![]() |
|
| |||
| |||
| Mans vārds ir Clinton, un es esmu ēka savu datoru. Es vadīt savu uzņēmumu (Jackson Karogs Ent.) Un man video tirdzniecības ražošanu. I guess labākais veids, kā pateikt to, ka es esmu sākas mana uzņēmuma. Man ir pieredze šajā jomā, tomēr manas zināšanas attiecas uz programmatūru, nevis aparatūra. Man ir uzcelta datoru agrāk, taču neviens to specs, ka man vajag šo vienu. Man laikam vajadzētu teikt tikai nelokāms aparatūras es atradu ir Sapphire ATI Radeon HD2900XT 1GB DDR4 2DVI/VIVO HDCP PCI-Express Video Card. Nerunājot par to es tiešām esmu zaudējumus, kas man nepieciešams. Es biju domājis gaitas Arial, Helvetica, sans-serif] Intel Core 2 Quad Q6600 Kentsfield 2.4GHz 2 x 4MB L2 Cache LGA 775 Processor (Domas? Cik par AMD?) Un cik skaņas karte Sound Blaster X-Fi XtremeMusic. Kā motherboad's Esmu pilnīgi pazuduši. Man ir darīts pētniecību, bet visi kritērijus tām spēlēm un es neesmu īsti pārliecināts, kā kas atspoguļojas manā nozarē. Es esmu, kas vēlas būt spēja apdzēst HD kvalitātes produkti, bet lielākā daļa manu stuff ir vienkārši būs vietējiem uzņēmumiem, kuri mani manipulēt jau notverti video. Man nav ierakstīt video sevi, es vienkārši rediģēt esošos darbus kopā. Ļoti labs piemērs tam ir Movie Trailers. Man nav milzu budžetu, bet es esmu strādā otrs darbs, lai saglabātu augšu uz datoru. Es negribu, lai kāds cits likt to kopā tiešām, es vēlos zināt manu datoru iekšā un ārā. Ne tikai noteiktās pēc tam un nospiediet pogas. Call to crazy, bet man vienmēr likās, ka tad, kad jūs nodot laiku un pūles, lai kaut ko, jums gūt daudz labāku atdevi no produkta jums izbāzt. Nemēģina skaņu ZEN šeit, bet tas dod jums attiecības vairs nav tikai klaviatūra ar datoru. Anyway, Any help, ka jūs visi var dot būs ļoti appreciated. Ja kāds no jums vēlas ar mani sazināties un sniegt padomu vai vienkārši say hello my e-pasts ** Removed ** Paldies jums visiem vēlreiz un ir lieliska diena. Clint |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Labi, ja galvenā izmantošana ir būs video rediģēšanas / ražošanu. Tad tev būs vajadzīga daudz uzglabāšanas, vairāk RAM labāk, QUAD CORE CPU būs jums dot nekādu labumu tajā brīdī, jo man nav zināms neviens rediģēšanas programmatūra, kas izmanto 4 kodoliem pašlaik. GPU ir ļoti daudz overkill pat uz gamer. Pat līdz pat ar 1920x1200 1 GB RAM res ir smieklīgi. Ja iet par 2900XT, iet 512mb versiju, pat ja jūsu monitors minēto rezolūciju. Tu neesi spēlētājs, tāpēc pat 2900XT (neatkarīgi no versijas) ir overkill. Bet tas ir protams Jūsu izvēles. Kā jums nav minētās budžeta, kopumā, es gribētu tikt apskatīti šajā spec: Core 2 E6750/E6850. 4GB DDR2 6400 (800MHz) RAM, vai jums būtu iegādāties mātesplati, kas atzīst 1066MHz ram, tad tas būtu labāk. Lielāku joslas platumu labāk būt atklāti, ņemot vērā jūsu norādīts izmantošanu. Es pieņemam, ka jūs esat straumēšanas video par iespējami augstāko kvalitāti, tāpēc es lūdzu būt meklē pēc 2 vai 3 500GB diskus. Izmaksas uz vienu gb salīdzinājumā ar 750GB un 1TB hdd ir daudz labāk. Ja jums nav glabāt cietā kopija ir es arī domāju par to, kurā divi hdd's up par RAID 1 (mirror) formātā. Arī attiecībā uz grafikas karti man centīsies Nvidia's Quadro sērijas kartēm, kā arhitektūra no tiem ir vairāk vērsta uz jūsu citēto izmantošanu.
