menšie majetkové --

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Počítačový hardware > Všeobecné Hardware Chat

Register

Budovanie vlastné PC

Reply

Thread Tools
Old 30. augusta 2007, 11:58
Člen Skupina

Default Budovanie vlastné PC

Volám sa Clinton a jsem budovanie vlastný počítač. Vedu vlastné spoločnosti (Jackson Flagg Ent.) A já to video marketing produkcie. I hádat lepší spôsob, ako povedať, je, že som začínajúcou moje podnikanie. Mám skúsenosti v tejto oblasti, však viem, sa vzťahuje aj na softvér, nie hardware. Jsem vybudoval počítačoch v minulosti, ale nikto na špecifikácie, že potřebuju tento. Predpokladám, že by som mal povedať jedinú neotrasiteľnú hardware Zistil som, že je Sapphire ATI Radeon HD2900XT 1GB. DDR4 2DVI/VIVO HDCP PCI-Express Grafická karta. Okrem toho som naozaj na rozpakoch, čo potrebujem. Myslel som, že na prevádzku arial, Helvetica, sans-serif] Intel Core 2 Quad Q6600 Kentsfield 2.4GHz 2 x 4 MB L2 Cache LGA 775 Procesor (Myąlenky? Ako o AMD?) A ak zvukové karty Sound Blaster X-Fi XtremeMusic. Pokiaľ ide o motherboad to som úplne stratila. Som urobil výskum, ale všetci měřítek im hranie a já opravdu nejsem jistý, jak to premieta do mojej priemyslu. Ja som chcel mať možnosť zhasili HD kvalite výrobkov, ale väčšina mojich vecí je prostě bude miestne spoločnosti, ktoré mi manipulovať už zachytených video. Nechcem nahrávať video sám, já jen upraviť existujúce spolupracuje. Veľmi dobrým príkladom je to film prívesy. Nemám obrie rozpočet, ale já jsem pracovné druhú prácu uložte do počítača. Nechcem, aby niekto iný ju spolu naozaj som chcel poznať môj počítač dovnútra a von. Nie len nastupovat na to a tlačidla. Výzva je blázon, ale já mám vždycky pocit, že keď dáš čas a úsilie na čokoľvek, budete žať oveľa lepšie odmeniť z výrobkov vám uhasiť. Nevzťahuje sa snaží zvuk ZEN tu, ale dáva vám vzťah presahuje len klávesnica s počítačom. Mimochodem, nějak pomoct, že vás všetkých môžeme dať bude veľmi ocenila. Ak niekto z vás by chcela mne kontaktovať a ponúknuť radu alebo len tak pozdravit môj email je odstránená ** **

Ďakujeme všetkým ešte raz a majú veľký deň.
Clint
Old 30. augusta 2007, 12:46
Darcu Skupina

Dobre, ak je hlavné použitie bude pre strih videa / produkcie. Potom budete vyžadovať veľa úložného priestoru, tým viac ram je lepší, štyroch-jádrové procesory vám nedáva žiadnu výhodu v súčasnosti ako já nevím akejkoľvek editačný softvér, ktorý používa 4 jadrá súčasnosti.

Na GPU je veľmi nastavenie, aj pre hráčov. Dokonca až jedna z res 1920x1200 1GB RAM, je smiešne.

Pokiaľ ide o 2900XT, choďte na 512mb verziu, aj keď váš monitor má vyššie uvedené uznesenie. Vy nie ste hráč, tak aj na 2900XT (bez ohľadu na to, akú verziu) je nastavenie. Ale je to samozrejme vaša voľba.

Ako ste nešpecifikované rozpočet celkově bych sa pozrieme na tento spec:

Core 2 E6750/E6850.
4 GB DDR2 6400 (800MHz) RAM, alebo ak by si kúpite základnú dosku, ktorá uznáva, 1066MHz RAM potom, že by bolo lepšie. Čím väčšiu šírku pásma pre lepšie byť úprimný zvažuje vaše uviedol používanie.
Budem predpokladať, že ste vaše streamovanie videa na najvyššiu možnú kvalitu tak bych sa pozrieme na 2 alebo 3 500GB disky. Náklady na gb, keď v porovnaní s 1TB HDD 750GB, alebo je oveľa lepší. Ak nechcete zachovať tlačenej to bych si tiež myslia o nastavenia dvoch z hdd sa deje na RAID 1 (zrkadlo) formát.

Tiež ak ide o grafickú kartu bych sa pozrieme na to Nvidia Quadro séria kariet ako architektúra z nich je viac zameraná na váš citovaný použitie.

-Kanoakavirus

Môj systém: Zoomy

Processor (s):
E8400@3.6ghz (400x9) @ 1.15v
Základná doska:
Asus P5K Premium
Pamäť RAM:
2GB vládca 8500
Grafické karty (s):
BFG 8800GT
Zvuková karta:
Xfi Extremegamer
Pevný disk (y):
3.35TB ext skladovanie. 2TB int skladovanie
Optická mechanika (s):
LG GGC H20L
Case / PSU:
Enermax 720w
Chladenie:
AC7
Sieť / Internet:
Monitor (s):
245b, 931B (Samsung)
Operačný systém (y):
Vista 32P
Old 30. augusta 2007, 12:51
Člen Skupina

Citácia:
Pôvodne Poslal alex View Post
Tiež ak ide o grafickú kartu bych sa pozrieme na to Nvidia Quadro séria kariet ako architektúra z nich je viac zameraná na váš citovaný použitie.

