менше справедливості

Magazine
Go Back   Комп'ютерні Сік > Комп'ютери, комплектуючі > Генеральний обладнання чат

Register

Будівництво моєму комп'ютері

Reply

Різьба Інструменти
Old 30 серпня 2007, 11:58
Член групи

Default Будівництво моєму комп'ютері

Мене звуть Клінтон і я будую свій комп'ютер. Я запускаю свою власну компанію (Jackson Флегг Ent.), І я робити відео-продукції маркетингу. Я думаю, краще сказати, що я починаю мій бізнес. У мене є досвід у цій галузі, однак, моє знання поширюється на програмне забезпечення не апаратного забезпечення. Я збудував комп'ютерах і в минулому, але ні в специфікації, що мені потрібно це. Напевно, я повинен сказати, тільки твердо апаратних Я знайшов це Sapphire ATI Radeon HD2900XT 1GB DDR4 2DVI/VIVO HDCP PCI-Express відеокарт. Крім цього я дійсно в збиток за те, що мені потрібно. Я думав про запуск Arial, Helvetica, без зарубок] Intel Core 2 Quad Q6600 Kentsfield 2.4GHz 2 х 4MB L2 Cache LGA 775 процесор (Роздуми? Як щодо AMD?) І наскільки це звукова карта Sound Blaster X-Fi XtremeMusic. Що стосується motherboad's я зовсім втратив. Я проводив дослідження, але всі критерії їх гра, і я не впевнений, яким чином це виражається в моїй галузі. Я бажаючі мають можливість згасити HD якість продукції, але і більшості моїх речей просто будуть місцеві компанії, що мають мною маніпулювати вже захоплене відео. Я не записати відео собі, я просто редагувати існуючі працює спільно. Дуже гарним прикладом цього є анонсів. У мене немає гігантський бюджет, але я працюю другий роботу, щоб накопичити на комп'ютері. Я не хочу, щоб хтось інший поклав його разом на самом деле, я хочу знати, мій комп'ютер всередині і зовні. Не просто сів на неї і кнопками. Назвемо його божевільним, але я завжди відчувала, що коли ви кладете час і сили на все, що посієш набагато краще нагороду від продукт згасити. Не намагаючись звук ZEN тут, але воно дає вам за рамки відносин тільки з клавіатурою комп'ютера. У всякому разі, будь-яка допомога, яку ви всі можете дати буде прийнята з вдячністю. Якщо хто з вас хотів би зв'язатися зі мною і дати пораду або просто привітатися моя електронна пошта ** ** Вилучений

Спасибі вам всім ще раз і є великий день.
Клінт
Old 30 серпня 2007, 12:46
Донор групи

Добре, якщо основне використання буде редагування відео / виробництва. Тоді вам потрібно багато вільного простору, більше оперативної пам'яті, тим краще, чотирьохядерний процесор основного не дасть вам ніякої користі в той момент, як я не знаю якого-небудь редагування програмного забезпечення, яке використовується в даний час 4 ядрами.

GPU дуже Overkill, навіть для геймерів. Навіть ДО роздільна здатність до 1920x1200 1 Гб ОЗУ смішно.

Якщо їхати на 2900XT, йти за 512mb версії, навіть якщо ваш монітор має вищезгаданої резолюції. Ти не геймер, так що навіть 2900XT (незалежно від того, яка версія) є зайвим. Але це, очевидно, ваш вибір.

Як ви вже не згадується бюджет, в цілому, я б дивилася на цю специфікацію:

Core 2 E6750/E6850.
4GB DDR2 6400 (800MHz) RAM, або ви повинні придбати материнської плати, яка визнає 1066MHz RAM те, що було б краще. Більше пропускної здатності, краще бути відвертим з огляду на Ваші заявив використання.
Я припускаю, що ви потокове відео на можливо більш високій якості так, я б дивилася на 2 або 3 500gb диски. Вартість ГБ в порівнянні з 750GB і 1TB HDD це набагато краще. Якщо ви не тримаєте друкованому вигляді, я б також думати про установку двох HDD's Up On RAID 1 (дзеркало) формат.

Крім того, відносно графічних карт я б дивилася на серії NVIDIA Quadro's карт як архітектура з них є більш орієнтовані на ваш цитований використання.

-Kanoakavirus

Моя система: Zoomy

Процесор (и):
E8400@3.6ghz (400x9) @ 1,15
Материнська плата:
ASUS P5K Premium
ОЗУ:
2GB Dominator 8500
Графічна карта (и):
BFG 8800GT
Звукова карта:
Xfi Extremegamer
Жорсткий диск (и):
3.35TB доб зберігання. 2TB Int зберігання
Оптичний привід (и):
LG GGC H20L
Діло / PSU:
Enermax 720Вт
Охолодження:
AC7
Мережі / Інтернет:
Монітор (и):
245B, 931B (Samsung)
Операційна система (и):
Vista 32P
Old 30 серпня 2007, 12:51
Член групи

Цитата:
Спочатку Написав Alex View Post
Крім того, відносно графічних карт я б дивилася на серії NVIDIA Quadro's карт як архітектура з них є більш орієнтовані на ваш цитований використання.

