![]() |
| |||||||
| Inregistrare | Site-ul Spy | Lista de stat | Doneaza | Căuta | Posturi de azi | Marchează forumurile citite | Forum Regulamentul |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Numele meu este Clinton, şi eu sunt propriul meu computer clădire. Eu conduc propria mea companie (Jackson Flagg Ent.) Şi să fac video comercializare de producţie. I, ghici o modalitate mai bună de a spune este că eu sunt incepand afacerea mea. Nu am experienta in acest domeniu, cu toate acestea, cunoştinţele mele, nu se extinde la software-ul hardware-ului. Am construit de calculatoare şi în trecut, dar nici unul nu la specs că am nevoie de asta. Cred că ar trebui să spun numai constant hardware am gasit este Sapphire ATI Radeon HD2900XT 1GB DDR4 2DVI/VIVO HDCP PCI-Express video card. În afară de acest Chiar sunt la o pierdere pentru ceea ce am nevoie. Mă gândeam de rularea Arial, Helvetica, sans-serif] Intel Core 2 Quad Q6600 Kentsfield 2.4GHz 2 x 4MB L2 Cache LGA 775 Procesor (Thoughts? Ce zici de AMD?) Şi, în măsura în placă de sunet Sound Blaster X-Fi XtremeMusic. În ceea ce priveşte motherboad lui sunt complet pierdut. Am făcut de cercetare, dar toată lumea le repere de jocuri şi eu nu sunt foarte sigur de modul în care se traduce într-mea industrie. Sunt care doresc să aibă capacitatea de a pune în HD produse de calitate, dar de cele mai multe din lucrurile mele este doar o să fie companii locale care au deja mă manipula capturat video. Nu sunt de înregistrare video pe mine, eu doar edita lucrări existente împreună. Un foarte bun exemplu în acest sens este Movie Trailers. Nu am un buget uriaş, dar n-am de lucru un al doilea loc de muncă pentru a salva până la computer. Nu vreau ca altcineva să fi pus-o împreună cu adevărat, vreau sa stiu de computer din interiorul şi din afara. Nu doar stabilite la aceasta şi se apasă butoanele. Sunaţi-l nebun, dar am simţit întotdeauna că atunci când ai pus timp şi efort în nimic, tu profita mult mai bine recompensa de la produsele pe care le scoate. Nu încerc să sune la Zen aici, dar nu vă oferă o relaţie dincolo doar o tastatura cu computerul. Oricum, orice ajutor pe care le poate da toate vor fi foarte apreciate. Dacă nici de v-ar plăcea să mă contactaţi şi să ofere un sfat sau doar sa te salut mea de e-mail este eliminat ** ** Mulţumesc tuturor, încă o dată, şi să aibă o zi mare. Clint |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Bine, în cazul în care principal de utilizare va fi de editare video / de producţie. Apoi, veţi solicita un lot de depozitare, cu atât mai mult cu atât mai bine RAM, procesor quad core nu va da nici un beneficiu în acest moment ca nu stiu de nici un software de editare care utilizează 4 miezuri prezent. De GPU este nejustificată foarte mult, chiar şi pentru un gamer. Chiar şi un res de până la 1920x1200 1GB de RAM este ridicol. Dacă merge pentru 2900XT, du-te de 512MB versiune, chiar dacă monitorul are rezoluţia menţionată mai sus. Nu esti un gamer, deci chiar de 2900XT (indiferent de ce versiune) este nejustificată. Dar este, evident, alegerea ta. Deoarece nu v-aţi menţionat buget, în general, mi-ar fi uitat la acest spec.: Core 2 E6750/E6850. 4GB DDR2 6400 (800mhz) ram, sau ar trebui să vă cumpăraţi un placa de bază, care recunoaşte 1066mhz ram apoi că ar fi mai bine. De lăţime de bandă mai mult cu atât mai bine pentru a fi sinceri considerând-vă declarat de utilizare. Voi pleca de la premisa ca dvs. sunteţi de streaming video de la cel mai înalt nivel posibil de calitate aşa aş fi uitat la 2 sau 3 500GB drive. Cost pe GB, atunci când, faţă de un HDD de 1TB sau 750gb este mult mai bine. Dacă nu ţine tare copie a Aş cred de asemenea, despre stabilirea de două HDD-ul este pe un RAID 1 (mirror) format. De asemenea, în ceea ce priveşte placă grafică Aş fi uitat la Nvidia QUADRO lui serie de carduri ca arhitectura dintre acestea este mai orientată spre a-ţi citat de utilizare.
