manji kapital -

Magazine
Go Back   Computer soka > Computer Hardware > General Hardware Chat

Register

Izgradnja novih katarka-trebate opinons na moj izbor dijelova

Reply

Thread Tools
Old 11. lipnja 2008, 18:03
Donatorska Grupa

Default Izgradnja novih katarka-trebate opinons na moj izbor dijelova

Pa, mislim da svoje vrijeme i izgraditi novu snast. Ovdje su stvari sam mislio dobivanja.

https: / / secure.newegg.com / želja / P...shListTitle = moja

i ovaj heatsynk (napomena-u, 120mm ventilator na listi na link iznad će zamijeniti jedan na ovdje)

http://www.pcuniverse.com/Thermaltak..._source=google

tako, sve što vam se čini?

My System: Top Secrit

Procesor (i):
Core 2 Duo E8500 OC @ 4GHz
Matične ploče:
Gigabajt GA-EP45-UD3P (P45)
RAM memorija:
mushkin 4GB DDR2 1066MHz
Grafička kartica (e):
GTX280
Sound Card:
onboard (za sada)
Tvrdi disk (i):
WD6401AALS WD 640GB
Optički pogon (e):
Kliknite na link u potpis za više
Case / PSU:
Gusar CMPSU-750TX (750 W)
Hlađenje:
XIGMATEK HDT-S1283 120mm Rifle
Network / Internet:
DSL medij
Monitor (e):
30 inch 2650x1600 (uskoro anyway)
Operacijski sustav (e):
XP Home
Old 11. lipnja 2008, 18:26
Donatorska Grupa

1: Ako idete za Nvidia temelji matična ploča, možda biste željeli dobiti drugu heatsink za northbridge čipa jer tendira da se prilično vruća. Sam zamijenio zaliha aluminija heatsink na moj mobo s pravom bakra jedan (nema ventilator potreban) i tamo je ogroman napredak.

2: A 150GB 10000 rpm 1.5Gbps harddrive kombinaciji sa 640GB 7200 rpm 3.0Gbps jedno ... Ja don'r uderstand izbor stvarno. Što ćete staviti na vaš 150GB hard disk? Osobno (i sam naglasiti da je to osobni izbor) Htio za za Raptor 36GB na 10000 okretaja u minuti sa 3.0Gbps Prijenos stope i dobiti veći drugi hard disk.

Ostali onda da, jako dobar izbor kit. Vi ste očito je studirao Carbon's preporučeni hardver liste.

Cheers:
Chris

My System: Willy Wonka's poligona Factory

Procesor (i):
Core 2 Duo E8500 2x3.16Ghz 1333GHz
Matične ploče:
Gigabajt GA-EP35 DS3R Socket 775
RAM memorija:
4GB Micron PC-6400 (800Mhz)
Grafička kartica (e):
XFX 8600GT 256MB DDR3 540Mhz
Sound Card:
Onboard Sound 7,1
Tvrdi disk (i):
Samsung 400GB / 36GB Raptor (x2)
Optički pogon (e):
Optiarc AD-7200D 20x DVD-RW (x2)
Case / PSU:
Cosmos RC-1000 / Arctic 600W PSU
Hlađenje:
Zalman CNPS9700 / Noctura NC-U6
Network / Internet:
Onboard
Monitor (e):
Samsung 2232BW 22 "(x2)
Operacijski sustav (e):
Win-XP (SP2)
Old 11. lipnja 2008, 18:37
Donatorska Grupa

nikada nisam pročitao njegovu popisu XD nisu znali da je postojala sve dok se ne javi mi. lol. ali ja namjeravate koristiti 10.000 rpm za moj glavni pogon gdje je moj OS će biti dalje. i moj 640GB za moje igre. Ideja je za 10.000 rpm jedan čizma gore moj računalo super brz kao i sam program će koristiti puno, a 640GB držati sve moje igre jer zauzimaju puno prostora. svaki hard disk ima specifičan razlog za njih. kao što sam objasnio. : P i šta vrućina synk da li preporučiti za north bridge?
Old 11. lipnja 2008, 18:45
Donatorska Grupa

Imam Noctura NC-U6 (http://www.specialtech.co.uk/spshop/...cat=608&page=1), Ali mislim ništa s bakrene ploče tne heatpipes će učiniti trik. Kao što sam rekao, to treba da se bakar i on ne rasipati toplotu puno učinkovitije od aluminija.

Cheers:
Chris
Old 11. lipnja 2008, 22:54
Donatorska Grupa

Brži, bolji, višeg kapaciteta i jeftiniji izbor za os pogona bio bi Samsung F1 750gb. Brže od Raptor X at tražite i kontinuirano.

-Kanoakavirus

My System: Zoomy

Procesor (i):
E8400@3.6ghz (400x9) @ 1.15v
Matične ploče:
Asus P5K Premium
RAM memorija:
2GB Dominator 8500
Grafička kartica (e):
BFG 8800GT
Sound Card:
Xfi Extremegamer
Tvrdi disk (i):
3.35TB ext čuvanja. 2TB int skladištenje
Optički pogon (e):
LG GGC H20L
Case / PSU:
Enermax 720w
Hlađenje:
AC7
Network / Internet:
Monitor (e):
245B, 931B (Samsung)
Operacijski sustav (e):
Vista 32P
Old 11. lipnja 2008, 23:52
Donatorska Grupa

ili bi mogla ići za novu velociraptor što je brže u repere nego vidio sam od bilo koje druge SATA pogona. ali to vjerojatno košta oko vaš bračni Raptor X

