μικρότερο μετοχοποίηση

Magazine
Go Back   Computer Juice > Εξοπλισμός Υπολογιστών > Γενική Συζήτηση Hardware

Register

Η οικοδόμηση μιας νέας εξέδρας-opinons ανάγκη μου για την επιλογή των τμημάτων

Reply

Εργαλεία Θέματος
Old 11 Ιουν 2008, 18:03
Ομάδα Δωρητών

Default Η οικοδόμηση μιας νέας εξέδρας-opinons ανάγκη μου για την επιλογή των τμημάτων

Λοιπόν, νομίζω ότι είναι ώρα να δημιουργήσω μια νέα διάταξη δοκιμής. εδώ είναι τα πράγματα σκεφτόμουν εμφάνισης.

https: / / secure.newegg.com / Wishlist / P...shListTitle = μου

και αυτό heatsynk (σημείωση-τα 120 χιλιοστά του ανεμιστήρα στον κατάλογο του παραπάνω σύνδεσμο θα αντικαταστήσει εκείνο που συμβαίνει εδώ)

http://www.pcuniverse.com/Thermaltak..._source=google

ναι, τι κάνουν όλοι σας φαίνεται;

Το σύστημά μου: Κορυφή Secrit

Processor (s):
Core 2 Duo E8500 OC @ 4GHz
Motherboard:
GIGABYTE GA-EP45-UD3P (P45)
Μνήμες:
mushkin 4GB DDR2 1066MHz
Κάρτα γραφικών (ες):
GTX280
Κάρτα Ήχου:
επί του σκάφους (για σήμερα)
Hard Drive (s):
WD WD6401AALS 640GB
Optical Drive (s):
Κάντε κλικ πάνω στον σύνδεσμο για περισσότερες υπογραφή
Υπόθεση / PSU:
CORSAIR CMPSU-750TX (750 WATT)
Ψύξη:
XIGMATEK HDT-S1283 120 χιλιοστά τουφέκι
Network / Internet:
DSL μέσο
Monitor (ες):
30 ιντσών 2650x1600 (σύντομα ούτως ή άλλως)
Operating System (s):
XP Home
Old 11 Ιουν 2008, 18:26
Ομάδα Δωρητών

Default Η οικοδόμηση μιας νέας εξέδρας-opinons ανάγκη μου για την επιλογή των τμημάτων

1: Αν πρόκειται για μια μητρική πλακέτα Nvidia βάση, ίσως να θέλετε να πάρετε ένα άλλο heatsink για το Northbridge chip όπως τείνει να λάβετε αρκετά ζεστό. Θα αντικατασταθεί το υλικό αλουμινίου heatsink για mobo μου με μια σωστή χαλκού ένα (δεν χρειάζεται ανεμιστήρας) και υπήρχε μια τεράστια βελτίωση.

2: Α 150GB 10.000 rpm 1.5Gbps σκληρούς δίσκους σε συνδυασμό με 640GB 7200 rpm 3.0Gbps ένα ... I don'r uderstand την επιλογή πραγματικά. Τι πας να θέσει σε 150GB σκληρό δίσκο σας; Προσωπικά (και τονίζω ότι αυτή είναι μια προσωπική επιλογή) θα ήθελα για μια 36GB RAPTOR σε 10000 στροφές ανά λεπτό, με ταχύτητα μεταφοράς 3.0Gbps και αποκτήστε ένα μεγαλύτερο δεύτερο σκληρό δίσκο.

Άλλοι, λοιπόν, ότι, πολύ καλή επιλογή του πακέτου. Έχετε προφανώς σπουδαστικής Carbon υλικό του καταλόγου.