|
| |||
| |||
| Citat:
Awesome vă mulţumesc foarte mult. Singurul motiv pentru care am ales-video carte care a fost din cauza revizuiri care le-am avut citit. Sunt doresc să flux video la cel mai înalt, care nu pot. Cu toate acestea, îmi place să înveţe şi dacă am nevoie să-mi schimb gândire apoi prin toate mijloacele sfătui departe. I se va verifica în acest Nvidia o că a vorbit de tine. Mulţumesc încă o dată. |
|
| |||
| |||
| Citat:
Dacă difuzaţi fişiere mari (Voi pleca de la premisa ca sunt) atunci E6850 este cel mai bun pariu. 1066mhz (PC 8500) RAM este, de asemenea, cel mai bun pariu, dar nici o placa de bază pentru a verifica spec. de care sa te uiti la ea pentru a va confirma acest implicit viteza ram la 1066mhz şi nu 800mhz sau 667MHz. Pentru RAM, du-te pentru A-date ca brand, unele dintre cele mai bune 1066mhz ram acolo. Şi cel mai bun l-am văzut de preţ. S-ar putea schimba insa considera DDR3 este pe drum inch În ceea ce priveşte faptul că, nu merg pentru DDR3, de latenţă va ucide şi ea, de asemenea, inca foarte foarte pricey pentru ceea ce este şi este (trebuia) prestaţii în prezent peste DDR2.
__________________ wow auzit este un mai bun contraceptiv apoi pilula, nu glumă, am jucat RS pentru 2-3 ani şi 2 săptămâni după ce am oprit mi-am pierdut virginitatea. -Kanoakavirus |
|
| |||
| |||
| Bine, această placă video nu arata ca ceea ce am pentru voi. . . poate nu cred ca am avut nu auzit de ea. Cred ca a fost orbit de destul de foc, pe de altă parte un hahahaha. Deci, bine, procesorul pare prea mare si am sa merg peste Placi de baza si s-ar părea că ASUS P5K-VM LGA 775 Intel G33 Intel uATX Plăci de bază (http://www.newegg.com/Product/Produc...82E16813131187) Ar fi mare lucru pentru mine. Cu toate acestea, ce crezi? |
|
| |||
| |||
| Oricine are nici gândurile pe acest mama bord? |
|
| |||
| |||
| Asus P5-K? Orice revizuire. Da. .Experienţa mea de această serie de mobo (de până în prezent) nu este nimic de scurt superb. Foarte stabila si usor de a construi off.
__________________ wow auzit este un mai bun contraceptiv apoi pilula, nu glumă, am jucat RS pentru 2-3 ani şi 2 săptămâni după ce am oprit mi-am pierdut virginitatea. -Kanoakavirus |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Am un P5K-E. Am fost un constructor de prima dată şi am găsit-o mare de a lucra cu bord, şi practic nu au avut probleme. Este overclocks prea uşor. general pot spune că sunt mulţumiţi cu acest lucru.
Câteva persoane au avut unele probleme cu această serie legate de porturi SATA şi cabluri, dar nu am nici o experienţă. Aceste consilii de asemenea rula mai tare decât cea mai mare din cauza poziţionare de placa de bază senzor. sa nu o problema, dar doar pentru a te face conştient. Când am ajuns la bordul temps au fost aproape de a cpu temps, aşa că am fost un pic îngrijorat de acest lucru, atunci când am verificat pe asus forum am aflat de senzor de poziţionare. Sistemul meu: The Elephant
|
|
| |||
| |||
| Multumesc mult pentru sfaturi şi informaţii. Aceasta este minunat voi sunt bomba! |
|
| |||
| |||
| bine, aşa că am căutat de înaltă şi joasă pentru 1066 2GB de memorie şi au venit cu doar două cutii de 1GB chipsuri. Chiar am vrut mai mult de 4 gbs de memorie, pentru că am de gând să se execute Vista şi video carte va avea un gig-o spune. Aşa că mi-ar lăsa de sistem pentru a rula pe 2 GB, dar apoi mi-am încerca din nou să fie de boyscout şi să obţină mai mult decât am nevoie. Eu doar nu vreau să construiască un frumos computer şi apoi trişeze performanţă pe mine pentru ca am skimped pe memorie. Orice sugestii? |
![]() |
|
| Marcaje |