![]() |
|
| |||
| |||
| İsmim Clinton ve kendi bilgisayar bina duyuyorum. I (Jackson Flagg Ent kendi şirket çalıştırın.) Ve Video pazarlama üretim. Ben, bu benim iş başlamak am söylenecek daha iyi bir şekilde tahmin. Ben bu alanda deneyim sahibi, ancak benim bilgi için yazılım, donanım değil uzanır. Ben geçmişte, ancak bilgisayar yerleşik ben bu gereken özellikleri için değil. I bulduğunuzda sadece kararlı donanım olduğunu söylemek gerekir sanırım Sapphire ATI Radeon HD2900XT 1GB DDR4 2DVI/VIVO HDCP PCI-Express Video Kartı. Bir yana, bu gerçekten ne ihtiyacı için zararına duyuyorum. Ben çalışan düşünüyordum , Arial Helvetica, sans-serif] Intel Core 2 Quad Q6600 Kentsfield 2.4GHz 2 x 4MB L2 Cache LGA 775 İşlemci (Düşünce? Nasıl AMD? Hakkında) Ve kadarıyla ses kartı Sound Blaster X-Fi XtremeMusic. Motherboad tamamen kaybetmiş pm's gelince. Ama araştırma yaptım oyun ile herkesin kriterler onları ve gerçekten emin değilim benim sanayi haline nasıl çevirir. Ben yeteneğini HD kaliteli ürünleri dışarı çıkarmak zorunda isteyen pm, ama şeyler çoğu sadece yerel şirketler bana sahip olacak işlemek zaten Video başladı. Yani, sadece birlikte mevcut çalışmaları düzenlemek kendimi video kaydı yok. Bu Movie Trailers olan çok güzel bir örnek. Ben dev bir bütçe yok, ancak bilgisayar için kaydetmek için ikinci bir iş çalışıyorum. Ben başka birinin birlikte gerçekten koydum istemiyorsanız; Bilmek istiyorum benim bilgisayar içinde ve dışında. Sadece ona ihanet etmek ve düğmelerini itin. Bu deli, ama her zaman bir şey olarak, sizi dışarı atmak ürünü çok şey daha iyi ödül kazanmak zaman ve emek koymak hissettim Ara. Burada ZEN ses çalışıyorum, ancak bilgisayar ile bir klavye ötesinde bir ilişki sağlar. Neyse, her türlü yardımcı olan tüm verebilir çok takdir edilecektir. Eğer herhangi bir bana teklif ve tavsiye ya da sadece merhaba benim e-posta ** kaldırılır ** söylemek ulaşmak isterseniz Tüm bir kez daha teşekkür ederiz ve büyük bir gün. Clint |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Tamam, eğer asıl kullanım için video düzenleme gidiyor / üretim. Daha sonra saklama alanında çok gerek duyarız, o kadar çok RAM olursa o kadar iyi, dört çekirdekli işlemci olarak ben şu anda 4 çekirdek kullanan tüm düzenleme yazılımı bilmiyorum şu anda herhangi bir fayda vermeyecektir. Hem oyun oynuyor bile için GPU daha çok tarafından. Hatta 1920x1200 1GB RAM bir şey UPTO saçma. Eğer 2900XT için, 512MB sürüm için bile, monitörünüzü anılan çözünürlüğe sahip git gidiyorum. Hem oyun oynuyor, bu yüzden bile 2900XT (hangi sürüm) tarafından değil demektir. Ama açıkçası Istediğiniz's. Gibi bütçe söz değil, genel olarak, bu özel bakarak duyarım: Core 2 E6750/E6850. 4GB DDR2 6400 (800MHz) RAM, ya da daha sonra daha iyi olacağını 1066MHz bellek tanımaktadır bir anakart satın almak gerekir. Daha fazla bant genişliği ve dürüst olmak için belirtilen kullanım düşünüldüğünde daha iyi. Ben bu yüzden 3 500gb sürücüler 2 veya bakarak duyarım size mümkün olan en yüksek kalitede video aktarımı olduğunuz kabul edeceğiz. GB başına maliyet bir 750gb veya 1TB HDD kıyasla çok daha iyidir. Eğer sabit kopyasını da iki HDD RAID 1 (ayna üzerinde's ayarı düşünmek ediyorum) formatında's tutmak yoktur. Ayrıca, bu daha aktardığı kullanım için tasarlanmış olan mimari olarak kartların Nvidia's Quadro serisi bakarak duyarım grafik kartı ile ilgili.
