![]() |
|
|||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
|
|
Тхреад Тоолс |
|
|
|||
|
|||
|
Моје име је Цлинтон и ја згради своје рачунар. Могу покренути своје предузеће (Јацксон Флагг ент.), А ја то маркетиншки видео продукције. И, погодите боље рећи то је да сам са почетком мој посао. Имам искуства у том подручју, међутим, моје знање се протеже на софтвер не хардвер. Сам га подигао рачунарима у прошлости, али ниједан до наочаре да ми треба ово. Претпостављам да бих требао рећи једино упорни хардвера Нађа је Саппхире АТИ Радеон ХД2900КСТ 1ГБ ДДР4 2ДВИ/ВИВО ХДЦП ПЦИ-Експресс Видео Цард. Осим овог Стварно сам са губитком за шта ми треба. Сам мислио управљања Ариал, Хелветица, санс-сериф] Интел Цоре 2 Куад К6600 Кентсфиелд 2.4ГХз 2 кс 4МБ Л2 Цацхе ЛГА 775 Процессор (Тхоугхтс? Како о АМД?) А што се тиче звучне картице на Соунд Бластер Кс-Фи КстремеМусиц. Као за мотхербоад-а ја сам тотално изгубљен. Имам испуњавања истраживања, али сви их мерила гаминг и нисам сигуран како се то заиста преводи у моју индустрији. Ја сам који желе да имају могућност да изнесе ХД квалитету производа, али већина мојих ствари је само бити локална предузећа која ме већ удешавати заробљени видеа. Не снимање видео-ја, ја само измјену постојећих ради заједно. Врло добар пример за то је филм приколице. Немам џин буџет, али ја радим други посао да сте се на рачунару. Не желим да је неко стави заједно стварно; Желим знати рачунара изнутра и споља. Не само спустити на њега и гурати дугмад. Позвати га луди, али увек сам осећали да када стави времена и труда у било шта, ти жети пуно бољи од награда производ који ставља ван. Не покушавају да звук Зен овде, али то вам даје однос само ону тастатуру са рачунаром. У сваком случају, било која помоћ коју могу пружити све ће бити много поштовати. Ако било који од вас жели да се обратите мени и понудити савет или само да кажем хелло мој е-маил одстрањена ** **
Хвала свима још једном и велики дан. Цлинтон |
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Ок, ако је главни коришћења ће се видео едитинг / производње. Тада ћете захтевају пуно простора за складиштење, што више РАМ-а на боље, Куад цоре ЦПУ неће вам дати све накнаде тренутно као ја не знам за било који софтвер који користи уређивање 4 језгра тренутно.
Тхе ГПУ је јако пуно нуклеарног уништења на много начина, чак и као играч. Чак упто један од рес 1920кс1200 1ГБ РАМ-а је смешан. Ако иде за 2900КСТ, иди за 512МБ верзију, чак и ако је ваш монитор горепоменуте резолуције. Нисте Гамер, па чак и 2900КСТ (без обзира на то коју верзију) је нуклеарног уништења на много начина. Али је очигледно вашем избору. Као што се не помиње буџета, у свему, ја бих се гледајући овај спец: Цоре 2 Е6750/Е6850. 4ГБ ДДР2 6400 (800мхз) овна, или потреба за матичну плочу која препознаје 1066мхз рам онда би то било боље. Шта више, то боље бандуитх бити искрен с обзиром на ваше изјавио коришћења. Ја ћу претпоставити да сте свој видео стримовање на највишој могућој квалитету па бих се гледа на 2 или 3 500ГБ дискове. Трошак по гб у односу на 750гб или 1ТБ ХДД је пуно боље. Ако не задржите копију'с хард Хтео такође размишљају о постављању два од ХДД-а се на РАИД 1 (миррор) формату. Такође, с обзиром на графичком картицом бих бити хандсоме ат НВИДИА'с КУАДРО серију картица као архитектури ових је више усмерена на свој котираним коришћења.
|
|
|
|||
|
|||
|
Куоте:
Ауесоме хвала вам толико. Једини разлог што сам одабрао видео цард јер у рецензија које сам имао прочитати. Ја сам у недостатку за стримовање видео на највише што могу. Ипак, волим за научити, а ако ми је потребно да промени моје размишљање онда свим средствима саветовати далеко. Ја ћу проверити у ову НВИДИА онај који вам говорио је. Хвала опет. |
|
|
|||
|
|||
|
Куоте:
Ако покрецете велике датотеке (ја ћу претпоставити си) онда Е6850 је најбоље кладити. 1066мхз (ПЦ 8500) рам је најбољи кладити али проверити било коју матичну плочу'с спец је да погледамо како би потврдили да ће ове подразумеване брзине рам 1066мхз, а не на 800мхз или 667МХз. За рам, иди за А-Дата као свој бранд, неке од најбољих 1066мхз рам вани. И најбоља сам видео за цену. То би могло променити с обзиром да је ДДР3 на путу у. С обзиром да је, не иди за ДДР3, у најкраћим ће убити и то је такође још врло врло прицеы за шта је то и то (наводни) тренутно користи више од ДДР2.
|
|||
|
|||
|
Добро, овај видео картице не изгледају као што ја одлазим за. . . не могу веровати да није чуо за њега. Био сам заслепљени погодите које је прилично пламену на други хахахаха. Тако је у реду, процесор превише изгледа одлично, а ја се догађало преко матичним плочама и то ће чинити се тај Асус П5К-СМ ЛГА 775 Интел Г33 уАТКС Интел матичне плоче (хттп://ууу.неуегг.цом/Продуцт/Продуц...82Е16813131187) Ће радити одлично за мене. Међутим Шта мислите?
|
|
|
|||
|
|||
|
Било ко имати било који мисли на ову мајку боард?
|
|
|
|||
|
|||
|
Асус П5-К? Свеједно ревисион. Ыуп.
.Моје искуство ове серије мобо-а (до сада) није ништа кратко је диван. Врло стабилан и једноставан за изградњу офф.
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Имам П5К-Е. Био сам први пут градитељ и пронашао је велику одбора за рад са и имали готово никаквих проблема. То оверцлоцкс једноставно превише. укупни могу рећи да сам сретна са њим.
Неколико људи су имали неке проблеме везане уз ове серије су САТА портови и каблови, иако нисам искусити. Те заједнице и трчање хоттер него већина јер је позиционирање сензора матичне плоче. не њен проблем, али само да вас свесни. Када сам се укрцати на Темпс били блиски ЦПУ Темпс па сам био мало забринут о томе, када сам проверити на Асус форуме Открио сам о сензор лоцирања. Мы Сыстем: Тхе слон
|
|
|
|||
|
|||
|
Хвала толико за савете и информације. То је Ауесоме те момачки јесу бомбу!
|
|
|
|||
|
|||
|
ок, па сам погледао високе и ниске за 1066 2ГБ меморије и имају појавити са само омот од два 1ГБ помфрит. ЈА стварно оскудица више од 4 ГБС меморије јер ја одлазим, да се приказују видик и видео картице ће се харпун то каже. Тако да ће напустити мој систем да тече на 2 ГБ, а опет сам увек покушати бити боысцоут и добити више него што заиста треба. Ја једноставно не желе изградити лепо рачунар, а затим преварити се на себе јер сам скимпед перформансе на меморију. Било који сугестија?
|