![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
| Mano vardas Clinton ir aš esu pastato savo kompiuterį. Paleisti savo įmonę (Jackson Vėliava Ent.) Bei daryti vaizdo produkcijos rinką. I guess geriau pasakyti tai, kad aš pradėti savo verslą. Turiu patirties šioje srityje, tačiau, mano žiniomis, apima programinės įrangos, aparatūros. Zbudowałem kompiuteriai praeityje, tačiau nė į specifikacijas, kad man reikia šį. Manau, aš turiu pasakyti tik tvirtas aparatūros aš rasiu tai Sapphire ATI Radeon HD2900XT 1GB DDR4 2DVI/VIVO HDCP PCI-Express Video Card. Be to aš tikrai esu ne už tai, ką turiu nuostoliu. Galvojau eksploatavimo Arial, Helvetica, sans-serif] Intel Core 2 Quad Q6600 Kentsfield 2.4GHz 2 x 4MB L2 Cache LGA 775 Processor (Mintis? Gal AMD?) Ir kiek garso korta Sound Blaster X-Fi XtremeMusic. Kaip motherboad's Aš esu visiškai prarastas. Aš atlikau tyrimus, tačiau visi standartai jų žaidimų, ir aš nesu labai tikras, kaip kad verčia į savo pramonę. Aš nori turėti galimybę irtis HD kokybės produktus, bet daugelis mano daiktai yra tiesiog bus vietos bendrovės, kurios man manipuliuoti jau užėmė vaizdo. I don't įrašyti vaizdo save, aš tik taisyti esamus darbus kartu. Labai geras pavyzdys yra Movie Trailers. Neturiu milžinišką biudžetą, bet aš dirbu antrą darbą sutaupyti už kompiuterį. Aš nenoriu, kad kas nors įdėti jį kartu tikrai, aš noriu žinoti savo kompiuterio viduje ir išorėje. Ne tik išlaipinti į jį ir mygtukai. Call to crazy, bet aš visada manė, kad, kai jūs galėsite įdėti daug laiko ir pastangų į kažką, ką pasėsi daug geriau atlygis iš prekių, dėl kurių vykdomas. Nesistengia garso ZEN čia, o tai suteikia jums ne tik su kompiuterio klaviatūra santykiai. Anyway, bet padeda, kad jūs visi gali duoti bus labai dėkingi. Jei kuri nors iš jūsų norėtų su manimi susisiekti ir patarti ar tiesiog pasakyti hello my email ** Pašalinta ** Ačiū visiems dar kartą ir Have a great day. Clint |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Gerai, jei pagrindinis naudojimas yra bus video editing / gamyba. Tada jums reikia saugojimo aikštelė, daugiau RAM, tuo geriau, Quad Core CPU nebus jums jokios naudos tuo momento, kaip aš nežinau, bet programos redagavimui, kuri naudoja 4 branduolių metu. GPU yra labai Overkill, net Gamer. Net upto iš RAM 1GB 1920x1200 res yra juokingi. Jei vyksta už 2900XT, eiti 512mb versija, net jei jūsų monitorius minėtos rezoliucijos. You're not žaidėjų, todėl net 2900XT (nesvarbu kuri versija) yra Overkill. Bet tai akivaizdžiai savo pasirinkimą. Kaip jums nebuvo minėta, biudžetas, apskritai būčiau nagrinės šią specifikaciją: Intel Core 2 E6750/E6850. 4GB DDR2 6400 (800MHz) RAM, arba jei perkate Portatiles pripažįsta 1066MHz RAM tada, kad būtų geriau. Daugiau duomenų srauto, geriau būti atvirai svarsto savo nurodytam naudojimui. Aš prisiimti esate streaming video ne aukščiausios kokybės, kad būčiau žiūri į 2 arba 3 500GB diskus. Išlaidos vienam GB lyginant su 750GB arba 1TB HDD yra daug geriau. Jei nenorite išsaugoti spausdintinė kopija's Aš taip pat manau apie nustatymą du hdd atsitiko dėl RAID 1 (mirror) formatu. Be to, dėl grafikos plokštę būčiau ieško NVIDIA Quadro serijos korteles iš jų yra labiau orientuota į jūsų cituojamą naudojimas architektūra.