Cheers:
Chris

Το σύστημά μου: Willy Wonka της Πολυεδρικές Εργοστάσιο

Processor (s):
Core 2 Duo E8500 2x3.16Ghz 1333GHz
Motherboard:
Gigabyte GA-EP35 DS3R Socket 775
Μνήμες:
4GB Micron PC-6400 (800MHz)
Κάρτα γραφικών (ες):
XFX 8600GT 256MB DDR3 540Mhz
Κάρτα Ήχου:
Εποχούμενες 7,1 Ήχος
Hard Drive (s):
Samsung 400GB / 36GB RAPTOR (x2)
Optical Drive (s):
Optiarc AD-7200D 20x DVD-RW (x2)
Υπόθεση / PSU:
Cosmos RC-1000 / Αρκτική 600W PSU
Ψύξη:
Zalman CNPS9700 / Noctura NC-U6
Network / Internet:
Εποχούμενες
Monitor (ες):
Samsung 2232BW 22 "(x2)
Operating System (s):
Win-XP (SP2)
Old 11 Ιουν 2008, 18:37
Ομάδα Δωρητών

Ποτέ δεν διάβαζε ο κατάλογος XD δεν γνώριζε ότι υπήρχαν μέχρι να μου το είπε. γελάω δυνατά. αλλά σχεδιάζει να κάνει χρήση των 10.000 rpm για τις βασικές μου δίσκο όπου μου θα είναι για OS. 640GB μου και για τα παιχνίδια μου. η ιδέα είναι για τους 10.000 rpm μία για την εκκίνηση μέχρι τον υπολογιστή μου σούπερ γρήγορο, καθώς και το λογισμικό που θα χρησιμοποιήσω μια παρτίδα, και τα 640GB να τηρεί όλα μου τα παιχνίδια, επειδή καταλαμβάνουν τόσο πολύ χώρο. κάθε σκληρό δίσκο έχει ένα συγκεκριμένο λόγο σε αυτές. Όπως εξήγησα. : P και τι θερμότητα synk σας προτείνουμε για τη βόρεια γέφυρα;
Old 11 Ιουν 2008, 18:45
Ομάδα Δωρητών

Έχω μια Noctura NC-U6 (http://www.specialtech.co.uk/spshop/...cat=608&page=1) Αλλά μάλλον κάτι με πλάκα χαλκού tne heatpipes θα κάνει το κόλπο. Όπως είπα, πρέπει να είναι ο χαλκός και το κάνει θερμότητα διαχέεται πολύ πιο αποτελεσματικά από αλουμίνιο.

Cheers:
Chris
Old 11 Ιουν 2008, 22:54
Ομάδα Δωρητών

Μια ταχύτερη, καλύτερη, υψηλότερης χωρητικότητας και φθηνότερη επιλογή για το λειτουργικό σύστημα οδήγησης θα είναι η Samsung F1 750GB. Πιο γρήγορα από το ένα στο RAPTOR X επιδιώξει και συνεχείς.

-Kanoakavirus

Το σύστημά μου: Zoomy

Processor (s):
E8400@3.6ghz (400x9) @ 1.15v
Motherboard:
Asus P5K Premium
Μνήμες:
2GB Dominator 8500
Κάρτα γραφικών (ες):
BFG 8800GT
Κάρτα Ήχου:
Xfi Extremegamer
Hard Drive (s):
Ext 3.35TB αποθήκευσης. 2TB int αποθήκευσης
Optical Drive (s):
LG GGC H20L
Υπόθεση / PSU:
Enermax 720w
Ψύξη:
AC7
Network / Internet:
Monitor (ες):
245B, 931B (Samsung)
Operating System (s):
Vista 32P
Old 11 Ιουν 2008, 23:52
Ομάδα Δωρητών

ή θα μπορούσατε να πάτε για τη νέα velociraptor η οποία είναι ταχύτερη από ό, τι στα σημεία αναφοράς που έχω δει από οποιαδήποτε άλλη μονάδα δίσκου SATA. αλλά μάλλον το κόστος είναι σχεδόν διπλάσιο από το RAPTOR X