Awesome Дякую вам так багато. Єдина причина, я вирішив, що відеокарта з відгуків, які я читав. Я бажаючі передачі відео на найвищому що я можу. Однак, я люблю вчитися, і якщо мені потрібно змінити своє мислення потім всіма засобами консультувати геть. Я перевірю в цьому Nvidia одне, що ви говорили. Ще раз спасибі.
Old 30 серпня 2007, 13:00
Донор групи

Цитата:
Спочатку Написав clintondavidn View Post
Awesome Дякую вам так багато. Єдина причина, я вирішив, що відеокарта з відгуків, які я читав. Я бажаючі передачі відео на найвищому що я можу. Однак, я люблю вчитися, і якщо мені потрібно змінити своє мислення потім всіма засобами консультувати геть. Я перевірю в цьому Nvidia одне, що ви говорили. Ще раз спасибі.
У цьому випадку ваші основні моменти уваги будуть ОЗУ і процесором. І в меншій мірі материнської плати.

Якщо ви працюєте у великих файлах (я припускаю, то ви), то E6850 є кращим вибором. 1066MHz (PC 8500) RAM також кращі ставку, але перевірити будь-який материнській платі Spec про те, що ви дивіться, щоб підтвердити це буде за замовчуванням ця швидкість ОЗУ до 1066 МГц, а не 800 МГц або 667 МГц.

Для RAM, йти за-даних ваших брендів, деякі з кращих 1066MHz RAM там. І найкраще, що я бачив за ціною. Це може змінитися, хоча розглядають DDR3 знаходиться на шляху дюйма

Щодо цього, не ходіть на DDR3, затримка вб'ю тебе, і це теж ще дуже і дуже дорогий за те, що він є і він (приблизно) в даний час переваги над DDR2.

-Kanoakavirus
Old 30 серпня 2007, 14:26
Член групи

Гаразд, це відеокарта виглядає як те, що я йду за. . . Не можу повірити, я не чув про нього. Guess I був засліплений досить полум'я на другий Hahahaha. Такий порядок, процесор виглядає занадто великий, і я йшов над платами і, здавалося б, що ASUS P5K-VM LGA 775 Intel G33 uATX Материнська плата Intel (http://www.newegg.com/Product/Produc...82E16813131187) Коли буде працювати більше для мене. Однак те, що ви думаєте?
Old 5 вересня 2007, 07:00
Член групи

Кого-небудь є думки з цієї материнської плати?
Old 5 вересня 2007, 07:06
Донор групи

Asus P5-K? Будь-який перегляд. Yup. .

Мій досвід ця серія плат's (поки) нічого не доходячи з Superb. Дуже стабільний і легко побудувати Off.

-Kanoakavirus
Old 5 вересня 2007, 07:39
Донор групи

У мене P5K-E. Я був першим будівельником час і знайти для себе велику раду для роботи, і практично без проблем. Він розганяє теж дуже просто. загальна я можу сказати, що я щасливий з нею.

Кілька людей були деякі проблеми з цієї серії пов'язані SATA порти і кабелі, хоча я не відчував. Ці плати також запустити гаряче, ніж у більшості з-за розташування датчика материнської плати. його не проблема, але тільки ви дізнаєтеся. Коли я отримав рада Temps були близькі до процесора Temps тому я трохи хвилювався з цього приводу, коли я перевірив на ASUS форумах я дізналася про датчиком позиціонування.

Моя система: Слон

Процесор (и):
Intel Core 2 Quad Q6600
Материнська плата:
Asus P5K-E/Wi-fi
ОЗУ:
2GB Corsair XMS
Графічна карта (и):
ASUS EN8600GT Silent
Звукова карта:
Жорсткий диск (и):
Samsung HD501
Оптичний привід (и):
Asus DRW-1814BLT
Діло / PSU:
Antec P180/Corsair HX620
Охолодження:
Thermalright Ultra-120 Extreme
Мережі / Інтернет:
Монітор (и):
Dell 2005FPW 20 дюйми
Операційна система (и):
Windows Vista Home Premium
Old 5 вересня 2007, 08:13
Член групи

Велике спасибі за поради та інформацію. Це Awesome ви, хлопці, бомба!
Old 5 вересня 2007, 10:40
Член групи

Гаразд, так що я подивився високого та низького за 1066 2GB пам'яті і прийшли тільки пакети з двох чіпів 1gb. Я дійсно хотів більше, ніж 4 GBS пам'яті, тому що я збираюся бути встановлена Vista і відеокарти займе концерту він говорить. Так що б залишити мою систему для запуску на 2 Гб, але знову ж таки я завжди намагаюся бути boyscout і отримати більше, ніж мені дійсно потрібно. Я просто не хочу, щоб побудувати Nice комп'ютер, а потім обдурити себе на продуктивність, тому що я skimped на пам'ять. Будь-які пропозиції?
Reply

Register
Різьба Інструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Комп'ютер соку.