mažiau kapitalo

Magazine
Go Back   Kompiuterių sultys > Kompiuterinė įranga > General Hardware Chat

Register

Statyba naujas Ekipuotė reikia opinons mano pasirinkimas dalys

Reply

Temos įrankiai
Old Birželis 11, 2008, 18:03
Donorų grupės

Default Statyba naujas Ekipuotė reikia opinons mano pasirinkimas dalys

Na, manau, savo laiku aš statyti naują platformą. Štai ką aš galvojau gauti.

https: / / secure.newegg.com / wishlist / P...shListTitle = Mano

ir tai heatsynk (Pastaba-120mm FAN dėl aukščiau esančią nuorodą, sąrašas bus pakeisti į vieną čia)

http://www.pcuniverse.com/Thermaltak..._source=google

Taigi, ką jūs visi manote?

Mano sistema: Top Secrit

Procesorius (-iai):
Core 2 Duo E8500 OC @ 4GHz
Pagrindinė plokštė:
GIGABYTE GA-EP45-UD3P (P45)
RAM atmintis:
mushkin 4GB DDR2 1066MHz
Graphics Card (-ai):
GTX280
Garso plokštė:
laive (dabar)
Kietasis diskas (-ai):
WD6401AALS WD 640GB
Optical Drive (s):
Paspauskite nuorodą parašo daugiau
Case / PSU:
CORSAIR CMPSU-750TX (750 W)
Aušinimas:
XIGMATEK HDT-S1283 120mm šautuvas
Tinklas / Internetas:
DSL vidutinio
Monitorius (-ai):
30 colių 2650x1600 (netrukus anyway)
Operacinė sistema (-os):
XP Home
Old Birželis 11, 2008, 18:26
Donorų grupės

1: If you're going for Nvidia, kurių pagrindinę plokštę, galite gauti kitą Northbridge lustas HEATSINK nes linkęs gauti gana karšta. Aš pakeisti akcijų aliuminio HEATSINK mano MOBO su tinkamai vario vienas (be ventiliatoriaus reikia) ir ten buvo labai pagerinti.

2: 150GB 10000 rpm 1.5Gbps diską kartu su 640GB 7200 rpm 3.0Gbps vieną ... Aš don'r uderstand pasirinkimas tikrai. Ką ketinate daryti su savo 150GB kietąjį diską? Asmeniškai (aš pabrėžiu, kad tai asmeninis pasirinkimas), aš už už 36GB Raptor prie 10000 rpm su 3.0Gbps perdavimo sparta ir gauti didesnį antrą kietąjį diską.

Kitos to, kad labai geras pasirinkimas rinkinyje. Jūs akivaizdžiai studijuoja Anglies rekomenduojama aparatūros sąrašas.

Cheers:
Chris

Mano sistema: Willy Wonka's Factory daugiakampis

Procesorius (-iai):
Core 2 Duo E8500 2x3.16Ghz 1333GHz
Pagrindinė plokštė:
GIGABYTE GA-EP35 DS3R Socket 775
RAM atmintis:
4GB Micron PC-6400 (800MHz)
Graphics Card (-ai):
XFX 8600GT 256MB DDR3 540MHz
Garso plokštė:
Borto 7,1 Garsas
Kietasis diskas (-ai):
400GB Samsung / 36GB Raptor (x2)
Optical Drive (s):
Optiarc AD-7200D 20x DVD-RW (x2)
Case / PSU:
Kosmosas RC-1000 / Arktis 600W PSU
Aušinimas:
Zalman CNPS9700 / Noctura NC-U6
Tinklas / Internetas:
Borto
Monitorius (-ai):
Samsung 2232BW 22 "(x2)
Operacinė sistema (-os):
Win-XP (SP2)
Old Birželis 11, 2008, 18:37
Donorų grupės

niekada skaityti savo sąrašą XD nežinojo, ji egzistavo, kol jūs man pasakė. garsiai juoktis. bet aš planuoju panaudoti 10.000 rpm mano pagrindinis diskas, kuriame mano OS bus. ir mano 640GB mano žaidimų. idėja yra 10.000 rpm vieną įkelti iki Mano kompiuteris super greitai, taip pat programinę įrangą ir naudoja daug, ir 640GB turėti visus savo žaidimus, nes jie užima labai daug vietos. kiekvieno disko turi konkrečių priežasčių jiems. kaip man paaiškino. : P ir kas šilumos synk jums rekomenduoti North Bridge?
Old Birželis 11, 2008, 18:45
Donorų grupės