Το σύστημά μου: Πρώτο OC

Processor (s):
Intel E2180@2.85
Motherboard:
Gigabyte GA-σ. 35-DS3L
Μνήμες:
2x1GB OCZ PC2-9200 θεριστική CL5
Κάρτα γραφικών (ες):
Gainward ATI 3850
Κάρτα Ήχου:
επί του σκάφους
Hard Drive (s):
7200,7 Seagate Barracuda 120GB
Optical Drive (s):
HITACHI DVD-ROM GD-2500
Υπόθεση / PSU:
Corsair VX450
Ψύξη:
AC freezer7 Pro, 2x80mm, 1x90mm, 1x120mm
Network / Internet:
επί του πλοίου / δήθεν 10Meg παρθένο καλώδιο
Monitor (ες):
ViewSonic Vx922? ViewSonic VE702m
Operating System (s):
XP Home
Old 11 Ιουν 2008, 23:57
Ομάδα Δωρητών

Ναι, αυτό που είπε Αλεξ.

Η Τιτανίου ανεξάρτητα πράγμα είναι λίγο υπερτιμημένα. Άκουσα καλό (πιστεύω ότι ήταν) της Asus κάρτες ήχου; Υπάρχει ανταγωνισμός με κάποιες κάρτες που μπορούν να μιμηθούν EAX εξίσου καλά σε λογισμικό, έχουν καλύτερη οδηγών, και γενικά δεν είναι τόσο bloaty όπως της Creative.

Δεν ξέρω πολλά για heatsinks, αλλά αυτό που έχω ακούσει είναι αν δεν είναι ένα Tuniq ή AF7, δεν ενοχλεί. Μπορεί να είναι μια σπατάλη χρημάτων.

780is πάρετε πραγματικά καυτό γύρω από το Northbridge. Το chipset που δεν είναι ακόμη ώριμη .. μπορεί να θέλετε να πάρετε μια 750i με διπλή x16 λωρίδες. Αν ξέρετε τι κάνετε, δεν θα πρέπει να είναι ένα πρόβλημα, βεβαιωθείτε ότι έχετε για να κολλήσει όλα τα σχετικά ενημερωμένες εκδόσεις προγραμμάτων οδήγησης σε ένα CD, καθώς και το πιο πρόσφατο BIOS σε ένα flash drive, πριν να κάνετε τίποτα.

Γιατί 4x1gb; Αν πρόκειται να αναβαθμίσει ποτέ, θα πρέπει να πετάξει το παλιό σας ενότητες. Πιάσε 2x2gb έτσι ώστε να μπορεί να θέσει σε δύο ακόμη αργότερα.

Α, και σχετικά με τη λίστα μου: Με έκπληξη διαπιστώνω ότι σχεδόν όλη μου συνέστησε οικοδόμηση είχε αντιγραφεί από Wired τον περασμένο μήνα σε μια στήλη που είχαν σχετικά με την οικοδόμηση ενός gaming PC. Μεγάλη μυαλό θεωρώ εξίσου, ε;
"Αγαπούσα τον P182 τόσο πολύ που, όταν η γυναίκα μου και το σύστημα είχε όλα τα θορυβώδη και τα οποία είναι απαραίτητα όλα τα είδη καθαρισμού, έχω αγοράσει το ένα. Έπειτα, όταν ήθελα μια γάτα, εγώ αγόρασα ένα P182. Το P182 δεν είναι από μόνη της μια γάτα, αλλά εξακολουθεί να είναι μια εξαιρετική αγορά. "

Το σύστημά μου: 日夏子

Processor (s):
Core 2 Duo E6400 2.13 -> 3.01ghz
Motherboard:
MSI P6N SLI Platinum LGA 775
Μνήμες:
2GB Patriot Extreme Performance
Κάρτα γραφικών (ες):
PNY 8800GTS 320MB
Κάρτα Ήχου:
Sound Blaster Xtremegamer 7,1
Hard Drive (s):
80GB + 500GB
Optical Drive (s):
2x SATA
Υπόθεση / PSU:
Antec 900 + 620W Aerocool zeroDBA
Ψύξη:
4x-120 χιλιοστά Yate Loon + 200 χιλιοστών κορυφή
Network / Internet:
Qwest
Monitor (ες):
Dell 22 "S2209W (1920x1080)
Operating System (s):
Windows XP + 7
Old 12 Ιουν 2008, 06:37
Ομάδα Δωρητών

