![]() |
| |||||||
| Zarejestruj się | Strona Spy | Lista Użytkowników | Darowizna | Szukać | Dzisiejsze Posty | Mark Forums Read | Regulamin forum |
|
![]() |
| | Narzędzia wątku |
|
| |||
| |||
| Nazywam się Clinton i jestem budowania własnego komputera. Prowadzę własną firmę (Jackson flagg Ent.) I zrobić film obrotu produkcji. I domyślam się lepszym sposobem jest powiedzieć, że jestem rozpoczęciem mojej firmy. Mam doświadczenie w tej dziedzinie, jednak moja wiedza nie obejmuje oprogramowania sprzętowego. Mam komputery zbudowane w przeszłości, ale nie do specyfikacji, że potrzebuję tego. I suppose I powiedzieć tylko cierpliwi sprzętu, znalazłem się Sapphire ATI Radeon HD2900XT 1GB DDR4 2DVI/VIVO HDCP PCI-Express Video Card. Poza tym naprawdę jestem ze stratą dla tego, co trzeba. Pomyślałem funkcjonowania Arial, Helvetica, sans-serif] Intel Core 2 Quad Q6600 Kentsfield 2.4GHz 2 x 4MB pamięci L2 Cache LGA 775 Procesor (Myśli? Jak na temat AMD?) Iw miarę karty dźwiękowej do Sound Blaster X-Fi XtremeMusic. Jeśli chodzi o motherboad I jestem całkowicie utracone. Mam zrobić badania, ale wszyscy je wzorców gier i naprawdę nie jestem pewien jak to przekłada się na mojej branży. Ja, które chcą mieć możliwość zgasić HD wysokiej jakości produktów, ale większość moich rzeczy jest po prostu będzie lokalnych spółek posiadających mnie manipulować już zrobione wideo. I nie zapisują wideo siebie, ja tylko edytować istniejące współpracuje. Bardzo dobrym przykładem jest Movie Trailers. Nie mam ogromny budżet, ale jestem pracy drugiego pracy, aby zapisać się na komputerze. Nie chcę, aby ktoś je razem naprawdę; chcę wiedzieć mój komputer wewnątrz i na zewnątrz. Nie tylko na określone i nacisnąć przyciski. Poproś go crazy, ale mam poczucie, że zawsze, gdy wprowadzane czasu i wysiłku na nic, można czerpać wiele lepiej nagroda od produktu można zgasić. Nie próbuje dźwięku ZEN tutaj, ale daje związek nie tylko z klawiatury komputera. Mimo, że Any help you all może będzie greatly appreciated. Jeśli ktoś z was chciałby się ze mną skontaktować i oferować porady lub po prostu powiedzieć cześć moich maili jest Usuwane ** ** Dziękuję wszystkim jeszcze raz i have a great day. Clint |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Dobrze, jeżeli korzystanie z głównych ma być video editing / produkcji. Wtedy będziesz wymagają dużo miejsca, tym więcej pamięci RAM tym lepiej, quad core CPU nie daje żadnych korzyści w momencie, jak nie wiem wszelkich edycji oprogramowania, które obecnie wykorzystuje 4 rdzenie. W GPU Overkill jest bardzo dużo, nawet dla graczy. Nawet jeden upto 1920x1200 res z 1 GB pamięci RAM jest niedorzeczne. Jeśli będzie za 2900XT, przejdź do wersji 512mb, nawet jeśli monitor ma wspomnianej rezolucji. You're not a graczem, więc nawet 2900XT (niezależnie od tego, która wersja) jest Overkill. Ale oczywiście wybór. Jak masz niewymienionemu budżetu ogólnego, byłbym patrząc na ten spec: Core 2 E6750/E6850. 4GB DDR2 6400 (800MHz) pamięci RAM, czy zakupu płyty główne, które uznaje 1066MHz RAM to byłoby lepiej. Im więcej tym lepiej pasma być szczery Twoich stwierdził użycia. I'll zakładać you're strumieniowe plików wideo w najwyższej jakości, tak byłbym Patrząc na 2 lub 3 dyski 500GB. Koszt GB w porównaniu do 1 TB lub 750gb hdd jest o wiele lepiej. Jeśli nie przechowywać kopii's I'd także pomyśleć o ustawieniu dwóch z HDD's up w RAID 1 (mirror) formacie. Ponadto, odnośnie karty graficznej I'd be looking at NVIDIA Quadro serii kart architektury z nich jest bardziej nastawione na cytowany użycia.