My System: Prvo OC

Procesor (i):
Intel E2180@2.85
Matične ploče:
Gigabajt GA-P35-DS3L
RAM memorija:
2x1GB OCZ PC2-9200 žetelac CL5
Grafička kartica (e):
Gainward ATI 3850
Sound Card:
na brodu
Tvrdi disk (i):
7200,7 SEAGATE BARRACUDA 120GB
Optički pogon (e):
Hitachi DVD-ROM GD-2500
Case / PSU:
Gusar VX450
Hlađenje:
AC Pro freezer7, 2x80mm, 1x90mm, 1x120mm
Network / Internet:
na brodu / navodno 10Meg djevičansko kabel
Monitor (e):
Viewsonic Vx922; Viewsonic VE702m
Operacijski sustav (e):
XP Home
Old 11. lipnja 2008, 23:57
Donatorska Grupa

Da, što, rekao je Alex.

The Titan obzira što je malo overpriced. Čuo sam dobra stvar oko (mislim da je) Asus's zvučne kartice? Tu je bilo nekih konkurenciju s karticama koje se mogu natjecati EAX baš kao iu softveru, imaju bolje drivere, i općenito nisu bloaty kao Kreativni's.

Ne znam mnogo o heatsinks, ali ono što sam čuo je ako to nije Tuniq ili AF7, ne gnjaviti. Svibanj biti rasipanje novca.

780is dobiti stvarno vruće oko northbridge. The chipset koji nije još zrela .. ti svibanj ištanje da biste dobili 750i sa dual x16 traka. Ako znate ono što radiš, ne bi trebao biti problem, samo pobrinite se da budu sve relevantne ažuriranja za upravljačke programe na CD-u, kao i najnoviji BIOS na bljesak voziti prije nego ništa učiniti.

Zašto 4x1gb? Ako tvoj 'idući u ikada nadogradnju, morate izbaciti svoj stari moduli. Grab 2x2gb, tako da možete staviti u još dva kasnije.

Oh, i oko moje liste: Bio sam iznenađen na umu da gotovo čitav preporuča sagraditi kopiran po Wired posljednjem mjesecu u stupcu su o izgradnji gaming PC. Velike umove mislim podjednako, eh?
"Ja ljubio P182 toliko da, kada je moja supruga je sustav bio glasan i sve potrebne sve vrste čišćenja, kupila sam joj jedan. Zatim, kada sam htjela mačku sam kupio P182. The P182 nije mačka po sebi, ali to je još uvijek odličan kupiti. "

My System: 日夏子

Procesor (i):
Core 2 Duo E6400 2,13 -> 3.01ghz
Matične ploče:
MSI P6N SLI Platinum LGA 775
RAM memorija:
2GB Patriot Extreme Performance
Grafička kartica (e):
PNY 8800GTS 320MB
Sound Card:
Sound Blaster Xtremegamer 7,1
Tvrdi disk (i):
80GB + 500GB
Optički pogon (e):
2x SATA
Case / PSU:
Antec 900 + 620W Aerocool zeroDBA
Hlađenje:
4x-120mm Yate šunjalo + 200mm top
Network / Internet:
Qwest
Monitor (e):
Dell 22 "S2209W (1920x1080)
Operacijski sustav (e):
Windows XP + 7
Old 12. lipnja 2008, 06:37
Donatorska Grupa

Mogu li dobiti link za ostale tvrdog diska na kojem su momci telling me about? A ovo je više od proračunom graditi, ali ako postoje i izvedbe štapići RAM vani oko iste cijene koje su 2GB onda ja bi bila sretna da je, umjesto da koristi. razlog Želim zvučne kartice i kolac je tako da sam mogao imati normalan PCI utora za druge stvari poput moj bežični NIC i takvih. Radije bih stick sa 780i matične ploče. kao čeznuti kao ima je put to cool to razumno temps, Internet utvrde za mene.

Edit-šta o ovom hladnjaci za chip set?
http://www.newegg.com/Product/Produc...82E16835116018

u stvari, ja sam koristeći da jedan odmah na moje trenutne snast. vi mislite da će zagladiti rashladnih krize?
Old 12. lipnja 2008, 09:43
Donatorska Grupa

dobro ako je više od proračunom graditi vam neće probbaly želite velociraptor, kao što je to, ali performace pogon ovdje je link british a ja ću se ići na pronalaženju vezu na US stranice za vas. I kao za momory, od vas će imati bolju izvedbu sa 2 * 2GB rarther od 4 * 1GB s istom memoriju palicama.

EDIT: Link na newegg
Old 19. lipnja 2008, 16:22
Donatorska Grupa

Da li mislite da je utor Dual GPU će se na način kako je zvučna kartica? cuz mislim da bi mogao biti problem ako se radi. JA stvarno žele dual slot za bolje hlađenje, cuz Vam omogućava izdržati. 2 od ovih kartica, učinit će malo topline.
Reply

Register

Bookmarks

Slične teme
Nit Temu Započeo Forum Odgovori Zadnji Post
Novi Dijelovi za PC Basic Katana General Hardware Chat 11 18. lipnja 2009 02:49
MS Access 2003 Hide / Make nevidljiva izbor Arvind Kushwaha Office & Applications 0 4. lipnja 2009 14:35
Trebate li pomoć s uzimajući dijelove za pc Gnucastle General Hardware Chat 2 31. svibanj 2009 02:48
Savjeti potrebne za izbor grafičke kartice patman1987 Graphics Cards & Monitors 6 28. prosinac 2007 22:05
Grafičkom karticom izbor Razer Graphics Cards & Monitors 5 20. prosinac 2007 12:29
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer soka.