menšie majetkové --

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Počítačový hardware > Všeobecné Hardware Chat

Register

Budovanie nového vrtnú-potreba opinons na môj výber časti

Reply

Thread Tools
Old 11. jún 2008, 18:03
Darcu Skupina

Default Budovanie nového vrtnú-potreba opinons na môj výber časti

No, myslím, že jeho čas aj vybudovanie nového plošinu. Tu sú veci, myslela som, ako sa dostať.

https: / / secure.newegg.com / priania / P. .. shListTitle = my

a to heatsynk (note-120mm ventilátor je na zozname na vyššie uvedený odkaz nahradí jeden na tu)

http://www.pcuniverse.com/Thermaltak..._source=google

áno, čo si o tom všetkom myslieť?

Môj systém: Najvyššie Secrit

Processor (s):
Core 2 Duo E8500 OC @ 4GHz
Základná doska:
GIGABYTE GA-EP45-UD3P (P45)
Pamäť RAM:
mushkin 4GB DDR2 1066MHz
Grafické karty (s):
GTX280
Zvuková karta:
doske (zatiaľ)
Pevný disk (y):
WD WD6401AALS 640GB
Optická mechanika (s):
Kliknite na odkaz v podpise viac
Case / PSU:
Corsair CMPs-750TX (750 WATT)
Chladenie:
XIGMATEK HDT-S1283 120 mm puška
Sieť / Internet:
DSL stredne
Monitor (s):
30 palce 2650x1600 (beztak čoskoro)
Operačný systém (y):
XP Home
Old 11. jún 2008, 18:26
Darcu Skupina

1: Pokiaľ ide o Nvidia založená doske, budete chcieť získať ďalšie chladič pre Northbridge čip, pretože má tendenciu sa dostať pomerne teplé. I nahrádza populácie hliníkové chladiče na moje Mobo s riadnu medi jeden (ne fanúšik potreba) a tam bolo obrovské zlepšenie.

2: A 150gigabajt 10000 ot. / Min 1.5Gbps pevný disk v kombinácii s 640GB 7200 rpm 3.0Gbps jedna ... I don'r uderstand výber naozaj. Čo sa chystáte dať 150gigabajt na vašom pevnom disku? Osobne (a som zdôraznil, že ide o osobný výber) bych za za 36GB raptor pri 10000 ot. / Min s prenosovou rýchlosťou 3.0Gbps a získať väčší druhý pevný disk.

Ostatné potom, že veľmi dobrá voľba kit. Vy ste zrejme študuje Carbon odporúčaného hardware zoznamu.

Nazdraví:
Chris

Môj systém: Willy wonku to polygón Factory

Processor (s):
Core 2 Duo E8500 2x3.16Ghz 1333GHz
Základná doska:
Gigabyte GA-EP35 DS3R Socket 775
Pamäť RAM:
4 GB Micron PC-6400 (800MHz)
Grafické karty (s):
XFX 8600GT 256MB DDR3 540Mhz
Zvuková karta:
Palubný 7.1 Zvuk
Pevný disk (y):
Samsung 400GB / 36GB Raptor (2x)
Optická mechanika (s):
Optiarc AD-7200D 20x DVD-RW (2x)
Case / PSU:
Cosmos RC-1000 / Arctic 600W PSU
Chladenie:
Žalman CNPS9700 / Noctura NC-U6
Sieť / Internet:
Palubný
Monitor (s):
Samsung 2232BW 22 "(x2)
Operačný systém (y):
Win-XP (SP2)
Old 11. jún 2008, 18:37
Darcu Skupina

Nikdy som čítať jeho zozname XD nevedeli, že existujú, kým sa mi to povedal. válet sa. ale aj plánujete použiť 10.000 rpm pre moju hlavný pohon, kde má OS bude on. a môj 640GB pre mojej hry. táto myšlienka je pre jednu až 10000 ot. / min spustiť počítač super rýchla, rovnako ako softvér budem používať veľa, a 640GB držať všetky mojej hry, pretože zaberajú moc miesta. každý disk má osobitný dôvod k nim. ako som už vysvetlil. : P a čo tepla synko sa hodí na severnom mostíku?
Old 11. jún 2008, 18:45
Darcu Skupina

Mám Noctura NC-U6 (http://www.specialtech.co.uk/spshop/...cat=608&page=1), Ale myslím, nič s měděnou desku TNE heatpipes budú robiť trik. Ako som už povedal, je potrebné z medi a to disperguje teplo oveľa efektívnejšie než hliník.

Nazdraví:
Chris
Old 11. jún 2008, 22:54
Darcu Skupina

A rýchlejšie, lepšie a vyššia kapacita-a lacnejšia varianta pre nás by bol disk Samsung F1 750GB Rýchlejšie ako Raptor X pri hľadaní a trvalé.

-Kanoakavirus

Môj systém: Zoomy

Processor (s):
E8400@3.6ghz (400x9) @ 1.15v
Základná doska:
Asus P5K Premium
Pamäť RAM:
2GB vládca 8500
Grafické karty (s):
BFG 8800GT
Zvuková karta:
Xfi Extremegamer
Pevný disk (y):
3.35TB ext skladovanie. 2TB int skladovanie
Optická mechanika (s):
LG GGC H20L
Case / PSU:
Enermax 720w
Chladenie:
AC7
Sieť / Internet:
Monitor (s):
245b, 931B (Samsung)
Operačný systém (y):
Vista 32P
Old 11. jún 2008, 23:52
Darcu Skupina

alebo môžete prejsť na nový velociraptor ktorý je rýchlejší ako v měřítek som videl, ako akýkoľvek iný SATA disk. ale stojí asi okolo zdvojnásobenie Raptor X

Môj systém: Prvé OC

Processor (s):
Intel E2180@2.85
Základná doska:
Gigabyte GA-P35-DS3L
Pamäť RAM:
2x1GB OCZ PC2-9200 žnec CL5
Grafické karty (s):
Gainward ATI 3850
Zvuková karta:
na palube
Pevný disk (y):
Seagate Barracuda 7200.7 120gigabajt
Optická mechanika (s):
HITACHI DVD-ROM GD-2500
Case / PSU:
Corsair VX450
Chladenie:
AC freezer7 Pro, 2x80mm, 1x90mm, 1x120mm
Sieť / Internet:
na palube / údajne 10Meg panna kábel
Monitor (s):
ViewSonic Vx922; ViewSonic VE702m
Operačný systém (y):
XP Home
Old 11. jún 2008, 23:57
Darcu Skupina

Áno, to, čo povedal Alex.

