mazāku kapitāla

Magazine
Go Back   Computer Sulas > Computer Hardware > General Hardware Čats

Register

Ēka jaunu platformu vajadzībām opinons par manu izvēli daļas

Reply

Thread Tools
Old Jūnijs 11, 2008, 18:03
Donors Group

Default Ēka jaunu platformu vajadzībām opinons par manu izvēli daļas

Nu, es domāju, ka tā laikā es būvēt jaunu platformu. Šeit ir lietas, es domāju, kā iegūt.

https: / / secure.newegg.com / WishList / P...shListTitle = MY

un tas heatsynk (piezīme-120mm ventilatoru sarakstā augstāk redzamās saites aizstās viens par šeit)

http://www.pcuniverse.com/Thermaltak..._source=google

so, what do you all think?

Mana sistēma: Top Secrit

Processor (s):
Core 2 Duo E8500 OC @ 4GHz
Motherboard:
GIGABYTE GA-EP45-UD3P (P45)
RAM Operatīvā atmiņa:
mushkin 4GB DDR2 1066MHz
Graphics Card (s):
GTX280
Sound Card:
borta (pašlaik)
Hard Drive (s):
WD WD6401AALS 640GB
Optical Drive (s):
Noklikšķiniet uz saiti, kas paraksta vairāk
Case / PSU:
CORSAIR CMPSU-750TX (750 W)
Dzesēšana:
XIGMATEK HDT-S1283 120mm Rifle
Tīkla / Internets:
DSL vidēja
Monitor (s):
30 collas 2650x1600 (drīz anyway)
Operating System (s):
XP Home
Old Jūnijs 11, 2008, 18:26
Donors Group

1: Ja jūs iet par nVidia, pamatojoties mātesplates, jūs varētu vēlēties saņemt otru HEATSINK FOR NORTHBRIDGE mikroshēmu, kā tas mēdz iegūt diezgan karsta. Es aizstāj alumīnija rezerves Heatsink uz manu MOBO ar pienācīgu vara vienu (ne ventilators nepieciešama) un tur bija milzīgs uzlabojums.

2: 150GB 10000 rpm 1.5Gbps Harddrive kopā ar 640GB 7200 rpm 3.0Gbps vienu ... Es don'r uderstand izvēle tiešām. Ko jūs plānojat ievietot savā 150GB cietā diska? Personīgi (un es uzsveru, ka tā ir personīgā izvēle) Es gribētu, lai par 36GB raptor 10000 rpm ar 3.0Gbps pārraides ātrumu un iegūt lielāku otro cieto disku.

Citi tam, ka ļoti laba izvēle par komplektu. Jūs esat acīmredzot ir mācījušies Carbon ieteikto iekārtu sarakstā.

Cheers:
Chris

Mana sistēma: Willy Wonka's Daudzstūris Factory

Processor (s):
Core 2 Duo E8500 2x3.16Ghz 1333GHz
Motherboard:
GIGABYTE GA-EP35 DS3R Socket 775
RAM Operatīvā atmiņa:
4GB Micron PC-6400 (800Mhz)
Graphics Card (s):
XFX 8600GT 256Mb DDR3 540Mhz
Sound Card:
Borta 7,1 Sound
Hard Drive (s):
400GB Samsung / 36GB Raptor (x2)
Optical Drive (s):
OPTIARC AD-7200D 20x DVD-RW (x2)
Case / PSU:
Cosmos RC-1000 / Arctic 600W PSU
Dzesēšana:
Zalman CNPS9700 / Noctura NC-U6
Tīkla / Internets:
Onboard
Monitor (s):
Samsung 2232BW 22 "(x2)
Operating System (s):
Win-XP (SP2)
Old Jūnijs 11, 2008, 18:37
Donors Group

Es nekad lasīt savus saraksts XD nezināja, tas pastāvēja līdz brīdim, kad man stāstīja. lols. bet es plānoju izmantot 10.000 apgriezieniem mans galvenais disku, kur mana OS būs. un mans 640GB manā spēlēm. ideja ir viena 10.000 rpm boot manu datoru super ātri, kā arī programmatūras Es izmantošu daudz, un 640GB turēt manā spēles, jo tās aizņem tik daudz vietas. katrs cietais disks ir īpaša iemesla viņiem. kā jau paskaidrots iepriekš. : P un kādi siltuma synk jūs ieteiktu ziemeļu tilts?
Old Jūnijs 11, 2008, 18:45
Donors Group

Man Noctura NC-U6 (http://www.specialtech.co.uk/spshop/...cat=608&page=1), Bet es domāju, kaut ar vara plāksnes tne heatpipes darīs triks. Kā jau teicu, tai ir jābūt vara un tas izkliedē siltumu daudz efektīvāk nekā alumīnija.

Cheers:
Chris
Old Jūnijs 11, 2008, 22:54
Donors Group

Ātrāk, labāk, augstākās jaudas un lētāks risinājums os piedziņa tiktu Samsung F1 750GB. Ātrāk nekā Raptor X meklēt un ilgstoša.

