Είμαι που θέλουν να έχουν την ικανότητα να τίθεται HD ποιότητα των προϊόντων, αλλά τα περισσότερα από τα πράγματά μου είναι απλώς θα είναι οι τοπικές εταιρείες που έχουν ήδη μου χειραγωγήσουν βίντεο. Δεν καταγράφει το βίντεο τον εαυτό μου, θέλω απλώς να επεξεργαστείτε υπάρχοντα έργα μαζί. Ένα πολύ καλό παράδειγμα αυτού είναι Movie Trailers. Δεν έχω ένα τεράστιο προϋπολογισμό, αλλά είμαι εργασίας δεύτερη δουλειά για να αποθηκεύσετε μέχρι τον υπολογιστή. Δεν θέλω να έχει κάποιος άλλος να το πραγματικά μαζί? Θέλω να μάθω τον υπολογιστή μου μέσα και έξω. Οχι μόνο που καθορίζονται σε αυτήν και πιέστε τα κουμπιά. Πρόσκληση είναι τρελοί, αλλά πάντα θεωρούν ότι όταν τεθεί χρόνο και προσπάθεια σε οτιδήποτε, μπορείτε να δρέψει πολύ καλύτερη ανταμοιβή από το προϊόν που τίθεται. Δεν προσπαθούμε να ήχου σε ZEN εδώ, αλλά σας δίνει μια σχέση πέρα μόνο με το πληκτρολόγιο του υπολογιστή. Τέλος πάντων, οποιαδήποτε βοήθεια που μπορεί να δώσει σε όλους σας θα είναι ιδιαίτερα ευνοϊκά δεκτή. Αν κάποιος από εσάς θα θέλατε να επικοινωνήσετε μαζί μου και να προσφέρουν συμβουλές ή απλά να πω γεια email μου είναι Αφαιρέθηκε ** **

Σας ευχαριστώ όλους για άλλη μια φορά και έχουν μια μεγάλη μέρα.
Clint
Old 30, Αυγούστου 2007, 12:46
Ομάδα Δωρητών

Εντάξει, αν η κύρια χρήση του θα είναι βίντεο μοντάζ / παραγωγής. Στη συνέχεια θα απαιτούν πολλά από την αποθήκευση, η περισσότερη μνήμη RAM το καλύτερο, quad πυρήνα cpu δεν θα σας δώσει κανένα όφελος κατά τη στιγμή που δεν γνωρίζω καμία επεξεργασία του λογισμικού που χρησιμοποιεί 4 πυρήνες σήμερα.

Η gpu είναι πολύ Overkill, ακόμη και για gamer. Ακόμη και των ΑΠΕ μέχρι 1920x1200 1gb μνήμης RAM είναι γελοίο.

Αν πρόκειται για την 2900XT, πηγαίνετε για την έκδοση 512MB, ακόμη και αν σας έχει παρακολουθήσει το εν λόγω ψήφισμα. Δεν είναι ένας gamer, ώστε ακόμα και η 2900XT (ανεξάρτητα από το ποια έκδοση) είναι Overkill. Αλλά είναι προφανές ότι η επιλογή σας.

Καθώς δεν έχετε αναφερθεί προϋπολογισμού, συνολικά, θα ήθελα να εξετάσουμε αυτό το spec:

Core 2 E6750/E6850.
4GB DDR2 6400 (800MHz) κριάρι, ή θα πρέπει να αγοράσετε μια μητρική πλακέτα που αναγνωρίζει 1066mhz ram τότε ότι θα ήταν καλύτερα. Το μεγαλύτερο εύρος ζώνης τόσο το καλύτερο για να είμαι ειλικρινής υπόψη σας ανέφερε χρήση.
Θα σας αναλάβει το βίντεο συνεχούς ροής την υψηλότερη δυνατή ποιότητα, ώστε θα ήθελα να εξετάσουμε σε 2 ή 3 δίσκους 500GB. Κόστος ανά GB όταν σε σύγκριση με ένα ή 750GB HDD 1TB είναι πολύ καλύτερα. Αν δεν τηρεί αντίγραφο του σκληρού θα ήθελα επίσης να σκεφτούμε για τον καθορισμό των δύο hdd της μέχρι σε RAID 1 (mirror) μορφή.