Titaničitého čokoľvek, čo je trochu předražený. Počul som, že o dobrú vec (myslím, že to bolo) Asus na zvukové karty? Tam to bolo nejaké súťaže s kartami, ktoré môžu napodobňovať EAX rovnako dobre v softvéri, má lepšie ovládače a vo všeobecnosti nie sú tak bloaty ako to Creative.

Neviem nič o chladiča, ale čo som počul, je-li to nie je Tuniq alebo AF7, nemajú obťažovať. Môže ísť o plytvanie peniazmi.

780is dostať naozaj horúce okolo Northbridge. Tento čipset nie je ešte zrelá .. môžete získať 750i s dvojitým x16 pruhy. Ak viete, čo robíte, že by nemal byť problém, jenom uistiť sa držať všetky príslušné aktualizácie ovládačov na CD, rovnako ako najnovší BIOS na flash disku pred vami robiť čokoľvek.

Prečo 4x1GB? Ak ste sa niekedy na upgrade, budete musieť zahodiť svoje staré moduly. Chyť 2x2gb, takže môžete dať ešte ďalšie dva neskôr.

Jo, a asi môj zoznam: Bol som prekvapený, že takmer celý svoj odporučil stavať bola skopírovaná do Drôtové minulý mesiac v stĺpci mali o budovaní herné PC. Veľké mozgy myslí podobne, ne?
"Miloval som na P182 toľko, že pri mojej manželky bol systém všetkých hlučných a potrebné najrôznejšie čistenie, kúpil som jej jeden. Potom, keď som chcela mačku jsem koupil P182. K P182 nie je mačka sama o sebe, ale je to stále vynikajúca kúpiť. "

Môj systém: 日夏子

Processor (s):
Core 2 Duo E6400 2,13 -> 3.01GHz
Základná doska:
MSI P6N SLI Platinum LGA 775
Pamäť RAM:
2GB Patriot Extreme Výkon
Grafické karty (s):
PNY 8800GTS 320mb
Zvuková karta:
Sound Blaster XtremeGamer 7,1
Pevný disk (y):
80 GB + 500 GB
Optická mechanika (s):
2x SATA
Case / PSU:
Antec 900 + 620W AeroCool zeroDBA
Chladenie:
4x 120 mm Yate Loon-top + 200 mm
Sieť / Internet:
Qwest
Monitor (s):
Dell 22 "S2209W (1920x1080)
Operačný systém (y):
Windows XP + 7
Old 12. júna 2008, 06:37
Darcu Skupina

Môžete mi dať odkaz na iné disk chlapci boli říkal mi o? A to je viac rozpočtom vybudovať, ale ak existujú aj výkonnosť palice RAM tam približne rovnakú cenu, že sú 2 GB potom by som bola šťastná, že namiesto toho, aby používanie. dôvod, chcem so zvukovou kartou i tyčkové bol aj tak by mohla mať normálnu PCI sloty pre ďalšie veci, ako je moje bezdrôtová NIC a podobne. Radšej by som zostať s 780i doske. tak dlho, ako je spôsob, ako v pohodě to rozumné temps, je práca pre mňa.

editovať-čo tento chladič pre čipové sady?
http://www.newegg.com/Product/Produc...82E16835116018

v skutočnosti som, že jedno použitie práve teraz na mojich súčasných plošinu. si myslíte, že bude promazava chladící krízy?
Old 12. júna 2008, 09:43
Darcu Skupina

aj keď je to viac rozpočtom vybudovať probbaly vám nebude chcieť, aby velociraptor, ako je to na výkone disku, ale tu je odkaz british a budem musieť skúsiť nájsť odkaz na americké stránky pre Vás. A pokiaľ ide o momory, budete mať lepší výkon s 2 * 2 GB rarther ako 4 * 1 GB sa rovnakej pamäťovej karty.

EDIT: Link na newegg
Old 19. júna 2008, 16:22
Darcu Skupina

Myslíte si, Dual slot GPU budú mať v ceste zvukové karty? cuz já si myslím, že by mohol byť problém v prípade, že áno. Naozaj chcem duálny slot pre lepšie chladenie, cuz umožňuje čelom. 2 z týchto kariet bude trochu teplo.
Reply

Register

Záložky

Podobné témy
Nitka Thread Odľahčenú Fórum Odpovede Posledný príspevok
Nové diely pre Základné PC Katana Všeobecné Hardware Chat 11 18. júna 2009 02:49
MS Access 2003 Skryť / Značka neviditeľné výber Arvind Kushwaha Office & Aplikácie 0 4. júna 2009 14:35
Potrebujete pomoc s prípravnou dielov pre PC Gnucastle Všeobecné Hardware Chat 2 31. mája 2009 02:48
Rad potrebných pre grafickú kartu výber patman1987 Graphics Cards & Monitory 6 28. decembra 2007 22:05
Výber grafickej karty Razer Graphics Cards & Monitory 5 20. december 2007 12:29
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.