mai mică de capital,

Magazine
Go Back   Computer JUICE > Computer Hardware > General Hardware Chat

Register

Construirea unei noi trebuie ţinută-opinons pe selecţie de piese

Reply

Thread Tools
Old 11 iunie 2008, 18:03
Grupul de donator

Default Construirea unei noi trebuie ţinută-opinons pe selecţie de piese

Ei bine, cred ca am timp sa construim o nouă instalaţie. aici sunt lucruri m-am gândit că de achiziţie.

https: / / secure.newegg.com / an / P...shListTitle = mea

şi acest heatsynk (nota-120mm fan de pe lista din link-ul de mai sus va înlocui pe cea de aici)

http://www.pcuniverse.com/Thermaltak..._source=google

Deci, ce-ai toate cred?

Sistemul meu: Top Secrit

Procesor (e):
Core 2 Duo E8500 OC @ 4GHz
Plăci de bază:
GIGABYTE GA-EP45-UD3P (P45)
Memorie RAM:
mushkin 4GB DDR2 1066MHz
Placă grafică (e):
GTX280
Placă de sunet:
la bord (pentru moment)
Hard Drive (e):
640GB WD WD6401AALS
Optical Drive (e):
Faceţi clic pe link-ul din semnătură pentru mai multe
Cauza / PSU:
Pirat CMPSU-750TX (750 Watt)
Răcire:
XIGMATEK HDT-S1283 120mm puşcă
Network / Internet:
DSL mediu
Monitor (e):
30 inch 2650x1600 (mai repede, oricum)
Sistem de operare (e):
XP Home
Old 11 iunie 2008, 18:26
Grupul de donator

1: Dacă mergi pentru o Nvidia bazate pe placa de bază, s-ar putea să doriţi să obţineţi un alt heatsink pentru Northbridge chip ca acesta tinde să obţină destul de cald. Am înlocuit stocul de aluminiu heatsink pe mobo cu o buna cupru unul (nu fan necesar) şi de acolo a fost o mare îmbunătăţire.

2: O 150GB 10000 rpm 1.5Gbps harddrive combinat cu 640GB 7200 rot / min 3.0Gbps un ... Am don'r uderstand la alegere cu adevărat. Ce ai de gând să pun pe hard-disk 150GB? Personal (si am subliniat faptul că aceasta este o alegere personală) Aş de 36GB pentru un raptor la 10000 rpm, cu o rata de transfer 3.0Gbps şi obţine o mai mare doilea hard-disk.

Alte apoi că, de foarte bună alegere kit. Aţi fost în mod evident, Studiu de carbon recomandat hardware lista.

Noroc:
Chris

Sistemul meu: Willy Wonka de poligon Factory

Procesor (e):
Core 2 Duo E8500 2x3.16Ghz 1333GHz
Plăci de bază:
Gigabyte GA-EP35 DS3R Socket 775
Memorie RAM:
Micron 4GB PC-6400 (800Mhz)
Placă grafică (e):
XFX 8600GT 256Mb DDR3 540Mhz
Placă de sunet:
Aflate la bord, de sunet 7.1
Hard Drive (e):
400GB Samsung / 36GB Raptor (x2)
Optical Drive (e):
Optiarc AD-7200D 20x DVD-RW (x2)
Cauza / PSU:
Cosmos RC-1000 / Arctic 600W PSU
Răcire:
Zalman CNPS9700 / Noctura NC-U6
Network / Internet:
La bord
Monitor (e):
Samsung 2232BW 22 "(x2)
Sistem de operare (e):
Win-XP (SP2)
Old 11 iunie 2008, 18:37
Grupul de donator

Nu i-am citit lista lui XD nu ştiu că a existat până când nu mi-a spus. hohot de râs. dar am de gând să folosiţi 10000 rpm pentru meu principal unitatea pe care-mi va fi pe sisteme de operare. şi-mi 640GB pentru jocuri mea. Ideea este de 10.000 RPM o să boot-mi calculatorul super rapid, precum şi a software-ului i se va folosi foarte mult, şi de 640GB de a deţine toate jocurile mele, deoarece acestea iau în sus atât de mult spaţiu. fiecare hard-disk-a-un anumit motiv pentru ei. după cum am explicat. : P synk de căldură şi de ce îmi recomandaţi pentru partea de nord o punte de legătură?
Old 11 iunie 2008, 18:45
Grupul de donator

Am o Noctura NC-U6 (http://www.specialtech.co.uk/spshop/...cat=608&page=1), Dar cred ca ceva cu o placă de cupru tne heatpipes va face truc. Aşa cum am spus, el trebuie să fie de cupru şi nu-l risipi căldură mult mai eficient decât aluminiu.

Noroc:
Chris
Old 11 iunie 2008, 22:54
Grupul de donator

A mai repede, mai bine, o capacitate mai mare şi mai ieftină opţiune pentru a ne conduce ar fi Samsung F1 750gb. Mai repede decât un Raptor X la căuta şi susţinută.