|
| |||
| |||
| Citata:
Awesome Thank you so much. Vienintelė priežastis, kodėl aš pasirinksiu, kad vaizdo plokštė buvo dėl Apžvalgos, kad man teko skaityti. Aš nori srautas vaizdo įrašą aukščiausia kad galiu. Tačiau man patinka mokytis, ir jei man reikia pakeisti savo mąstymą tada visomis įmanomomis priemonėmis patarti away. Aš patikrinti į šį Nvidia viena, kad jums kalbėjo. Thanks again. |
|
| |||
| |||
| Citata:
Jei dirbate su dideliais failais (I'll prisiimti esate), tai E6850 yra Geriausias. 1066MHz (PC 8500) RAM taip pat yra geriausias statymas, bet patikrinti bet plokštės spec yra, kad pažvelgti į jį patvirtinti pagal nutylėjimą šis greitis RAM 1066MHz, o ne 800MHz arba 667MHz. Dėl RAM, eiti-Data kaip savo prekės ženklą, kai geriausi 1066MHz RAM ten. Ir geriausia mačiau už kainą. Kurie galėtų pakeisti nors svarsto DDR3 yra kelyje in Kalbant, kad nereikia eiti į DDR3, latentinis bus nužudyti tave, ir jis taip pat dar labai labai brangiau už tai, ką jis ir jo (tariamą) išmokas, šiuo metu daugiau nei DDR2.
__________________ išgirsti wow yra tada geriau kontraceptines tabletes, no joke Aš suvaidino RS 2-3 metus ir 2 savaites po to, kai nustojau netekau nekaltybės. -Kanoakavirus |
|
| |||
| |||
| Alright, tai vaizdo plokštė atrodo, kad aš einu už. . . negaliu patikėti, kad aš girdėjau apie jį. Atspėk buvau apakinti gana liepsna apie kitas Hahahaha. Taigi, Okay, procesorius puikiai atrodo taip ir aš būsiu kaip Portatiles ir atrodo, kad ASUS P5K-VM LGA 775 Intel G33 uATX Intel Motherboard (http://www.newegg.com/Product/Produc...82E16813131187) Būtų puikiai veikia mane. Tačiau ką jūs manote? |
|
| |||
| |||
| Anyone have bet šis motina lenta mintis? |
|
| |||
| |||
| Asus P5-K? Atliekant bet kokią peržiūrą. Yup. .Mano patirtis šioje MOBO's (iki šiol serija) yra nieko nesiekia puikus. Labai stabilus ir lengvai kurti off.
__________________ išgirsti wow yra tada geriau kontraceptines tabletes, no joke Aš suvaidino RS 2-3 metus ir 2 savaites po to, kai nustojau netekau nekaltybės. -Kanoakavirus |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Turiu P5K-E. Aš buvau pirmą kartą, statybininkas ir nustatė, kad didelį laivą dirbti, ir turėjo beveik jokių problemų. Jis overclocks pernelyg lengvai. apskritai galiu pasakyti, kad aš esu laiminga su juo.
Keli žmonės turėjo kai šios serijos susiję uostai SATA ir kabelių problemų, nors aš nepatyrė jokių. Šios plokštės taip pat paleisti šilčiau nei daugumos, nes iš plokštės padėties jutiklis. jos ne problema, bet tik, kad jūs žinote. Kai aš laivą temps buvo beveik CPU temps kad buvau šiek tiek susirūpinęs dėl to, kai tikrinami Asus forumai aš sužinojau apie jutiklių padėties. Mano sistema: Dramblys
|
|
| |||
| |||
| Labai ačiū už patarimus ir informaciją. Tai nuostabus You guys are bomba! |
|
| |||
| |||
| Gerai, kad man atrodė didelis ir mažas 1.066 2gb atminties ir yra sugalvoti tik pakuotėse po du 1gb traškučiai. Aš tikrai norėjau daugiau nei 4 GBS atminties, nes aš ketinu būti įdiegta Vista ir vaizdo plokštė užims koncertą ji sako. Kad paliktų mano sistema veiks 2 GB, o tada vėl aš visada stengiuosi būti boyscout ir gaukite daugiau nei aš iš tiesų reikia. Aš tiesiog nenoriu kurti gražus kompiuterį ir tada apgaudinėti save apie rezultatus, nes aš skimped atminties. Any suggestions? |
![]() |
|
| Bookmarks |
Panašios Temos | ||||
| Siūlas | Thread Starter | Forumas | Atsakymai | Last Post |
| Statyba Mano All in One Rig. | feags420 | General Hardware Chat | 15 | 26 vasaris 2009 12:54 |
| Statyba naują kompiuterį | fman | General Hardware Chat | 2 | 6 vasaris 2008 16:26 |
| Statyba naują kompiuterį | Perkūnas | General Hardware Chat | 5 | 18 sausis 2008 04:58 |
| Pastatas šią platformą dabar | chrismorris730 | General Hardware Chat | 3 | 15 sausis 2008 21:15 |
| Statyba kompiuteriai | BrucieBonus | Off Topic Discussion | 16 | 8 spalis 2007 12:59 |
| Temos įrankiai | |
| |