Μπορώ να έχω μια σύνδεση με το άλλο σκληρό δίσκο σας παιδιά, μου έλεγαν περίπου; Και αυτό είναι κάτι περισσότερο από έναν προϋπολογισμό κατασκευής, αλλά αν υπάρχουν i επιδόσεις των sticks RAM εκεί για περίπου την ίδια τιμή που είναι 2GB τότε θα ήμουν ευτυχής να χρησιμοποιήστε τη. ο λόγος που θέλω την κάρτα ήχου i παλούκι ήταν έτσι θα μπορούσε να έχει την κανονική PCI χρονοθυρίδες για άλλα πράγματα, όπως μου την ασύρματη NIC και τέτοια. Είχα κολλήσει μάλλον με την 780i μητρική πλακέτα. όσο καιρό υπάρχει ένας τρόπος για να ψυχθεί σε εύλογο χρόνο, δουλεύει για μένα.

Edit-τι γίνεται με αυτό το cooler για το chip set;
http://www.newegg.com/Product/Produc...82E16835116018

Στην πραγματικότητα, είμαι χρησιμοποιώντας ότι μία στιγμή για την σημερινή μου εξέδρας. Θεωρείτε ότι θα θεραπεύω την ψύξη κρίση;
Old 12 Ιουν 2008, 09:43
Ομάδα Δωρητών

και αν είναι περισσότερα του ενός προϋπολογισμού οικοδομήσουμε probbaly σας δεν θα θέλει το velociraptor, όπως είναι ένα performace οδήγησης αλλά εδώ είναι μια βρετανική σύνδεση και θα έχει προχωρήσει στην εξεύρεση σύνδεση σε μια αμερικανική ιστοσελίδα για εσάς. Και όσο για το momory, θα έχουν καλύτερη απόδοση με 2 * 2GB rarther από 4 * 1GB με ίδιο memory sticks.

EDIT: Σύνδεσμος για newegg
Old 19η Ιουν. 2008, 16:22
Ομάδα Δωρητών

Νομίζετε ότι οι Dual slot GPU θα πάρει τον δρόμο προς την κάρτα ήχου; cuz πιστεύω ότι θα μπορούσε να αποτελέσει πρόβλημα, εάν το κάνει. Θα ήθελα πραγματικά τη διπλή σχισμή για καλύτερη ψύξη, cuz αφήνει αντιμετωπίσει. 2 από αυτές τις κάρτες θα κάνει λίγη ζέστη.
Reply

Register

Σελιδοδείκτες

Παρόμοια νήματα
Νήμα Thread Starter Φόρουμ Απαντήσεις Τελευταίο μήνυμα
Νέα τμήματα για Basic PC katana Γενική Συζήτηση Hardware 11 18 Ιουν 2009 02:49
MS Access 2003 Hide / Μάρκα αόρατο επιλογή Arvind Kushwaha Office Suites & Εφαρμογές 0 4η Ιουν 2009 14:35
Χρειάζεστε βοήθεια με την απόκτηση τμημάτων για pc Gnucastle Γενική Συζήτηση Hardware 2 31 Μαΐου 2009 02:48
Οι συμβουλές που απαιτούνται για την κάρτα γραφικών επιλογή patman1987 Κάρτες Γραφικών & Monitors 6 28 Δεκ. 2007 22:05
Κάρτα γραφικών επιλογή Razer Κάρτες Γραφικών & Monitors 5 20 Δεκ. 2007 12:29
Εργαλεία Θέματος

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Juice.