Aš Noctura NC-U6 (http://www.specialtech.co.uk/spshop/...cat=608&page=1), Bet manau ką nors su vario plokštelės TNE heatpipes padarys apgauti. Kaip sakiau, ji turi būti vario ir ji išsisklaidys šilumos efektyviau nei aliuminio aikštelė.

Cheers:
Chris
Old Birželis 11, 2008, 22:54
Donorų grupės

Greičiau, geriau, didesnės talpos ir pigesnė alternatyva OS vairuoti bus Samsung F1 750GB. Greičiau nei Raptor X ne siekti ir palaikyti.

-Kanoakavirus

Mano sistema: Zoomy

Procesorius (-iai):
E8400@3.6ghz (400x9) @ 1.15V
Pagrindinė plokštė:
Asus P5K Premium
RAM atmintis:
2GB Dominator 8.500
Graphics Card (-ai):
BFG 8800GT
Garso plokštė:
Xfi Extremegamer
Kietasis diskas (-ai):
3.35TB ext saugykla. 2TB LC saugykla
Optical Drive (s):
LG GGC H20L
Case / PSU:
Enermax 720W
Aušinimas:
AC7
Tinklas / Internetas:
Monitorius (-ai):
245B, 931B (LG)
Operacinė sistema (-os):
Vista 32P
Old Birželis 11, 2008, 23:52
Donorų grupės

ar galima pereiti į naują velociraptor kuris yra spartesnis gaires, nei aš mačiau nei bet kuris kitas SATA. tačiau tai kainuoja maždaug dvigubai tikriausiai jūsų Raptor X

Mano sistema: Pirma OC

Procesorius (-iai):
Intel E2180@2.85
Pagrindinė plokštė:
GIGABYTE GA-P35-DS3L
RAM atmintis:
2x1GB OCZ PC2-9200 reaper CL5
Graphics Card (-ai):
Gainward ATI 3.850
Garso plokštė:
laive
Kietasis diskas (-ai):
Seagate Barracuda 7200,7 120GB
Optical Drive (s):
HITACHI DVD-ROM GD-2500
Case / PSU:
Corsair VX450
Aušinimas:
AC freezer7 Pro, 2x80mm, 1x90mm, 1x120mm
Tinklas / Internetas:
laive / tariamai 10Meg Virgin kabelis
Monitorius (-ai):
ViewSonic Vx922; Viewsonic VE702m
Operacinė sistema (-os):
XP Home
Old Birželis 11, 2008, 23:57
Donorų grupės

Taip, ką Aleksas sakė.

Titano bet dalykas yra šiek tiek per daug. Aš girdėjau geras dalykas (manau, ji buvo) Asus garso korteles? Yra tam tikra su kortelėmis, kurios gali rungtyniauti tik eax, taip pat programinės įrangos konkurencijos, geriau vairuotojus, ir apskritai nėra taip bloaty kaip Creative.

I don't know much about radiatoriai, bet tai, ką aš girdėjau, jei ji nėra Tuniq arba AF7, nereikia nerimauti. Gali būti pinigų švaistymas.

780is gauti labai karšta aplink Northbridge. Chipsetu yra ne tai, kad brandaus dar .. galite gauti dvigubos x16 juostas 750i. Jei žinote, ką darote, tai neturėtų būti problema, tik įsitikinkite, laikytis visų atitinkamų vairuotojas atnaujinimus CD taip pat apie naujausias BIOS "flash" diską, prieš ką nors padaryti.

Kodėl 4x1gb? Jei ketinate kada atnaujinti, turėsite išmesti senąjį moduliai. Grab 2x2GB, kad būtų galima įdėti dar du vėliau.

