![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| |||
| |||
| My name is Clinton és én épület saját számítógépén. Én vezetem a saját vállalkozás (Jackson flagg Ent.), És én video marketing termelést. Azt, hiszem jobb módja annak, hogy azt mondom, hogy én vagyok kezdő hozzá. Nekem van tapasztalata ezen a téren azonban, tudomásom szerint kiterjed a szoftver, a hardver. Van beépített számítógép a múltban, de egyik sem a szemüveg, hogy nekem ez egy. Úgy is mondhatnám, az egyetlen állhatatos hardver Találtam az Sapphire ATI Radeon HD2900XT 1GB DDR4 2DVI/VIVO HDCP PCI-Express Video Card. Azon vagyok, ez igazán a veszteség, amire szükségem van. Azon gondolkodtam, futás a Arial, Helvetica, sans-serif] Intel Core 2 Quad Q6600 Kentsfield 2.4GHz 2 x 4MB L2 Cache LGA 775 processzor (Gondolatok? Mi a véleménye az AMD?) És ami a hangkártya Sound Blaster X-Fi XtremeMusic. Ami a motherboad vagyok teljesen elveszett. Volna a kutatást, de mindenki referenciaértékeket őket játék és nem vagyok igazán biztos benne, hogyan formálja át az én ipar. Én akarják, hogy a képesség, hogy a HD minőségű termékeket, de a legtöbb dolgot én is csak lesz a helyi vállalatok már nekem manipulálni rögzített videó. Nem rekord a videót Én csak meglévő működik együtt. Egy nagyon jó példa erre az a filmet Trailers. Nem kell óriási költségvetés, de dolgozom egy másik állást, hogy mentse fel a számítógépre. Nem akarom, hogy valaki értette meg igazán, én szeretném tudni, a számítógépet és kívül-belül. Nem csak a meghatározott és nyomja gombokat. Hívja meg őrült, de én mindig is éreztem, hogy ha be időt és energiát be semmit, akkor learathassuk sokkal jobban jutalmazzák a termék ki. Nem próbált hangot ZEN itt, de ez adja meg a kapcsolat túl csak egy billentyűzet a számítógépet. Különben is, minden segítséget, hogy mindannyian tudják, hogy lesz nagyon méltányol. Ha bármely szeretne kapcsolatba lépni velem, és tanácsadást kínál, vagy csak azt hello my email Eltávolított ** ** Köszönöm mindenkinek még egyszer, és a nagy nap. Clint |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Oké, ha a fő használati lesz videóvágó / termelés. Akkor lesz szükség sok tárolására, több RAM, annál jobb, quad core CPU nem ad semmiféle haszon abban a pillanatban, ahogy én nem tudom, minden editing szoftvereket használó 4 papírhüvelyek jelenleg. A GPU nagyon túlzás, még a játékos. Még egy dolog a upto 1920x1200 1GB RAM van nevetséges. Ha megy a 2900XT, menj a 512MB verzió, még akkor is, ha a monitor a fent említett felbontás. Te nem vagy játékos, így még a 2900XT (függetlenül attól, hogy melyik változat) is túlzás. De ez természetesen az Ön választása. Mivel nem a költségvetési, a teljes, én lennék néztem ezt spec: Core 2 E6750/E6850. 4GB DDR2 6400 (800MHz) RAM, vagy vásárol egy alaplap, amely elismeri, hogy az 1066MHz RAM akkor jobb lenne. A nagyobb sávszélesség, annál jobb, hogy őszinte véve azt a használatát. Majd vállalnak you're streaming a videó a lehető legmagasabb minőségi így lenne keresnek, 2 vagy 3 500GB meghajtókat. Költség GB, ha összehasonlítjuk egy 750GB vagy 1TB hdd van egy csomó jobb. Ha nem tartja a nyomtatott Én is úgy gondolom, körülbelül két beállítás a hdd van egy RAID 1 (mirror) formátumban. Is, ami a grafikus kártya Én lennék ránézünk az Nvidia Quadro sorozatú kártyák, mint az építészet ezen jobban igazodnak el a jegyzett usage.