Επίσης, σχετικά με την κάρτα γραφικών θα ήθελα να εξετάσουμε την Nvidia QUADRO σειρά καρτών όπως η αρχιτεκτονική αυτών είναι να προσανατολίζεται περισσότερο προς τις εισηγμένες χρήση.

-Kanoakavirus

Το σύστημά μου: Zoomy

Processor (s):
E8400@3.6ghz (400x9) @ 1.15v
Motherboard:
Asus P5K Premium
Μνήμες:
2GB Dominator 8500
Κάρτα γραφικών (ες):
BFG 8800GT
Κάρτα Ήχου:
Xfi Extremegamer
Hard Drive (s):
Ext 3.35TB αποθήκευσης. 2TB int αποθήκευσης
Optical Drive (s):
LG GGC H20L
Υπόθεση / PSU:
Enermax 720w
Ψύξη:
AC7
Network / Internet:
Monitor (ες):
245B, 931B (Samsung)
Operating System (s):
Vista 32P
Old 30η Αυγούστου του 2007, 12:51
Μέλος Ομάδα

Απόσπασμα:
Αρχικά Αποστολέας alex View Post
Επίσης, σχετικά με την κάρτα γραφικών θα ήθελα να εξετάσουμε την Nvidia QUADRO σειρά καρτών όπως η αρχιτεκτονική αυτών είναι να προσανατολίζεται περισσότερο προς τις εισηγμένες χρήση.

Awesome σας ευχαριστώ πολύ. Ο μόνος λόγος που επέλεξα αυτή την κάρτα οθόνης, λόγω των σχολίων που είχα διαβάσει. Είμαι ρεύμα που θέλουν να το βίντεο με το υψηλότερο που μπορώ. Ωστόσο, μου αρέσει να μαθαίνουν και αν χρειάζεται να αλλάξω το σκεπτικό τότε με κάθε τρόπο συμβουλεύει μακριά. Θα ελέγχει σε αυτή την Nvidia που αναφερθήκατε. Ευχαριστώ και πάλι.
Old 30η Αυγούστου του 2007, 13:00
Ομάδα Δωρητών

Απόσπασμα:
Αρχικά Αποστολέας clintondavidn View Post
Awesome σας ευχαριστώ πολύ. Ο μόνος λόγος που επέλεξα αυτή την κάρτα οθόνης, λόγω των σχολίων που είχα διαβάσει. Είμαι ρεύμα που θέλουν να το βίντεο με το υψηλότερο που μπορώ. Ωστόσο, μου αρέσει να μαθαίνουν και αν χρειάζεται να αλλάξω το σκεπτικό τότε με κάθε τρόπο συμβουλεύει μακριά. Θα ελέγχει σε αυτή την Nvidia που αναφερθήκατε. Ευχαριστώ και πάλι.
Στην περίπτωση αυτή σας βασικά σημεία εστίασης θα είναι η μνήμη RAM και την CPU. Και σε μικρότερο βαθμό τη μητρική πλακέτα.

Αν εκτελείτε μεγάλων αρχείων (Θα έχετε αναλάβει) τότε ο E6850 είναι καλύτερος στοίχημα. 1066mhz (PC 8500) ram είναι επίσης καλύτερο στοίχημα αλλά κάθε έλεγχο της μητρικής πλακέτας του spec που βλέπετε, για να επιβεβαιώσετε ότι αυτό θα προεπιλεγμένη ταχύτητα ram 1066mhz και να μην 800MHz ή 667mhz.

Για την ram, πηγαίνετε για το A-Data, όπως σας μάρκας, μερικά από τα καλύτερα 1066mhz ram εκεί έξω. Και το καλύτερο έχω δει για την τιμή. Αυτό θα μπορούσε να αλλάξει αν και θεωρώντας DDR3 είναι καθ 'οδόν in.

Όσον αφορά το ότι, δεν πηγαίνουν για DDR3, η καθυστέρηση θα σκοτώσει και είναι επίσης πολύ πολύ ακριβός για αυτό που είναι και είναι (υποτίθεται) παροχές σήμερα πάνω από DDR2.