|
| |||
| |||
| Alıntı:
Harika çok teşekkür ederim. Bu ekran kartı seçtim tek nedeni o okumak vardı değerlendirmeleri nedeniyle oldu. Ben akışı için en yüksek bu da video isteyen duyuyorum. Ancak, öğrenmek ve aşk Eğer tüm yollarla benim düşünce değiştirmek gerekir uzaklıktadır öneriyoruz. Ben Nvidia bir sizin bu konuştu halinde kontrol eder. Tekrar teşekkürler. |
|
| |||
| |||
| Alıntı:
Eğer büyük dosyaları çalıştırıyorsanız (ben vardır) sonra E6850 en iyi şey olduğunu kabul edeceğiz. 1066MHz'a (PC 8500) RAM da iyisi ancak özel olduğunu 1066MHz'a ve bu hız koç varsayılan olacaktır onaylamak için bak herhangi bir anakart's işaretlemeyin 800MHz veya 667mhz. RAM için, A go-Veri marka, bazı orada en iyi 1066MHz bellek olarak. Ve fiyat için en iyi gördüm. Ancak dikkate DDR3 yolundaki inç bile değişiklik Bu, DDR3 gitmek yoktur düşünürsek, gecikme sizi öldürecek ve de hala çok çok ne için pahalı ve daha ('s supposed) DDR2 şu anda üzerinde faydalar.
__________________ daha sonra doğum kontrol hapı, sonra i benim bekaret kaybetti durdu şaka ben 2-3 yıl 2 hafta SC oynadı kontrol vay olduğunu duydum. -Kanoakavirus |
|
| |||
| |||
| Pekala, bu ekran kartı ben ne için gidiyorum gibi görünüyor. . . Ben duymadım hiç inanamıyorum. Ben başka bir hahahaha üzerinde oldukça alevleri tarafından kör oldu bil. Peki tamam, işlemci büyük de görünür ve anakartlar üzerinde gidiyordu ve görülüyor ki ASUS P5K-VM LGA 775 Intel G33 uATX Intel Anakart (http://www.newegg.com/Product/Produc...82E16813131187) Büyük benim için çalışmaya devam eder. Ancak ne düşünüyorsun? |
|
| |||
| |||
| Herkes bu Anakartta herhangi bir düşünce var mı? |
|
| |||
| |||
| Asus P5-K? Herhangi bir revizyon. Evet. .Mobo's (şimdiye kadar bu dizi My experience) hiçbir şey mükemmel bir kısa. Çok istikrarlı ve kapatma oluşturmak kolaydır.
__________________ daha sonra doğum kontrol hapı, sonra i benim bekaret kaybetti durdu şaka ben 2-3 yıl 2 hafta SC oynadı kontrol vay olduğunu duydum. -Kanoakavirus |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Bir P5K-E var. Ben ilk defa üreticisi olduğunu ve büyük bir yönetim kurulu ile iş buldum ve hemen hemen hiç problem yaşamadım. Kolayca çok overclocks. Ben onunla mutluyum ki genel.
Ancak herhangi bir deneyimim olmadı birkaç kişi, bu dizi SATA portları ve kablolar ile ilgili bazı sorunlar oldu. Bu kurulların da anakart sensörü ve konumlandırma nedeniyle en fazla sıcak çalıştırın. olan bir sorun, ancak sadece haber yapmak için. Ben temps yakın CPU temps için ben biraz bu konuda, ne zaman I sensör konumlandırma hakkında bilgi bulunamadı ASUS forumlarında kontrol endişeli oldu pano var. Benim Sistemi: Fil
|
|
| |||
| |||
| Danışma ve bilgi çok teşekkür ederiz. Bu harika çocuklar bomba vardır! |
|
| |||
| |||
| tamam, ben baktım yüksek ve düşük 1066 2GB bellek ve iki 1GB fiş sadece paketleri ile geldi. Çünkü ve Vista çalışan için video kartta yazan bir iş alacak gidiyorum gerçekten hafıza fazla 4 GBS istedim. Böylece 2 GB üzerinde çalışan, ancak daha sonra tekrar hep boyscout olmaya çalışın ve daha fazla almak daha gerçekten ihtiyacım sistemi bırakıp. Çünkü hafızasına skimped Ben sadece iyi bir bilgisayar kurmak ve sonra kendimi performansını hile istemiyorum. Any suggestions? |