kisebb-sajáttőke

Magazine
Go Back   Számítógép Juice > Számítógép hardver > Általános fémáru Chat

Register

Építési saját PC

Reply

Téma eszközök
Old Augusztus 30 2007, 11:58
Csoport tagja

Default Építési saját PC

My name is Clinton és én épület saját számítógépén. Én vezetem a saját vállalkozás (Jackson flagg Ent.), És én video marketing termelést. Azt, hiszem jobb módja annak, hogy azt mondom, hogy én vagyok kezdő hozzá. Nekem van tapasztalata ezen a téren azonban, tudomásom szerint kiterjed a szoftver, a hardver. Van beépített számítógép a múltban, de egyik sem a szemüveg, hogy nekem ez egy. Úgy is mondhatnám, az egyetlen állhatatos hardver Találtam az Sapphire ATI Radeon HD2900XT 1GB DDR4 2DVI/VIVO HDCP PCI-Express Video Card. Azon vagyok, ez igazán a veszteség, amire szükségem van. Azon gondolkodtam, futás a Arial, Helvetica, sans-serif] Intel Core 2 Quad Q6600 Kentsfield 2.4GHz 2 x 4MB L2 Cache LGA 775 processzor (Gondolatok? Mi a véleménye az AMD?) És ami a hangkártya Sound Blaster X-Fi XtremeMusic. Ami a motherboad vagyok teljesen elveszett. Volna a kutatást, de mindenki referenciaértékeket őket játék és nem vagyok igazán biztos benne, hogyan formálja át az én ipar. Én akarják, hogy a képesség, hogy a HD minőségű termékeket, de a legtöbb dolgot én is csak lesz a helyi vállalatok már nekem manipulálni rögzített videó. Nem rekord a videót Én csak meglévő működik együtt. Egy nagyon jó példa erre az a filmet Trailers. Nem kell óriási költségvetés, de dolgozom egy másik állást, hogy mentse fel a számítógépre. Nem akarom, hogy valaki értette meg igazán, én szeretném tudni, a számítógépet és kívül-belül. Nem csak a meghatározott és nyomja gombokat. Hívja meg őrült, de én mindig is éreztem, hogy ha be időt és energiát be semmit, akkor learathassuk sokkal jobban jutalmazzák a termék ki. Nem próbált hangot ZEN itt, de ez adja meg a kapcsolat túl csak egy billentyűzet a számítógépet. Különben is, minden segítséget, hogy mindannyian tudják, hogy lesz nagyon méltányol. Ha bármely szeretne kapcsolatba lépni velem, és tanácsadást kínál, vagy csak azt hello my email Eltávolított ** **

Köszönöm mindenkinek még egyszer, és a nagy nap.
Clint
Old Augusztus 30 2007, 12:46
Donor Group

Default Építési saját PC

Oké, ha a fő használati lesz videóvágó / termelés. Akkor lesz szükség sok tárolására, több RAM, annál jobb, quad core CPU nem ad semmiféle haszon abban a pillanatban, ahogy én nem tudom, minden editing szoftvereket használó 4 papírhüvelyek jelenleg.

A GPU nagyon túlzás, még a játékos. Még egy dolog a upto 1920x1200 1GB RAM van nevetséges.

Ha megy a 2900XT, menj a 512MB verzió, még akkor is, ha a monitor a fent említett felbontás. Te nem vagy játékos, így még a 2900XT (függetlenül attól, hogy melyik változat) is túlzás. De ez természetesen az Ön választása.

Mivel nem a költségvetési, a teljes, én lennék néztem ezt spec:

Core 2 E6750/E6850.
4GB DDR2 6400 (800MHz) RAM, vagy vásárol egy alaplap, amely elismeri, hogy az 1066MHz RAM akkor jobb lenne. A nagyobb sávszélesség, annál jobb, hogy őszinte véve azt a használatát.
Majd vállalnak you're streaming a videó a lehető legmagasabb minőségi így lenne keresnek, 2 vagy 3 500GB meghajtókat. Költség GB, ha összehasonlítjuk egy 750GB vagy 1TB hdd van egy csomó jobb. Ha nem tartja a nyomtatott Én is úgy gondolom, körülbelül két beállítás a hdd van egy RAID 1 (mirror) formátumban.