Oi, ir apie savo sąrašą, buvau nustebęs, kad atkreipti dėmesį, kad beveik visos mano rekomenduojama statyti buvo kopijuoti Laidinė paskutinį mėnesį skiltyje jie apie pastatą žaidimų kompiuterio. Puikus galvoti tiek protu, eh?
"Man patiko P182 tiek daug, kad, kai mano žmona sistemą visų triukšmo ir reikalingi visų rūšių valymo, aš ją įsigijo viena. Tada, kai aš norėjau katės, nusipirkau P182. P182 ne katė per se, bet vis dar puikiai pirkti. "

Mano sistema: 日夏子

Procesorius (-iai):
Intel Core 2 Duo E6400 2,13 -> 3.01ghz
Pagrindinė plokštė:
MSI P6N SLI Platinum LGA 775
RAM atmintis:
2GB Patriot Extreme Performance
Graphics Card (-ai):
PNY 8800GTS 320MB
Garso plokštė:
Sound Blaster Xtremegamer 7,1
Kietasis diskas (-ai):
80GB + 500GB
Optical Drive (s):
2x SATA
Case / PSU:
Antec 900 + 620W Aerocool zeroDBA
Aušinimas:
4x yate-120mm Loon + 200mm viršų
Tinklas / Internetas:
Qwest
Monitorius (-ai):
Dell 22 "S2209W (1920x1080)
Operacinė sistema (-os):
Windows XP + 7
Old Birželis 12, 2008, 06:37
Donorų grupės

Ar galiu turėti nuorodą į kitą kietąjį diską jus vaikinai buvo pasakoti apie mane? Ir tai daugiau iš biudžeto statyti, bet jei yra i veiklos lazdos RAM ten maždaug už tą pačią kainą, kad būtų 2GB tada aš būčiau laimingas, kad vietoj naudoti. Todėl aš noriu, kad garso korta i piketas buvo taip Galėjau normalus PCI kitų dalykų, kaip mano bevielio NIC ir tokių. I'd rather stick with 780i plokštę. tol, kol yra būdas atvėsti jį pagrįstų temps, it works for me.

Edit-ką apie šį lustą aušintuvas nustatyti?
http://www.newegg.com/Product/Produc...82E16835116018

Tiesą sakant, aš naudoju, kad vienas dabar mano dabartinis įlaidai. Jūs manote, kad bus Salve aušinimo krizė?
Old Birželis 12, 2008, 09:43
Donorų grupės

gerai, jei jis daugiau biudžeto pastatyti jus probbaly nenorės velociraptor, kaip tai performace vairuoti, bet Čia yra britų nuorodą ir man teks eiti rasti nuorodą į tinklavietę JAV už jus. Ir kaip momory, turite geresnių rezultatų su 2 * 2GB rarther nei 4 * 1GB su pačiu atmintis.

EDIT: Nuoroda į Newegg
Old Birželis 19, 2008, 16:22
Donorų grupės

Ar manote, Dual slot GPU, gaus į garso plokštę būdu? Cuz I galvoti, kad gali būti problema, jei ji veikia. Aš tikrai noriu dvigubas lizdas geresnio aušinimo, cuz leidžia akis. 2 iš šios kortelės bus šiek tiek šilumos.
Reply

Register

Bookmarks

Panašios Temos
Siūlas Thread Starter Forumas Atsakymai Last Post
Naujos dalys Pagrindinio kompiuterio Katana General Hardware Chat 11 Birželis 18, 2009 02:49
MS Access 2003 "Slėpti / Padaryti nematomas pasirinkimas Arvind Kushwaha Office Suites & Applications 0 4 birželis 2009 14:35
Need Help with getting dalys PC Gnucastle General Hardware Chat 2 Gegužė 31, 2009 02:48
Rekomendacijas, kurių reikia grafikos plokštę pasirinkimas patman1987 Graphics Cards & Monitoriai 6 28 gruodis 2007 22:05
Grafika kortelė pasirinkimas Razer Graphics Cards & Monitoriai 5 20 gruodis 2007 12:29
Temos įrankiai

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Kompiuterių Sultys.