|
| |||
| |||
| Quote:
Awesome thank you so much. Vienīgais iemesls, es izvēlējos, ka video karte ir jo pārskatos, kas man bija jālasa. Es esmu vēlas plūsma video pie vislielākā varu. Tomēr, man patīk mācīties un, ja man nepieciešams mainīt savu domāšanu, tad ar visiem iespējamiem līdzekļiem ieteikt prom. Es pārbaudīt šajā Nvidia vienu, kas jums runāja. Thanks again. |
|
| |||
| |||
| Quote:
Ja esat izveidojis lielu failu (I'll pieņemam, ka jūs ir), tad E6850 ir labākā likme. 1066MHz (PC 8.500) RAM arī ir labākā likme, bet pārbaudīt jebkurā mātesplatē ir spec's that paskatās, lai apstiprinātu tā noklusējuma šis ātrums RAM, 1066MHz, nevis 800MHz vai 667MHz. Par ram, iet-Data kā savu zīmolu, daži no labākajiem 1066MHz ram, kas tur. Un labākais Esmu redzējis cenu. Kas var mainīt gan ņemot vērā DDR3 ir ceļā collas Attiecībā uz šo, ne iet DDR3 latentuma būs nogalināt jūs un tas vēl joprojām ir ļoti ļoti pricey par to, kas tas ir un tas (pieņēmums) pabalsti šobrīd pār DDR2.
__________________ uzklausīja wow ir labāks, tad kontracepcijas tabletes, nav joks i spēlē rs 2-3 gadi un 2 nedēļas pēc tam, kad es apstājos Es pazaudēju savu nevainību. -Kanoakavirus |
|
| |||
| |||
| Labi, šo video karti tas izskatās, ko es gatavojos for. . . nevar uzskatīt man nebija dzirdējuši par to. Guess mani apžilbināja ar diezgan liesmas uz otru Hahahaha. Tik labi, procesors izskatās lieliski pārāk un man gatavojas pār motherboards un šķiet, ka Asus P5K-VM LGA 775 Intel G33 uATX Intel Motherboard (http://www.newegg.com/Product/Produc...82E16813131187) Būtu lieliski man. Tomēr what do you think? |
|
| |||
| |||
| Kāds ir kādi šajā mātes kuģa domas? |
|
| |||
| |||
| Asus P5-K? Ikvienā pārskatīšanā. Yup. .Mana pieredze šajā sērijā MOBO's (līdz šim) ir nekas pietrūkst lielisks. Ļoti stabili un viegli veidot off.
__________________ uzklausīja wow ir labāks, tad kontracepcijas tabletes, nav joks i spēlē rs 2-3 gadi un 2 nedēļas pēc tam, kad es apstājos Es pazaudēju savu nevainību. -Kanoakavirus |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Man ir P5K-E. Es biju pirmo reizi celtnieks un konstatējis, ka liela kuģa strādāt, un nebija gandrīz nekādu problēmu. Tā overclocks viegli too. Kopumā es varu teikt, ka es esmu apmierināts ar to.
Daži cilvēki ir bijušas dažas problēmas ar šīs sērijas saistīts sata ports un kabeļi, gan man nav bijušas. Šie dēļi palaist arī karstāka nekā vairumam, jo izvietojumu mātesplati sensoru. tā nav problēma, bet tikai, lai jūs zināt. Kad es saņēmu kuģa temps bija tuvu cpu temps tāpēc man bija maz uztrauc tas, kad es pārbauda asus forumos es uzzināju par sensoru pozicionēšana. Mana sistēma: Elephant
|
|
| |||
| |||
| Thanks so much padomu un informāciju. Šī ir laba jums puiši ir bumba! |
|
| |||
| |||
| labi, tāpēc es paskatījos augsta un zema 1.066 2gb atmiņa un nāk klajā ar tikai pa diviem 1gb mikroshēmām. Es tiešām vēlētos vairāk nekā 4 GBS atmiņas, jo es dodos uz darbināt Vista un video karte sāks pildīt GIG tā saka. Lai varētu atstāt manu sistēma darbojas uz 2 gb, bet tad atkal es vienmēr cenšamies būt boyscout un iegūt vairāk nekā es tiešām nepieciešams. Es tikai nevēlos veidot jauku datoru un tad mānīt sevi par sniegumu, jo es skimped atmiņas. Any suggestions? |
![]() |
|
| Bookmarks |