Is, ami a grafikus kártya Én lennék ránézünk az Nvidia Quadro sorozatú kártyák, mint az építészet ezen jobban igazodnak el a jegyzett usage.

-Kanoakavirus

My System: Zoomy

Processzor (ok):
E8400@3.6ghz (400x9) @ 1.15v
Alaplap:
Asus P5K Premium
RAM memória:
2GB Dominator 8500
Grafikus kártya (k):
BFG 8800GT
Hangkártya:
Xfi Extremegamer
Merevlemez (ek):
3.35TB ext tárolására. 2TB tárolási int
Optikai meghajtó (k):
LG GGC H20L
Case / tápegység:
Enermax 720w
Hűtés:
AC7
Hálózat / Internet:
Monitor (ok):
245B, 931B (Samsung)
Operációs rendszer (ek):
Vista 32P
Old Augusztus 30 2007, 12:51
Csoport tagja

Default Építési saját PC

Idézet:
Originally Posted by alex View Post
Is, ami a grafikus kártya Én lennék ránézünk az Nvidia Quadro sorozatú kártyák, mint az építészet ezen jobban igazodnak el a jegyzett usage.

Félelmetes köszönöm szépen. Az egyetlen ok, amiért úgy döntött, hogy a videó kártya, mert az a véleménye, hogy én is olvastam. Én kívánó stream videó a legmagasabb, hogy tudok. Ugyanakkor Szeretek tanulni és ha kell megváltoztatni a gondolkodást, akkor mindenképpen el tanácsokkal. Azt is ellenőrizni fogja ezt Nvidia egyik, hogy beszélt. Köszönet újra.
Old Augusztus 30 2007, 13:00
Donor Group

Default Építési saját PC

Idézet:
Originally Posted by clintondavidn View Post
Félelmetes köszönöm szépen. Az egyetlen ok, amiért úgy döntött, hogy a videó kártya, mert az a véleménye, hogy én is olvastam. Én kívánó stream videó a legmagasabb, hogy tudok. Ugyanakkor Szeretek tanulni és ha kell megváltoztatni a gondolkodást, akkor mindenképpen el tanácsokkal. Azt is ellenőrizni fogja ezt Nvidia egyik, hogy beszélt. Köszönet újra.
Ebben az esetben a fő pontok összpontosít lesz a RAM és a CPU-t. És kisebb mértékben az alaplap.

Ha te vagy a nagy fájlok (I'll vállalnak van), akkor az E6850 a legjobb fogadás. 1066MHz (PC 8500) RAM is fogadok, de a legjobb ellenőrzi minden alaplapon van spec az, hogy nézd meg, hogy megerősíthetem, hogy ez a sebesség alapértelmezés szerint a ram 1066MHz és nem 800MHz vagy 667MHz.

A RAM, menjen az A-Data, mint a márka, néhány, a legjobb 1066MHz ram odakint. És a legjobb, amit láttam az árat. Ez változást figyelembe véve, hogy a DDR3 úton hüvelyk

Tekintve, hogy nem megy a DDR3, a lappangási fog ölni, és ez is még mindig nagyon drága, ami van, és a (feltételezett) ellátások jelenleg több mint DDR2.