|
| |||
| |||
| Idézet:
Félelmetes köszönöm szépen. Az egyetlen ok, amiért úgy döntött, hogy a videó kártya, mert az a véleménye, hogy én is olvastam. Én kívánó stream videó a legmagasabb, hogy tudok. Ugyanakkor Szeretek tanulni és ha kell megváltoztatni a gondolkodást, akkor mindenképpen el tanácsokkal. Azt is ellenőrizni fogja ezt Nvidia egyik, hogy beszélt. Köszönet újra. |
|
| |||
| |||
| Idézet:
Ha te vagy a nagy fájlok (I'll vállalnak van), akkor az E6850 a legjobb fogadás. 1066MHz (PC 8500) RAM is fogadok, de a legjobb ellenőrzi minden alaplapon van spec az, hogy nézd meg, hogy megerősíthetem, hogy ez a sebesség alapértelmezés szerint a ram 1066MHz és nem 800MHz vagy 667MHz. A RAM, menjen az A-Data, mint a márka, néhány, a legjobb 1066MHz ram odakint. És a legjobb, amit láttam az árat. Ez változást figyelembe véve, hogy a DDR3 úton hüvelyk Tekintve, hogy nem megy a DDR3, a lappangási fog ölni, és ez is még mindig nagyon drága, ami van, és a (feltételezett) ellátások jelenleg több mint DDR2.
__________________ hallottam wow is jobb, akkor a fogamzásgátló tablettával, nem vicc Játszottam rs 2-3 év és 2 hét után abbahagytam Elfelejtettem a szüzesség. -Kanoakavirus |
|
| |||
| |||
| Rendben, ez a video kártya néz ki, mint én vagyok, mi megy. . . Nem hiszem, még nem hallottam róla. Találja én vak a csinos lángok a másik hahahaha. Na oké, a feldolgozó is néz ki, és én megyek át alaplapok és úgy tűnik, hogy az ASUS P5K-VM LGA 775 Intel G33 Intel Méret szabvány uATX Alaplap (http://www.newegg.com/Product/Produc...82E16813131187), Akkor nagy munka nekem. Azonban mit gondol? |
|
| |||
| |||
| Bárki olyan gondolatokat ezen anya fórumon? |
|
| |||
| |||
| ASUS P5-K? Minden felülvizsgálatnak. Aha. .Saját tapasztalat ez a sorozat mobo's (eddig) nem más, rövid kiváló. Nagyon stabil és könnyen építenek ki.
__________________ hallottam wow is jobb, akkor a fogamzásgátló tablettával, nem vicc Játszottam rs 2-3 év és 2 hét után abbahagytam Elfelejtettem a szüzesség. -Kanoakavirus |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Van egy P5K-E. Én voltam az első alkalommal építője, és megállapította, hogy egy nagy tábla, hogy működjenek együtt, s gyakorlatilag nem jelent problémát. Ez könnyen overclocks is. összességében elmondhatom, hogy én vagyok boldog vele.
Néhány ember volt néhány probléma ezzel kapcsolatos sorozat a SATA port, kábel, bár én nem tapasztal. Ezek a táblák is futtatni melegebb, mint a legtöbb, mert a helymeghatározás az alaplap szenzor. az nem probléma, de csak azért, hogy ön ismeri. Amikor az igazgatóság az temps nagyon közel volt a cpu temps ezért én egy kicsit aggaszt ez, amikor ellenőrizték az ASUS fórumok rájöttem az érzékelő elhelyezése. My System: Elefántos
|
|
| |||
| |||
| Nagyon köszönöm a tanácsokat és információkat. Ez tök jó csajok vannak a bomba! |
|
| |||
| |||
| Oké, így már látszott a magas és alacsony a 1066 2GB memória, és terjesszen elő csomagok csak két 1GB zseton. Igazából azért jöttem, több mint 4 GBS memória miatt fogok fut Vista és a videokártya lesz egy koncert azt mondja. Szóval ez az én szabadság rendszer fut a 2 GB-os, de aztán mindig újra megpróbálják a cserkészfiú, és jobban, mint én igazán szükség. Csak nem akarjuk, hogy egy jó számítógépet, és akkor csal magam a teljesítmény, mert skimped a memória. Any suggestions? |
![]() |
|
| Könyvjelzõk |
Hasonló szálak | ||||
| Szál | Thread Starter | Fórum | Válaszok | Utolsó hozzászólás |
| Building My All in One Rig. | feags420 | Általános fémáru Chat | 15 | 26. február 2009 12:54 |
| Új PC | fman | Általános fémáru Chat | 2 | 6. február 2008 16:26 |
| Egy új Pc | Mennydörgő Jupiter | Általános fémáru Chat | 5 | 18. január 2008 04:58 |
| Építési e fúrótoronyhoz most | chrismorris730 | Általános fémáru Chat | 3 | 15. január 2008 21:15 |
| Építési PC | BrucieBonus | Off Topic Discussion | 16 | 8. október 2007 12:59 |
| Téma eszközök | |
| |