![]() |
|
|
|||
|
|||
|
שמי קלינטון ואני הבניין שלי המחשב. אני מפעיל חברה שלי (ג 'קסון Flagg ent.) ואני עושה וידאו השיווק הייצור. אני מניח דרך טובה יותר להגיד את זה כי אני מפעיל את העסק שלי. יש לי ניסיון בתחום זה, עם זאת, מרחיב את הידע שלי בתוכנה לא בחומרה. יש לי מחשבים שנבנו בעבר, אך אף לא אחד על מפרט כי אני צריך את זה. אני מניח שאני צריך לומר את החומרה steadfast רק מצאתי את זה ספיר ATI RADEON HD2900XT 1GB DDR4 2DVI/VIVO HDCP PCI-Express כרטיס הווידאו. מלבד זה אני באמת בבית הפסד עבור מה שאני צריך. חשבתי פועל arial, helvetica, sans-serif] Intel Core 2 Quad Q6600 Kentsfield 2.4GHz 2 x 4MB L2 Cache LGA 775 Processor (מחשבות, איך על AMD?) וכן עד כמה את כרטיס הקול Sound Blaster X-Fi XtremeMusic. באשר של motherboad אני לגמרי לאיבוד. עשיתי מחקר, אך כל אחד מהם על ידי Gaming מידע בנושא ואני לא ממש בטוח איך זה מתרגם לתוך אזור התעשייה. אני המעוניינים יש את היכולת להוציא מוצרים באיכות HD, אבל רוב הדברים שלי, היא רק הולכת להיות חברות מקומיות שיש לי כבר לתפעל שנתפסו וידאו. אני לא שומרים את הווידאו עצמי, אני רק לערוך הקיים עובד יחד. דוגמה טובה מאוד לכך היא סרט קדימונים. אין לי תקציב ענק, אבל אני עובדת עבודה שניה כדי לשמור על המחשב. אני לא רוצה שמישהו אחר צריך לשים את זה ביחד באמת, אני רוצה לדעת את המחשב שלי בפנים ובחוץ. לא רק להניח עליו ועל לדחוף כפתורים. תקרא את זה מטורף, אבל אני תמיד הרגשתי את זה כאשר אתה שם זמן ומאמץ לתוך משהו, אתה לקצור הרבה יותר טוב מ לתגמל את המוצר לך לכבות. לא מנסה קול כדי ZEN כאן, אבל זה נותן לך מערכת יחסים מעבר רק מקלדת עם המחשב. בכל מקרה, כל עזרה שאתה יכול לתת הכל יהיה מאוד מוערך. אם כל אחת תרצה לפנות אלי ומציעים ייעוץ או רק להגיד שלום הדוא"ל שלי הוא הוסר ** **
תודה לך כל פעם מחדש ויש לך יום נהדר. קלינט |
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
טוב, אם השימוש העיקרי הוא יהיה עריכת וידאו / ייצור. לאחר מכן תוכל לדרוש הרבה האחסון, יותר ראם יותר טוב, מעבד מרובע ליבות לא נותן לך שום תועלת ברגע שאני לא יודע על כל עריכת תוכנה שמשתמשת 4 ליבות כרגע.
Gpu את overkill הרבה מאוד, גם עבור gamer. גם upto א מיל של 1920x1200 1GB של ראם מגוחך. אם הולכים על 2900XT, לכו על הגרסה של 512MB, אפילו אם יש לך מוניטור את הפתרון האמור. אתה לא gamer, כך שגם את 2900XT (בלי קשר איזו גירסה) הוא overkill. אבל ללא ספק הבחירה שלך. מאחר שלא הוזכרו התקציב, בסך הכל, אני רוצה להיות זה מסתכל spec: Core 2 E6750/E6850. 4GB DDR2 6400 (800mhz) ראם, או שאתה צריך לרכוש את לוח האם מזהה 1066mhz ראם אז זה יהיה טוב יותר. מה שיותר טוב יותר את רוחב הפס להיות גלוי שוקל את השימוש מסר. אני מניח שאתה תהיה זרימת וידאו שלך על האיכות הגבוהה ביותר האפשרית, כך אני רוצה להיות להסתכל על 2 או 3 כוננים 500gb. עלות GB בהשוואה ל 750gb או 1TB HDD הוא הרבה יותר טוב. אם לא קשה לשמור עותק של הייתי גם חושב על הגדרה של שני HDD של למעלה על RAID 1 (mirror) הפורמט. כמו כן, לגבי כרטיס המסך אני מעוניין להיות מסתכל Nvidia Quadro סדרה של קלפים כמו הארכיטקטורה של אלה הוא יותר geared שלך מצוטט השימוש.