-Kanoakavirus
Old Augusztus 30 2007, 14:26
Csoport tagja

Default Építési saját PC

Rendben, ez a video kártya néz ki, mint én vagyok, mi megy. . . Nem hiszem, még nem hallottam róla. Találja én vak a csinos lángok a másik hahahaha. Na oké, a feldolgozó is néz ki, és én megyek át alaplapok és úgy tűnik, hogy az ASUS P5K-VM LGA 775 Intel G33 Intel Méret szabvány uATX Alaplap (http://www.newegg.com/Product/Produc...82E16813131187), Akkor nagy munka nekem. Azonban mit gondol?
Old 5. Szeptember 2007, 07:00
Csoport tagja

Default Építési saját PC

Bárki olyan gondolatokat ezen anya fórumon?
Old 5. Szeptember 2007, 07:06
Donor Group

Default Építési saját PC

ASUS P5-K? Minden felülvizsgálatnak. Aha. .

Saját tapasztalat ez a sorozat mobo's (eddig) nem más, rövid kiváló. Nagyon stabil és könnyen építenek ki.

-Kanoakavirus
Old 5. Szeptember 2007, 07:39
Donor Group

Default Építési saját PC

Van egy P5K-E. Én voltam az első alkalommal építője, és megállapította, hogy egy nagy tábla, hogy működjenek együtt, s gyakorlatilag nem jelent problémát. Ez könnyen overclocks is. összességében elmondhatom, hogy én vagyok boldog vele.

Néhány ember volt néhány probléma ezzel kapcsolatos sorozat a SATA port, kábel, bár én nem tapasztal. Ezek a táblák is futtatni melegebb, mint a legtöbb, mert a helymeghatározás az alaplap szenzor. az nem probléma, de csak azért, hogy ön ismeri. Amikor az igazgatóság az temps nagyon közel volt a cpu temps ezért én egy kicsit aggaszt ez, amikor ellenőrizték az ASUS fórumok rájöttem az érzékelő elhelyezése.

My System: Elefántos

Processzor (ok):
Intel Core 2 Quad Q6600
Alaplap:
Asus P5K-E/Wi-fi
RAM memória:
2 GB Corsair XMS
Grafikus kártya (k):
Asus EN8600GT Silent
Hangkártya:
Merevlemez (ek):
Samsung HD501
Optikai meghajtó (k):
Asus DRW-1814BLT
Case / tápegység:
Antec P180/Corsair HX620
Hűtés:
Thermalright Ultra-120 szélsőséges
Hálózat / Internet:
Monitor (ok):
Dell 2005FPW 20 hüvelykes
Operációs rendszer (ek):
Windows Vista Home Premium
Old 5. Szeptember 2007, 08:13
Csoport tagja

Default Építési saját PC

Nagyon köszönöm a tanácsokat és információkat. Ez tök jó csajok vannak a bomba!
Old 5. Szeptember 2007, 10:40
Csoport tagja

Default Építési saját PC

Oké, így már látszott a magas és alacsony a 1066 2GB memória, és terjesszen elő csomagok csak két 1GB zseton. Igazából azért jöttem, több mint 4 GBS memória miatt fogok fut Vista és a videokártya lesz egy koncert azt mondja. Szóval ez az én szabadság rendszer fut a 2 GB-os, de aztán mindig újra megpróbálják a cserkészfiú, és jobban, mint én igazán szükség. Csak nem akarjuk, hogy egy jó számítógépet, és akkor csal magam a teljesítmény, mert skimped a memória. Any suggestions?
Reply

Register

Könyvjelzõk

Hasonló szálak
Szál Thread Starter Fórum Válaszok Utolsó hozzászólás
Building My All in One Rig. feags420 Általános fémáru Chat 15 26. február 2009 12:54
Új PC fman Általános fémáru Chat 2 6. február 2008 16:26
Egy új Pc Mennydörgő Jupiter Általános fémáru Chat 5 18. január 2008 04:58
Építési e fúrótoronyhoz most chrismorris730 Általános fémáru Chat 3 15. január 2008 21:15
Építési PC BrucieBonus Off Topic Discussion 16 8. október 2007 12:59
Téma eszközök

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Számítógép Juice.