![]() |
|
|||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
|
|
Різьба Інструменти |
|
|
|||
|
|||
|
Мене звуть Клінтон і я будую свій комп'ютер. Я запускаю свою власну компанію (Jackson Флегг Ent.), І я робити відео-продукції маркетингу. Я думаю, краще сказати, що я починаю мій бізнес. У мене є досвід у цій галузі, однак, моє знання поширюється на програмне забезпечення не апаратного забезпечення. Я збудував комп'ютерах і в минулому, але ні в специфікації, що мені потрібно це. Напевно, я повинен сказати, тільки твердо апаратних Я знайшов це Sapphire ATI Radeon HD2900XT 1GB DDR4 2DVI/VIVO HDCP PCI-Express відеокарт. Крім цього я дійсно в збиток за те, що мені потрібно. Я думав про запуск Arial, Helvetica, без зарубок] Intel Core 2 Quad Q6600 Kentsfield 2.4GHz 2 х 4MB L2 Cache LGA 775 процесор (Роздуми? Як щодо AMD?) І наскільки це звукова карта Sound Blaster X-Fi XtremeMusic. Що стосується motherboad's я зовсім втратив. Я проводив дослідження, але всі критерії їх гра, і я не впевнений, яким чином це виражається в моїй галузі. Я бажаючі мають можливість згасити HD якість продукції, але і більшості моїх речей просто будуть місцеві компанії, що мають мною маніпулювати вже захоплене відео. Я не записати відео собі, я просто редагувати існуючі працює спільно. Дуже гарним прикладом цього є анонсів. У мене немає гігантський бюджет, але я працюю другий роботу, щоб накопичити на комп'ютері. Я не хочу, щоб хтось інший поклав його разом на самом деле, я хочу знати, мій комп'ютер всередині і зовні. Не просто сів на неї і кнопками. Назвемо його божевільним, але я завжди відчувала, що коли ви кладете час і сили на все, що посієш набагато краще нагороду від продукт згасити. Не намагаючись звук ZEN тут, але воно дає вам за рамки відносин тільки з клавіатурою комп'ютера. У всякому разі, будь-яка допомога, яку ви всі можете дати буде прийнята з вдячністю. Якщо хто з вас хотів би зв'язатися зі мною і дати пораду або просто привітатися моя електронна пошта ** ** Вилучений
Спасибі вам всім ще раз і є великий день. Клінт |
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Добре, якщо основне використання буде редагування відео / виробництва. Тоді вам потрібно багато вільного простору, більше оперативної пам'яті, тим краще, чотирьохядерний процесор основного не дасть вам ніякої користі в той момент, як я не знаю якого-небудь редагування програмного забезпечення, яке використовується в даний час 4 ядрами.
GPU дуже Overkill, навіть для геймерів. Навіть ДО роздільна здатність до 1920x1200 1 Гб ОЗУ смішно. Якщо їхати на 2900XT, йти за 512mb версії, навіть якщо ваш монітор має вищезгаданої резолюції. Ти не геймер, так що навіть 2900XT (незалежно від того, яка версія) є зайвим. Але це, очевидно, ваш вибір. Як ви вже не згадується бюджет, в цілому, я б дивилася на цю специфікацію: Core 2 E6750/E6850. 4GB DDR2 6400 (800MHz) RAM, або ви повинні придбати материнської плати, яка визнає 1066MHz RAM те, що було б краще. Більше пропускної здатності, краще бути відвертим з огляду на Ваші заявив використання. Я припускаю, що ви потокове відео на можливо більш високій якості так, я б дивилася на 2 або 3 500gb диски. Вартість ГБ в порівнянні з 750GB і 1TB HDD це набагато краще. Якщо ви не тримаєте друкованому вигляді, я б також думати про установку двох HDD's Up On RAID 1 (дзеркало) формат. Крім того, відносно графічних карт я б дивилася на серії NVIDIA Quadro's карт як архітектура з них є більш орієнтовані на ваш цитований використання.
|
|
|
|||
|
|||
|
Цитата:
Awesome Дякую вам так багато. Єдина причина, я вирішив, що відеокарта з відгуків, які я читав. Я бажаючі передачі відео на найвищому що я можу. Однак, я люблю вчитися, і якщо мені потрібно змінити своє мислення потім всіма засобами консультувати геть. Я перевірю в цьому Nvidia одне, що ви говорили. Ще раз спасибі. |
|
|
|||
|
|||
|
Цитата:
Якщо ви працюєте у великих файлах (я припускаю, то ви), то E6850 є кращим вибором. 1066MHz (PC 8500) RAM також кращі ставку, але перевірити будь-який материнській платі Spec про те, що ви дивіться, щоб підтвердити це буде за замовчуванням ця швидкість ОЗУ до 1066 МГц, а не 800 МГц або 667 МГц. Для RAM, йти за-даних ваших брендів, деякі з кращих 1066MHz RAM там. І найкраще, що я бачив за ціною. Це може змінитися, хоча розглядають DDR3 знаходиться на шляху дюйма Щодо цього, не ходіть на DDR3, затримка вб'ю тебе, і це теж ще дуже і дуже дорогий за те, що він є і він (приблизно) в даний час переваги над DDR2.
|
|||
|
|||
|
Гаразд, це відеокарта виглядає як те, що я йду за. . . Не можу повірити, я не чув про нього. Guess I був засліплений досить полум'я на другий Hahahaha. Такий порядок, процесор виглядає занадто великий, і я йшов над платами і, здавалося б, що ASUS P5K-VM LGA 775 Intel G33 uATX Материнська плата Intel (http://www.newegg.com/Product/Produc...82E16813131187) Коли буде працювати більше для мене. Однак те, що ви думаєте?
|
|
|
|||
|
|||
|
Кого-небудь є думки з цієї материнської плати?
|
|
|
|||
|
|||
|
Asus P5-K? Будь-який перегляд. Yup.
.Мій досвід ця серія плат's (поки) нічого не доходячи з Superb. Дуже стабільний і легко побудувати Off.
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
У мене P5K-E. Я був першим будівельником час і знайти для себе велику раду для роботи, і практично без проблем. Він розганяє теж дуже просто. загальна я можу сказати, що я щасливий з нею.
Кілька людей були деякі проблеми з цієї серії пов'язані SATA порти і кабелі, хоча я не відчував. Ці плати також запустити гаряче, ніж у більшості з-за розташування датчика материнської плати. його не проблема, але тільки ви дізнаєтеся. Коли я отримав рада Temps були близькі до процесора Temps тому я трохи хвилювався з цього приводу, коли я перевірив на ASUS форумах я дізналася про датчиком позиціонування. Моя система: Слон
|
|
|
|||
|
|||
|
Велике спасибі за поради та інформацію. Це Awesome ви, хлопці, бомба!
|
|
|
|||
|
|||
|
Гаразд, так що я подивився високого та низького за 1066 2GB пам'яті і прийшли тільки пакети з двох чіпів 1gb. Я дійсно хотів більше, ніж 4 GBS пам'яті, тому що я збираюся бути встановлена Vista і відеокарти займе концерту він говорить. Так що б залишити мою систему для запуску на 2 Гб, але знову ж таки я завжди намагаюся бути boyscout і отримати більше, ніж мені дійсно потрібно. Я просто не хочу, щоб побудувати Nice комп'ютер, а потім обдурити себе на продуктивність, тому що я skimped на пам'ять. Будь-які пропозиції?
|