|
|
|
|||
|
|||
|
ציטוט:
מדהים תודה רבה לך. הסיבה היחידה שאני בחרתי, כי כרטיס המסך היה בשל ביקורות שיש לי לקרוא. אני המבקשים כדי להזרים את הווידאו בבית הגבוהה ביותר שאני יכול. עם זאת, אני אוהב ללמוד, ואם אני צריך לשנות את המחשבה על ידי כל אמצעי אחר כך יעוץ מהמקום. אני מוכן לבדוק את זה לתוך אחד Nvidia שאתה דיבר. שוב תודה. |
|
|
|||
|
|||
|
ציטוט:
אם אתה מפעיל קבצים גדולים (אני מניח שאתה מתכוון) אז E6850 הוא ההימור הכי טוב. 1066mhz (PC 8500) ראם הוא ההימור הכי טוב אבל גם לבדוק כל לוח האם של spec זה אתה תסתכל על מנת לאשר את זה זה יהיה ברירת המחדל של מהירות ראם ל 1066mhz ולא 800mhz או 667mhz. עבור רם, עבור ל-A נתונים המותג שלך, חלק מיטב 1066mhz ראם בחוץ. והחלק הכי טוב אני ראיתי עבור המחיר. זה יכול לשנות אם כי בהתחשב DDR3 נמצאים בדרכם למערכת בעניין זה, לא הולך ל DDR3, את כמיסות אהרוג אותך וזה גם עדיין מאוד מאוד pricey על מה זה וזה (אמור) יתרונות כיום למעלה מ DDR2.
|
|||
|
|||
|
בסדר, זה כרטיס הווידאו נראה כמו מה אני הולך ל. . . אני לא מאמין שלא שמעתי על זה. אני מניח שהיה די blinded ידי באש על השני hahahaha. אז בסדר, המעבד נראה גדול מדי ואני הייתי הולך על פני motherboards והוא היה נראה כי ASUS P5K-VM LGA 775 Intel G33 uATX אינטל לוח האם (http://www.newegg.com/Product/Produc...82E16813131187) היה נהדר לעבוד בשבילי. עם זאת מה אתה חושב?
|
|
|
|||
|
|||
|
כל אחד יש לך מחשבות על זה לוח אמא?
|
|
|
|||
|
|||
|
ASUS P5-K? כל עדכון. Yup.
.הניסיון שלי זה סדרה של mobo's (עד כה) היא לא פחות מאשר מעולה. קל מאוד ויציב לבנות מושבת.
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
יש לי P5K-E. הייתי בונה לראשונה ומצאתי את זה נהדר לעבוד עם מועצת המנהלים, והיה לו כמעט שום בעיות. זה overclocks מדי בקלות. הכוללת אני יכול לומר שאני שמח עם זה.
כמה אנשים יש לי קצת בעיות עם זה קשור סדרה של יציאות SATA ו כבלים, למרות שאני לא נתקל. לוחות אלה גם להפעיל hotter מ ביותר בשל מיקומה של לוח האם חיישן. זה לא בעיה, אבל רק כדי לגרום לך לדעת. כשהגעתי המנהלים את temps היו קרוב ל CPU temps כך הייתי קצת מודאג בקשר לזה, כאשר בדקתי על ASUS הפורומים גיליתי על חיישן מיקום. המערכת שלי: של פיל
|
|
|
|||
|
|||
|
תודה רבה על העצה והמידע. זה מדהים, אתם את הפצצה!
|
|
|
|||
|
|||
|
טוב, אז יש לי נראה גבוה נמוך עבור 1066 ו 2GB זיכרון ויש להם לבוא רק עם שתי חבילות של 1GB נשבר. אני באמת רוצה יותר מ 4 gbs הזיכרון כי אני הולך להיות מפעיל Vista והווידאו כרטיס יהיה לנקוט חלטורה זה אומר. אז זה היה לעזוב את המערכת כדי להפעיל ב 2 GB, אבל אז שוב, אני תמיד מנסה להיות boyscout ולקבל יותר ממה שאני באמת צריכה. אני פשוט לא רוצה לבנות מחשב נחמד ואז לרמות את עצמי, כי אני skimped הביצועים על הזיכרון. כל הצעה?
|