-Kanoakavirus

Mana sistēma: Zoomy

Processor (s):
E8400@3.6ghz (400x9) @ 1.15V
Motherboard:
Asus P5K Premium
RAM Operatīvā atmiņa:
2GB Dominator 8.500
Graphics Card (s):
BFG 8800GT
Sound Card:
Xfi Extremegamer
Hard Drive (s):
3.35TB ext uzglabāšanai. 2TB int uzglabāšana
Optical Drive (s):
LG GGC H20L
Case / PSU:
Enermax 720w
Dzesēšana:
AC7
Tīkla / Internets:
Monitor (s):
245.b, 931B (Samsung)
Operating System (s):
Vista 32P
Old Jūnijs 11, 2008, 23:52
Donors Group

vai jūs varētu iet par jaunu VELOCIRAPTOR, kas ir straujāk kritēriji, nekā es esmu redzējis kā jebkurš cits SATA disku. bet tas maksā varbūt apmēram divreiz Jūsu Raptor X

Mana sistēma: Pirmais OC

Processor (s):
Intel E2180@2.85
Motherboard:
GIGABYTE GA-P35-DS3L
RAM Operatīvā atmiņa:
2x1GB OCZ PC2-9200 pļāvējs CL5
Graphics Card (s):
Gainward ATI 3.850
Sound Card:
uz kuģa
Hard Drive (s):
Seagate Barracuda 7200,7 120GB
Optical Drive (s):
HITACHI DVD-ROM GD-2500
Case / PSU:
Corsair VX450
Dzesēšana:
AC freezer7 Pro, 2x80mm, 1x90mm, 1x120mm
Tīkla / Internets:
iebūvēta / domājams 10Meg neapstrādāta kabelis
Monitor (s):
VIEWSONIC Vx922; Viewsonic VE702m
Operating System (s):
XP Home
Old Jūnijs 11, 2008, 23:57
Donors Group

Jā, ko Alex teica.

Titāna kāda lieta ir nedaudz pārspīlēta. Es dzirdēju labas lieta par (domāju, ka tā bija) Asus ir skaņas kartes? Ir panākti daži konkurence ar kartēm, kas var līdzināties EAX tikpat labi programmatūras, ir labāki vadītāji, un parasti nav tik bloaty par Creative.

Es nezinu daudz par Pāraidīšanas elementi, bet to, ko es dzirdēju ir, ja tas nav Tuniq vai AF7, ne uztraukties. Var būt naudas izšķiešana.

780is riktīgi karsts ap NORTHBRIDGE. Chipset nav tik nobriedis vēl .. jūs vēlaties saņemt 750i dubultpilsonību x16 joslas. Ja jūs zināt, ko jūs darāt, tas nebūtu problēma, tikai pārliecinieties pielīmēt visi atbilstošie draiveri atjauninātu informāciju par CD kā arī jaunāko BIOS uz flash drive pirms jums neko.

Kāpēc 4x1gb? Ja jūs esat gatavojas arvien jaunināšanu, jums nāksies izsviest veco moduļiem. Grab 2x2GB, lai jūs varētu nodot vēl divas vēlāk.

Ak, un par savu sarakstu: Es biju pārsteigta, ka gandrīz visu manu ieteicams veidot bija kopē Wired pagājušajā mēnesī kolonnā viņi par būvniecības spēļu datoru. Great prāti domā līdzīgi, nē?
"Man patika P182 tik daudz, ka, kad mana sieva sistēma viss bija skaļš un vajadzīga visiem tīrīšanas veidu, nopirku viņai vienu. Tad, kad es gribēju kaķis, iegādājos P182. P182 nav kaķis per se, taču tas joprojām ir lielisks iegādāties. "

Mana sistēma: 日夏子

Processor (s):
Core 2 Duo E6400 2,13 -> 3.01ghz
Motherboard:
MSI P6N SLI Platinum LGA 775
RAM Operatīvā atmiņa:
2GB Patriot Extreme Performance
Graphics Card (s):
PNY 8800GTS 320MB
Sound Card:
Sound Blaster Xtremegamer 7,1
Hard Drive (s):
80GB + 500GB
Optical Drive (s):
2x SATA
Case / PSU:
Antec 900 + 620W Aerocool zeroDBA
Dzesēšana:
4x 120mm Yate-Loon + 200mm tops
Tīkla / Internets:
Qwest
Monitor (s):
Dell 22 "S2209W (1920x1080)
Operating System (s):
Windows XP + 7
Old Jūnijs 12, 2008, 06:37
Donors Group

Lūdzu, iedodiet man saiti uz citu cieto disku, jūs puiši, stāstīja man par? Un tas ir vairāk budžeta izveidot, bet, ja ir i izpildi sticks RAM, kas tur apmēram tādu pašu cenu, kas ir 2GB, tad es būtu laimīgs, lai izmantotu to. iemesla dēļ es gribu skaņas karti man miets bija, lai es varētu būt parastā PCI slots citām lietām, piemēram, mana bezvadu NIC un tādas. Es labprātāk stick ar 780i mātesplati. kamēr ir veids, kā atdzesēt pamatotas temps, tas strādā par mani.

Edit-ko par šo vēsāks par mikroshēmu kopumu?
http://www.newegg.com/Product/Produc...82E16835116018

Patiesībā es izmantoju ka viens jau tagad par manu pašreizējo stendā. Jūs domājat, ka būs ieziest dzesēšanas krīze?
Old Jūnijs 12, 2008, 09:43
Donors Group

labi, ja tas ir vairāk par budžeta būvēt tu probbaly nevēlēsies VELOCIRAPTOR, kā tas performace drive bet Šeit ir Lielbritānijas saite un es ņemšu iet atrast saiti uz ASV vietne jums. Un kā momory, jums būs labāks sniegums ar 2 * 2GB rarther nekā 4 * 1GB ar vienādu atmiņas kartes.

EDIT: Saite uz newegg
Old Jūnijs 19, 2008, 16:22
Donors Group

Vai jūs domājat, Dual slot GPU būs iekļūt kā skaņas karti? cuz es domāju, ka varētu būt problēma, ja tā dara. Es tiešām gribu divu spēļu labākai dzesēšanai, cuz lets acīs. 2 no šīm kartēm būs mazliet siltumu.
Reply

Register

Bookmarks