Awesome děkuju mockrát. Je jediný dôvod, prečo som si vybrala, že grafická karta bola z dôvodu recenzia, že som musel čítať. Já jsem chtěla stream videa v najvyššej, že môžem. Napriek tomu som rád učí a ak je potrebné zmeniť svoje myslenie potom všetkými prostriedkami radit dál. Budem kontrolovať do tohto Nvidia ten, ktorý ste hovoril. Vďaka znova.
Old 30. augusta 2007, 13:00
Darcu Skupina

Citácia:
Pôvodne Poslal clintondavidn View Post
Awesome děkuju mockrát. Je jediný dôvod, prečo som si vybrala, že grafická karta bola z dôvodu recenzia, že som musel čítať. Já jsem chtěla stream videa v najvyššej, že môžem. Napriek tomu som rád učí a ak je potrebné zmeniť svoje myslenie potom všetkými prostriedkami radit dál. Budem kontrolovať do tohto Nvidia ten, ktorý ste hovoril. Vďaka znova.
V prípade, že váš hlavné body zamerať sa bude na ram a cpu. Av menšej miere na základnej doske.

Ak máte veľké súbory (budem predpokladať, že ste sa), potom E6850 je najlepšie stávkou. 1066MHz (PC 8500) ram je najlepšie stávkou, ale kontrolovať doske to spec to, že sa pozeráte na potvrdenie bude predvolená tejto rýchlosti ram na 1066MHz a nie 800MHz alebo 667MHz.

Na ram, choďte na A-Data vo vašej značky, niektoré z najlepších 1066MHz ram tam vonku. A najlepšie som videl cenu. To by mohlo zmeniť aj keď so zreteľom na DDR3 sa na svojej ceste palcov

Pokiaľ ide o to, že nechodí pre DDR3, latencia sa zabiť a je to tiež stále veľmi drahý na to, co to je a je to (vraj) dávky v súčasnosti viac ako DDR2.

-Kanoakavirus
Old 30. augusta 2007, 14:26
Člen Skupina

Dobrá, táto grafická karta má vyzerať, co budu pre. . . nemôže veriť som nepočul o tom. Hádat som bol oslepenie, ktoré docela plamene na druhú hahahaha. Takže v pohodě, procesor vyzerá skvele, a taky jsem šel po základnej dosky a zdá sa, že ASUS P5K-VM LGA 775 Intel G33 uATX Základná doska Intel (http://www.newegg.com/Product/Produc...82E16813131187), By pre mňa veľkou prácu. Avšak to, čo si o tom myslíte?
Old 5. septembra 2007, 07:00
Člen Skupina

Každý, kto majú akékoľvek myšlienky na tomto matka palube?
Old 5. septembra 2007, 07:06
Darcu Skupina

Asus P5-K? Každá revízia. Yup. .

Moja skúsenosť z tejto série Mobo to (zatiaľ) nie je nič nedosahuje Superb. Veľmi stabilný a ľahko postaviť off.

-Kanoakavirus
Old 5. septembra 2007, 07:39
Darcu Skupina

Mám P5K-E. Bol som po prvýkrát zistil, že je staviteľ a veľký dosky do práce, a mal prakticky žiadne problémy. Je overclocks príliš ľahko. celkovo môžem povedať, že som šťastná s ním.

Niekoľko ľudí malo problémy s touto sériou súvisiacich s SATA portov a káblov, aj keď som nemala žiadne skúsenosti. Tieto dosky tiež spustiť žhavější ako väčšina z dôvodu umiestnenia na doske senzor. jeho nie je problém, ale len aby ste si vedomý. Keď som sa dostal na palubu temps boli blízko k cpu temps a tak som trochu strach o to, keď som na asus fóre som sa dozvedel o snímač polohy.

Môj systém: Slona

Processor (s):
Intel Core 2 Quad Q6600
Základná doska:
Asus P5K-E/Wi-fi
Pamäť RAM:
2GB Corsair XMS
Grafické karty (s):
Asus EN8600GT Tichý
Zvuková karta:
Pevný disk (y):
Samsung HD501
Optická mechanika (s):
Asus DRW-1814BLT
Case / PSU:
Antec P180/Corsair HX620
Chladenie:
Thermalright Ultra-120 extrémnym
Sieť / Internet:
Monitor (s):
Dell 2005FPW 20 palce
Operačný systém (y):
Windows Vista Home Premium
Old 5. septembra 2007, 08:13
Člen Skupina

Díky moc za radu a informácie. To je úžasné, že ste je bomba!
Old 5. septembra 2007, 10:40
Člen Skupina

OK, tak som sa pozrel na vysokú a nízku 1066 2 GB pamäte a musia prísť s iba balenie dvoch 1gb čipy. Som naozaj chcela viac ako 4 GBS pamäti, pretože já so systémom Vista a grafickú kartu, bude trvať až jeden koncert je napísané. Tak že by opustiť svoj systém, ktorý beží na 2 gb, ale potom zase som vždy snažiť byť chlapec skaut a dostanete viac, ako som naozaj potrebujú. I just Nechcem, aby ma to vybudovať pekný počítač a potom podvádzať sám na výkon, pretože som skimped na pamäti. Akýkoľvek návrhy?
Reply

Register

Záložky

Podobné témy
Nitka Thread Odľahčenú Fórum Odpovede Posledný príspevok
Stavebné My Všetko v jednom Rig. feags420 Všeobecné Hardware Chat 15 26. februára 2009 12:54
Budovanie nového PC fman Všeobecné Hardware Chat 2 6. február 2008 16:26
Vybudovanie novej Pc Hromobijca Všeobecné Hardware Chat 5 18. január 2008 04:58
Budovanie tejto plošine teraz chrismorris730 Všeobecné Hardware Chat 3 15. januára 2008 21:15
Stavebné PC BrucieBonus Vypnúť Téma diskusie 16 8. októbra 2007 12:59
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.