-Kanoakavirus
Old 30, Αυγούστου 2007, 14:26
Μέλος Ομάδα

Εντάξει, αυτή η κάρτα βίντεο κάνει μοιάζουν με αυτό που πρόκειται για. . . δεν το πιστεύω ότι δεν είχε ακουστά. Μάλλον ήμουν τυφλωμένος από το όμορφο φλόγες από την άλλη μία hahahaha. Λοιπόν εντάξει, ο επεξεργαστής μοιάζει πάρα πολύ και θα ήμουν πάνω από μητρικές πλακέτες και φαίνεται ότι οι ASUS P5K-VM 775 LGA της Intel G33 Intel Motherboard uATX (http://www.newegg.com/Product/Produc...82E16813131187) Θα λειτουργήσει μεγάλη για μένα. Ωστόσο αυτό που λες;
Old 5η Σεπτεμβρίου 2007, 07:00
Μέλος Ομάδα

Ο καθένας έχει οποιεσδήποτε σκέψεις σχετικά με αυτό της μητέρας του σκάφους;
Old 5η Σεπτεμβρίου 2007, 07:06
Ομάδα Δωρητών

Asus P5-K? Οποιαδήποτε αναθεώρηση. Ναι. .

Η εμπειρία μου από αυτή τη σειρά της mobo του (μέχρι σήμερα) δεν είναι τίποτα λιγότερο από εκπληκτική. Πολύ σταθερό και εύκολο να κατασκευάσει off.

-Kanoakavirus
Old 5η Σεπτεμβρίου 2007, 07:39
Ομάδα Δωρητών

Έχω μια P5K-E. Ήμουν πρώτη φορά ο δημιουργός της και διαπίστωσε ότι ένα μεγάλο πλοίο να εργαστείτε και, ουσιαστικά δεν είχε προβλήματα. Είναι overclocks πολύ εύκολα. συνολικά μπορώ να πω ότι είμαι ικανοποιημένος με αυτό.

Μερικοί άνθρωποι είχαν κάποια προβλήματα με αυτή τη σειρά που σχετίζονται με το sata λιμάνια και τα καλώδια, αν και δεν αντιμετώπισε. Τα διοικητικά συμβούλια θερμότερος από ό, τι τρέχει και πλέον, λόγω της θέσης της μητρικής πλακέτας του αισθητήρα. της δεν αποτελεί πρόβλημα, αλλά απλά να σας κάνουν να γνωρίζει. Όταν πήρα το διοικητικό συμβούλιο της temps ήταν κοντά στο cpu temps έτσι ήταν λίγο ανησυχεί για αυτό, όταν ελέγχεται με asus φόρουμ Έμαθα για τον αισθητήρα θέσης.

Το σύστημά μου: Ο Ελέφαντας

Processor (s):
Intel Core 2 Quad Q6600
Motherboard:
Asus P5K-E/Wi-fi
Μνήμες:
2GB Corsair XMS
Κάρτα γραφικών (ες):
Asus EN8600GT Silent
Κάρτα Ήχου:
Hard Drive (s):
Samsung HD501
Optical Drive (s):
Asus DRW-1814BLT
Υπόθεση / PSU:
Antec P180/Corsair HX620
Ψύξη:
Thermalright Ultra-120 ακραίες
Network / Internet:
Monitor (ες):
Dell 2005FPW 20 ιντσών
Operating System (s):
Windows Vista Home Premium
Old 5η Σεπτεμβρίου 2007, 08:13
Μέλος Ομάδα

Ευχαριστώ πολύ για τις συμβουλές και πληροφορίες. Αυτό είναι φοβερό σας παιδιά είναι η βόμβα!
Old 5η Σεπτεμβρίου 2007, 10:40
Μέλος Ομάδα

εντάξει, έτσι μου φαινόταν υψηλό και χαμηλό για 1066 2GB μνήμη και έχει καταλήξει σε δύο συσκευασίες μόνο 1gb μάρκες. Πραγματικά ήθελαν πάνω από 4 gbs της μνήμης, διότι θα είμαι τρέχει Vista και η κάρτα βίντεο θα αναλάβει μια σβούρα που λέει. Μέχρι που θα αφήσει το σύστημά μου να τρέχει στις 2 GB, αλλά στη συνέχεια και πάλι Προσπαθώ πάντοτε να το πάρετε boyscout και περισσότερα από όσα πραγματικά χρειάζονται. Απλά δεν θέλουν να οικοδομήσουν ένα όμορφο υπολογιστή και στη συνέχεια να εξαπατήσει τον εαυτό μου για την απόδοση, γιατί skimped για τη μνήμη. Όποιες προτάσεις;
Reply

Register
Εργαλεία Θέματος

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Juice.