|
| |||
| |||
| Cytat:
Awesome thank you so much. Jedynym powodem Wybrałem, że karta graficzna została z powodu ocen, że musiałem czytać. Ja chcąc strumienia wideo na najwyższym, że mogę. Jednakże, uwielbiam się uczyć, a jeśli trzeba zmienić swoje myślenie następnie wszystkie środki doradzać away. I sprawdza się w tej Nvidia wybranego mówił. Jeszcze raz dziękujemy. |
|
| |||
| |||
| Cytat:
Jeśli prowadzisz dużych plików (I'll zakładać jesteś), to E6850 jest najlepiej. 1066MHz (PC 8500) pamięci RAM, ale także najlepiej sprawdza wszelkie płytach spec's that you look at aby potwierdzić to domyślnie prędkości barana do 1066MHz a nie 800MHz lub 667MHz. Na barana, przejdź do A-Data jako marki, niektóre z najlepszych 1066MHz barana tam. And the best I've seen cen. Mogłoby to zmienić chociaż biorąc DDR3 jest na swój sposób cala Jeśli chodzi, że nie wychodzą na DDR3, w latencji zabije Ciebie i jest również nadal bardzo pricey za to, co jest, a to (rzekomo) świadczenia obecnie nad DDR2.
__________________ wysłuchane wow jest lepszym pigułki antykoncepcyjne, to nie żart Grałam RS za 2-3 lat i 2 tygodnie po zatrzymaniu Zgubiłem moje dziewictwo. -Kanoakavirus |
|
| |||
| |||
| Ok, to karta graficzna nie wygląda to, co będę za. . . can't believe I hadn't heard of it. Zgadnij, byłem całkiem zatajonego przez płomienie na drugiej hahahaha. Więc dobrze, Procesor wygląda zbyt wielkie i trafia na płyty główne i wydaje się, że ASUS P5K-VM LGA 775 Intel G33 uATX Intel Motherboard (http://www.newegg.com/Product/Produc...82E16813131187) Będzie dla mnie wielką pracę. Jednak to, co o tym myślisz? |
|
| |||
| |||
| Każdy, kto ma na myśli tego matka pokładzie? |
|
| |||
| |||
| Asus P5-K? Każda zmiana. Yup. .Moje doświadczenia z tej serii Mobo's (do tej pory) nie ma nic brakuje superb. Bardzo stabilne i łatwe do zbudowania off.
__________________ wysłuchane wow jest lepszym pigułki antykoncepcyjne, to nie żart Grałam RS za 2-3 lat i 2 tygodnie po zatrzymaniu Zgubiłem moje dziewictwo. -Kanoakavirus |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Mam P5K-E. Byłem po raz pierwszy budowniczy i znalazłem świetny pokładzie do pracy, a praktycznie nie miał problemów. To overclocks zbyt łatwo. ogólnej mogę powiedzieć, że jestem zadowolony z niego.
Kilka osób miało problemy z tym związane z serii porty SATA i kabli, choć nie doświadczył. Te deski również uruchomić hotter niż większość ze względu na umiejscowienie czujnik płyty głównej. jej nie stanowi problemu, ale aby można świadomy. Kiedy dostałem pokładzie temps były zbliżone do procesora temps tak byłem nieco zaniepokojeni tym, kiedy sprawdzane na ASUS forum znalazłem się o czujnik położenia. My System: The Elephant
|
|
| |||
| |||
| Thanks so much for porad i informacji. This is awesome you guys are the bomb! |
|
| |||
| |||
| ok, więc mam się wysokie i niskie 1066 2GB pamięci i mają pochodzić z dwóch opakowaniach tylko 1gb żetonów. I rzeczywiście potrzebował więcej niż 4 gbs pamięci bo będzie uruchomiony Vista i karty graficznej będzie podjąć koncert mówi. Więc, które opuszczają ten system, aby działało na 2 GB, ale potem znowu Zawsze staram się być boyscout i lepiej niż ja naprawdę potrzebują. Ja po prostu nie chcesz zbudować ładny komputer, a następnie oszukiwać siebie na wydajność bo skimped pamięci. Wszelkie sugestie? |
![]() |
|
| Zakładki |