-Kanoakavirus

Sistemul meu: Zoomy

Procesor (e):
E8400@3.6ghz (400x9) @ 1.15v
Plăci de bază:
Asus P5K Premium
Memorie RAM:
2GB stăpânitor 8500
Placă grafică (e):
BFG 8800GT
Placă de sunet:
Xfi Extremegamer
Hard Drive (e):
3.35TB int depozitare. 2TB int stocare
Optical Drive (e):
LG GGC H20L
Cauza / PSU:
Enermax 720w
Răcire:
AC7
Network / Internet:
Monitor (e):
245B, 931B (Samsung)
Sistem de operare (e):
Vista 32P
Old 11 iunie 2008, 23:52
Grupul de donator

sau ai putea merge pentru noi velociraptor, care este mai rapid decât în repere care l-am văzut decât orice alt disc SATA. dar este, probabil, în jur de costuri duble vă Raptor X

Sistemul meu: În primul rând OC

Procesor (e):
Intel E2180@2.85
Plăci de bază:
Gigabyte GA-P35-DS3L
Memorie RAM:
2x1GB OCZ PC2-9200 Reaper CL5
Placă grafică (e):
Gainward ATI 3850
Placă de sunet:
la bord
Hard Drive (e):
Seagate Barracuda 7200.7 120GB
Optical Drive (e):
HITACHI DVD-ROM GD-2500
Cauza / PSU:
Pirat VX450
Răcire:
AC freezer7 Pro, 2x80mm, 1x90mm, 1x120mm
Network / Internet:
la bord / presupune 10Meg virgin cablu
Monitor (e):
Viewsonic Vx922; Viewsonic VE702m
Sistem de operare (e):
XP Home
Old 11 iunie 2008, 23:57
Grupul de donator

Da, ceea ce a spus Alex.

De titan orice lucru este un pic cam overpriced. Am auzit despre un lucru bun (cred că a fost) Asus de plăcile de sunet? Nu a fost ceva concurenţă cu carduri care pot emulează EAX la fel de bine în software-ul, driver-ele au o mai bună şi, în general, nu sunt ca bloaty ca Creative lui.

Nu ştiu prea multe despre heatsinks, dar ceea ce am auzit este dacă nu este un Tuniq sau AF7, să nu deranjez. Poate fi o risipă de bani.

780is obţine foarte cald în jurul Northbridge. Chipset-ul de care nu este încă matură .. poate doriţi să obţineţi un 750i cu dual x16 benzi. Dacă ştiţi ce faceţi, nu ar trebui să fie o problemă, doar pentru a vă asigura că toate stick relevante actualizări de driver de pe un CD, precum şi cel mai nou BIOS-ul pe un flash drive, înainte de a face ceva.

De ce 4x1gb? Dacă aveţi de gând să mai faceţi upgrade, va trebui să-ţi arunca vechi module. Prinde 2x2gb, astfel încât să puteţi pune mai mult în două mai târziu.

Oh, şi despre lista mea: am fost surprins să notăm că aproape întreg recomandat construi a fost copiat de Wired ultimele luni într-o coloană au avut despre construirea unei jocurilor PC. Marea mintea cred la fel, nu-i aşa?
"Te-am iubit atât de mult de P182 că, atunci când soţia mea a sistemului a fost nevoie de toate zgomotos şi tot felul de curăţenie, am cumpărat-o ei. Apoi, cand am dorit o pisica, am cumparat o P182. De P182 nu este o pisică în sine, dar este încă o excelenta cumpere. "

Sistemul meu: 日夏子

Procesor (e):
Core 2 Duo E6400 2.13 -> 3.01ghz
Plăci de bază:
MSI P6N SLI Platinum LGA 775
Memorie RAM:
2GB Patriot Extreme Performance
Placă grafică (e):
PNY 8800GTS 320MB
Placă de sunet:
Sound Blaster Xtremegamer 7.1
Hard Drive (e):
80GB + 500GB
Optical Drive (e):
2x SATA
Cauza / PSU:
Antec 900 + 620W Aerocool zeroDBA
Răcire:
4x 120mm Yate-cufundar + 200mm sus
Network / Internet:
Qwest
Monitor (e):
Dell 22 "S2209W (1920x1080)
Sistem de operare (e):
Windows XP + 7
Old 12 iunie 2008, 06:37
Grupul de donator

Pot avea un link la alte hard-disk baieti s-au spus despre mine? Şi acest lucru este mai mult de un buget construi, dar în cazul în care există i performanţă tije de RAM de acolo cu privire la acelaşi preţ, care sunt 2GB apoi i-ar fi fericit că în loc de a folosi. motivul pentru care vreau placa de sunet a fost pichet i asa ca am putea avea de sloturi PCI normale pentru alte lucruri de genul meu de radio şi de astfel de CNI. Mai bine stai cu 780i de placa de bază. atâta timp cât nu există o modalitate de a-l să se răcească rezonabil temps, el lucreaza pentru mine.

edit-Ce zici de acest cooler pentru set de cipuri?
http://www.newegg.com/Product/Produc...82E16835116018

de fapt, eu sunt folosiţi ca o acum pe velatură curent. crezi că se va calma de răcire criza?
Old 12 iunie 2008, 09:43
Grupul de donator

şi dacă este mai mult de un buget va construi probbaly nu va dori de velociraptor, ca este o performanta de unitate, dar aici este un link-ul britanic şi voi avea un du-te la găsirea unui link-ul pe un site din SUA pentru tine. Si pentru ca momory, va avea o performanţă mai bună, cu 2 * 2GB rarther mult de 4 *, cu aceeaşi 1GB de memorie.

EDIT: Link-ul de pe newegg
Old 19 iunie 2008, 16:22
Grupul de donator

Credeţi că slot Dual GPU va primi, la fel de placa de sunet? vere eu cred că ar putea fi o problemă în cazul în care acesta nu. Chiar vreau un dublu slot pentru o mai bună răcire, vere sa se confruntă cu el. 2 din aceste carduri vor face un pic de căldură.
Reply

Register
Thread Tools

Copyright © 2006 - 2009 Computer Suc.